daha öncekimi okuyan arkadaslarım bilir 3 aydır baba evindeyim esimle ailesiyle tartısma yasayıp cıkıp gelmiştim hemde 10günlük bebegimle bu zaman zarfında ne arayan olmustu ne soran.gecenlerde komsumun telefon nosunu bulmustum konustuk epeyi.eşimle görüşecegini söylemişti ben aramadan öncede bi iki sefer yanına gitmişti eşim annesigilde bebek toparlansın gidip getiricem falan diye konusmustu yalan söyylemişti yani.biz konustuktan sonra yine komsum gitmiş işyerine konusmak için benmle konustugunu söylemmemiş tabi demiş bu iş toparlanma işi değil eviniz kapı duvar ben didemin ayakkabılarını gördükce kahroluyorm falan naptınız oglum sizde bi iş var bu kız niye evine dönmüyor falan eşim abisi orda diye sonra konusurz x teyze demiş komsumda oğlum bana didemin nosunu ver ben onlada konusmak istiyorum merak ediyorum hemen annemlerin ev telefonunu yazmıs vermiş .
bugün bu sefer telefonla aramıs esimi demiş ben didemle konustum bayağı öğüt vermiş eşime işte bu evliilik iki kişilik 3.kişileri evliliginize karıstırmayın sen o saana sıkı sıkı sarılsan o sana daha cok sarılır bak yazık cocugun daha senn kokunu bile almadan büyüyor
x teyze sen aracı olur musun demiş ben eşimi hala cok seviyorum ondan nefret etmiyorum x teyze bundan sonra böyle seler olmayacak falan komsumda sen benim arkamdaysan yani söylediklerinin arkasındaysan sana yardım ederim size birinin ön ayak olması lazım falan demiş
giderim malatyaya getiririm didemi otururr konusursunuz tamam demiş annemlere gelsin demiş komsumda hayr öyle sey olur evine gelecek siz ikiniz bas basa kkonusup anlasacaksınız demiş bi müddet ne sennkiler ne onunkiler gelsin siz bi kozlarınızı paylasın bi anlasın demiş tamam x teyse dogru söylüyorsun bende bundan sonra karıstırmayacam kimseyi x teyze epeeyi konusmus aklına yatırmıs herseyi komsum gelir konusursunuz ya anlasırsınız ya da anlasamazsanız didemi ben geri götürürüm oda olur mu öyle sey x teyze evine gelse git diyemem ben ona daha
şimdi aklımda su soru var gidip konussam mı bilmiyorum :S ben o gelsin beni götürsün diye bekliyorum böyle olursa komsumla gidicem gerci komsum diyo ben ona p.tesi günü yine telefon acıcam gel alıp gelelim diye ama sanmıyorum evet diyecegini
,ikincisi bbabam böyle bişeye haytta müsade etmez nabacam ben ya
Hayır Didemmmm sakın öyle bir şey yapma!
Bu adam seni 3 aydır arayıp sormadı, bebegini merak etmedi,
bir de kendin mi ayagına gideceksin?
Lütfen gitme
Kendisi gelsin!
Hayır Didemmmm sakın öyle bir şey yapma!
Bu adam seni 3 aydır arayıp sormadı, bebegini merak etmedi,
bir de kendin mi ayagına gideceksin?
Lütfen gitme
Kendisi gelsin!
zaten aklıma yatmadı hiç bu iş komsum bn getireyim dediignde hemen annemlere gelsin demiş ya aklımı karıstırdı haala annemlere gelsin diyo yaavvher kelimesine katılıyorum arkadaşımızın.pişman olmadan yalvarıp yakarmadan asla ama asla dönme.
annemlede konustum p.tesi komsum aradığında söyleyeceğim kendisi gelmiyorsa boşa gelme diye bakalım komsum soracak gel alıp gelelim diye ne dicek. benmde acıkcası büyük bi yanım gitme diyor
Valla kocan nereye çeksen oraya gider yapıda bir insana benziyor, ne yapması gerektiğini akıl edemiyor ama sanırım teyzeyi de sayıp sevdiğinden sözünü dinleyecek.
Bence bunlar olumlu gelişmeler, ama evet sen gitme. Teyze seni kendisinin alıp evinize getirmesi gerektiğini de ona anlatmalı. Yavaş yavaş kafasına girer sanırım.
Komşu teyze senin çok işine yarayacak bence, hem eşinle barışmakta, hem de sonrasında eşinin ailesiyle dengeyi kurma meselesinde.
Canım bak ben sana diyeyim o komşuna da güvenme.
İkili oynuyor da olabilir.
Gelmeni isteyecek adam gelir seni de alır, çocugunu da...
Tutup da daha ortada boşanma yokken çocugunu görmek için dava açmaz...
sağol canım inşaallah bakalım p.tesi aklına girebilecek mi komsum eşiminGeçmiş olsun.. Komşuna diyeceksin ki, babam o gelmeden beni göndermiyor, ille o gelip seni almalı nasıl gelin olarak aldıysa yine o gelip seni almalı, dedi de bence. Sonuçta eşim de ona yakışır gelip beni almak de, ama bunları tabi komşunla güzelce konuş eşini bir nevi kandırmak, kaba tabirle gaza getirmek için, yani erkeklik damarına dokunarak.. Komşun çok büyük sevaba giricek güzel düşünmüş herşey harika konuşulmuş ama yalnız ve yalnız o seni gelip alırsa! Bunuda hallettinizmi, inşallah sonucu hayırlı olur canım..
yok canım öyle biri değil o bide eline ne gecicek ki :) ben onu aramadan öncede beni cok aramıs diğer komsuylada konustum eşim benm telefonu mu acık tutuyordu ben geldikten epeyi sonra diyo belki bin defa aradık kimse acmadı cok endişelenmişler
sağol canım inşaallah bakalım p.tesi aklına girebilecek mi komsum eşimin
haketmediğin halde sana yaşatılan bu kadar çirkin olaylardan sonra o adamın yaptıklarına rağmen eşine geri dönmek istemeni gerçekten aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?