• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

didemms23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
744
0
46
Malatya
daha öncekimi okuyan arkadaslarım bilir 3 aydır baba evindeyim esimle ailesiyle tartısma yasayıp cıkıp gelmiştim hemde 10günlük bebegimle bu zaman zarfında ne arayan olmustu ne soran.gecenlerde komsumun telefon nosunu bulmustum konustuk epeyi.eşimle görüşecegini söylemişti ben aramadan öncede bi iki sefer yanına gitmişti eşim annesigilde bebek toparlansın gidip getiricem falan diye konusmustu yalan söyylemişti yani.biz konustuktan sonra yine komsum gitmiş işyerine konusmak için benmle konustugunu söylemmemiş tabi demiş bu iş toparlanma işi değil eviniz kapı duvar ben didemin ayakkabılarını gördükce kahroluyorm falan naptınız oglum sizde bi iş var bu kız niye evine dönmüyor falan eşim abisi orda diye sonra konusurz x teyze demiş komsumda oğlum bana didemin nosunu ver ben onlada konusmak istiyorum merak ediyorum hemen annemlerin ev telefonunu yazmıs vermiş .
bugün bu sefer telefonla aramıs esimi demiş ben didemle konustum bayağı öğüt vermiş eşime işte bu evliilik iki kişilik 3.kişileri evliliginize karıstırmayın sen o saana sıkı sıkı sarılsan o sana daha cok sarılır bak yazık cocugun daha senn kokunu bile almadan büyüyor
x teyze sen aracı olur musun demiş ben eşimi hala cok seviyorum ondan nefret etmiyorum x teyze bundan sonra böyle seler olmayacak falan komsumda sen benim arkamdaysan yani söylediklerinin arkasındaysan sana yardım ederim size birinin ön ayak olması lazım falan demiş
giderim malatyaya getiririm didemi otururr konusursunuz tamam demiş annemlere gelsin demiş komsumda hayr öyle sey olur evine gelecek siz ikiniz bas basa kkonusup anlasacaksınız demiş bi müddet ne sennkiler ne onunkiler gelsin siz bi kozlarınızı paylasın bi anlasın demiş tamam x teyse dogru söylüyorsun bende bundan sonra karıstırmayacam kimseyi x teyze epeeyi konusmus aklına yatırmıs herseyi komsum gelir konusursunuz ya anlasırsınız ya da anlasamazsanız didemi ben geri götürürüm oda olur mu öyle sey x teyze evine gelse git diyemem ben ona daha
şimdi aklımda su soru var gidip konussam mı bilmiyorum :S ben o gelsin beni götürsün diye bekliyorum böyle olursa komsumla gidicem gerci komsum diyo ben ona p.tesi günü yine telefon acıcam gel alıp gelelim diye ama sanmıyorum evet diyecegini
,ikincisi bbabam böyle bişeye haytta müsade etmez nabacam ben ya

daha öncekimi okuyan arkadaslarım bilir 3 aydır baba evindeyim esimle ailesiyle tartısma yasayıp cıkıp gelmiştim hemde 10günlük bebegimle bu zaman zarfında ne arayan olmustu ne soran.gecenlerde komsumun telefon nosunu bulmustum konustuk epeyi.eşimle görüşecegini söylemişti ben aramadan öncede bi iki sefer yanına gitmişti eşim annesigilde bebek toparlansın gidip getiricem falan diye konusmustu yalan söyylemişti yani.biz konustuktan sonra yine komsum gitmiş işyerine konusmak için benmle konustugunu söylemmemiş tabi demiş bu iş toparlanma işi değil eviniz kapı duvar ben didemin ayakkabılarını gördükce kahroluyorm falan naptınız oglum sizde bi iş var bu kız niye evine dönmüyor falan eşim abisi orda diye sonra konusurz x teyze demiş komsumda oğlum bana didemin nosunu ver ben onlada konusmak istiyorum merak ediyorum hemen annemlerin ev telefonunu yazmıs vermiş .
bugün bu sefer telefonla aramıs esimi demiş ben didemle konustum bayağı öğüt vermiş eşime işte bu evliilik iki kişilik 3.kişileri evliliginize karıstırmayın sen o saana sıkı sıkı sarılsan o sana daha cok sarılır bak yazık cocugun daha senn kokunu bile almadan büyüyor
x teyze sen aracı olur musun demiş ben eşimi hala cok seviyorum ondan nefret etmiyorum x teyze bundan sonra böyle seler olmayacak falan komsumda sen benim arkamdaysan yani söylediklerinin arkasındaysan sana yardım ederim size birinin ön ayak olması lazım falan demiş
giderim malatyaya getiririm didemi otururr konusursunuz tamam demiş annemlere gelsin demiş komsumda hayr öyle sey olur evine gelecek siz ikiniz bas basa kkonusup anlasacaksınız demiş bi müddet ne sennkiler ne onunkiler gelsin siz bi kozlarınızı paylasın bi anlasın demiş tamam x teyse dogru söylüyorsun bende bundan sonra karıstırmayacam kimseyi x teyze epeeyi konusmus aklına yatırmıs herseyi komsum gelir konusursunuz ya anlasırsınız ya da anlasamazsanız didemi ben geri götürürüm oda olur mu öyle sey x teyze evine gelse git diyemem ben ona daha
şimdi aklımda su soru var gidip konussam mı bilmiyorum :S ben o gelsin beni götürsün diye bekliyorum böyle olursa komsumla gidicem gerci komsum diyo ben ona p.tesi günü yine telefon acıcam gel alıp gelelim diye ama sanmıyorum evet diyecegini
,ikincisi bbabam böyle bişeye haytta müsade etmez nabacam ben ya

Hayır Didemmmm sakın öyle bir şey yapma!

Bu adam seni 3 aydır arayıp sormadı, bebegini merak etmedi,
bir de kendin mi ayagına gideceksin?

Lütfen gitme

Kendisi gelsin!

Son düzenleme:

Lütfen gitme

Kendisi gelsin!

annemlede konustum p.tesi komsum aradığında söyleyeceğim kendisi gelmiyorsa boşa gelme diye bakalım komsum soracak gel alıp gelelim diye ne dicek. benmde acıkcası büyük bi yanım gitme diyor

Son düzenleme:

Lütfen gitme

Kendisi gelsin!

her kelimesine katılıyorum arkadaşımızın.pişman olmadan yalvarıp yakarmadan asla ama asla dönme.

Geçmiş olsun.. Komşuna diyeceksin ki, babam o gelmeden beni göndermiyor, ille o gelip seni almalı nasıl gelin olarak aldıysa yine o gelip seni almalı, dedi de bence. Sonuçta eşim de ona yakışır gelip beni almak de, ama bunları tabi komşunla güzelce konuş eşini bir nevi kandırmak, kaba tabirle gaza getirmek için, yani erkeklik damarına dokunarak.. Komşun çok büyük sevaba giricek güzel düşünmüş herşey harika konuşulmuş ama yalnız ve yalnız o seni gelip alırsa! Bunuda hallettinizmi, inşallah sonucu hayırlı olur canım..

annemlede konustum p.tesi komsum aradığında söyleyeceğim kendisi gelmiyorsa boşa gelme diye bakalım komsum soracak gel alıp gelelim diye ne dicek. benmde acıkcası büyük bi yanım gitme diyor

Canım bak ben sana diyeyim o komşuna da güvenme.
İkili oynuyor da olabilir.

Gelmeni isteyecek adam gelir seni de alır, çocugunu da...
Tutup da daha ortada boşanma yokken çocugunu görmek için dava açmaz...

Son düzenleme:
Valla kocan nereye çeksen oraya gider yapıda bir insana benziyor, ne yapması gerektiğini akıl edemiyor ama sanırım teyzeyi de sayıp sevdiğinden sözünü dinleyecek.

Bence bunlar olumlu gelişmeler, ama evet sen gitme. Teyze seni kendisinin alıp evinize getirmesi gerektiğini de ona anlatmalı. Yavaş yavaş kafasına girer sanırım.

Komşu teyze senin çok işine yarayacak bence, hem eşinle barışmakta, hem de sonrasında eşinin ailesiyle dengeyi kurma meselesinde.

Valla kocan nereye çeksen oraya gider yapıda bir insana benziyor, ne yapması gerektiğini akıl edemiyor ama sanırım teyzeyi de sayıp sevdiğinden sözünü dinleyecek.

Bence bunlar olumlu gelişmeler, ama evet sen gitme. Teyze seni kendisinin alıp evinize getirmesi gerektiğini de ona anlatmalı. Yavaş yavaş kafasına girer sanırım.

Komşu teyze senin çok işine yarayacak bence, hem eşinle barışmakta, hem de sonrasında eşinin ailesiyle dengeyi kurma meselesinde.

zaten ben komsuma dedim ben kendim gelmek istemiyorum olmaz bu böyle oldu o kadar cok sey oldu bide ben mi tıpış tıpış geleyim dedi kızım sabrettt önce bi bunu hazmetsin oraya getirtmeyide saglarız

Canım bak ben sana diyeyim o komşuna da güvenme.
İkili oynuyor da olabilir.

Gelmeni isteyecek adam gelir seni de alır, çocugunu da...
Tutup da daha ortada boşanma yokken çocugunu görmek için dava açmaz...

yok canım öyle biri değil o bide eline ne gecicek ki :) ben onu aramadan öncede beni cok aramıs diğer komsuylada konustum eşim benm telefonu mu acık tutuyordu ben geldikten epeyi sonra diyo belki bin defa aradık kimse acmadı cok endişelenmişler

Geçmiş olsun.. Komşuna diyeceksin ki, babam o gelmeden beni göndermiyor, ille o gelip seni almalı nasıl gelin olarak aldıysa yine o gelip seni almalı, dedi de bence. Sonuçta eşim de ona yakışır gelip beni almak de, ama bunları tabi komşunla güzelce konuş eşini bir nevi kandırmak, kaba tabirle gaza getirmek için, yani erkeklik damarına dokunarak.. Komşun çok büyük sevaba giricek güzel düşünmüş herşey harika konuşulmuş ama yalnız ve yalnız o seni gelip alırsa! Bunuda hallettinizmi, inşallah sonucu hayırlı olur canım..
sağol canım inşaallah bakalım p.tesi aklına girebilecek mi komsum eşimin

yok canım öyle biri değil o bide eline ne gecicek ki :) ben onu aramadan öncede beni cok aramıs diğer komsuylada konustum eşim benm telefonu mu acık tutuyordu ben geldikten epeyi sonra diyo belki bin defa aradık kimse acmadı cok endişelenmişler

Belki arayı yapmak içindir, sen üzülüyorsun diyedir...
Sen yine de dediğimi dikkate al bence...

sağol canım inşaallah bakalım p.tesi aklına girebilecek mi komsum eşimin

Didem bu birinin aklına girmesiyle olacak iş degil :/

Ne kolaycı adam bunlar yahu!
Sinir oldum yine.
Ben eşimi seviyorum da bir daha olmayacak da
Sen getirsen de..
Annemlere gelsin de...
Höööööhhhhh yaaa höööhhh
Hadi sana gurur yapıyor çocuğumu almaya geldim der
gene gelir erkekliğine yakışanı yapar.
Babanın da herkesin de konuşmasını önler..

Sakın,sakın diyorum..
X teyzeye söyle oğlum erkek sensin.
Eşini,çocuğunu almak sana yakışır.
Ben yine yanında olurum.
Beraber gidelim getirelim eşini desin..
Sakın ayağınla gitme işini kolaylaştırma..
İnan daha da değerin kalmaz!
Gelecek ailenin ellerinden öpüp alacak seni
Yok öyle hayat!

bu nasıl iş ben anlamıyorum ya
karın yanında değil, bebeğin yanında değil için nasıl rahat!!!
arayıp sormuyor bide ...
hiç gidiyim eşimi bebeğimi yanıma alıyım gibi zahmetlerede girmiyor...
bunları birinin iteklemesiyle yapıcaksa hiç yapmasın bence..

Eski konularını okudum canım..
Yemin ediyorum bu insanlar şaka gibi ya bide dava açmış ya pesss,masrafları senin üstüne yıkmasıda ayrı bi mesele
Keşke bu adamdan çocuk yapmasaymışsın
Senin bence bu aileyle ve eşinle işin çoookk zorrr
Barıştığınızda Allah göstermesin ama sen tekrar baba evine dönersin
Herşeyin hayırlısı olsun ama üzüldüm :(

Ortada doğru dürüst bir neden bile yokken yeni doğmuş bebeğinle lohusa eşini onun bunun kışkrtmasıyla yüz üstü bırak,
bu zaman zarfında yeni doğan bebeğin hatırına olsun merak edip bir kere arayıp sorma,
sırf gururundan yeni doğum yapmış eşine tarihte emsali görülmemiş saçma bir dava aç,
bu olaylardan sonra hala daha annenin dizinin dibinden ayrılama,
barışma için hiçbir adım atma, eş çocukla birlikte ayağına gelsin ve
kayınvalidenin gözetiminde barışılsın.

Oh ne ala..

benim anlamadığım senin bu adamın isminin anılmasına bile tahammül edememen gerekirken x teyzeyle nasıl böyle planlar içine girdiğin..

güzelim sen şimdi gitsen bak tıpış tıpış nasıl geldin diyecek ilk fırsatta.. hazır annen baban yanındayken, seni destekliyorken böyle bir adama hiç dönme derim ben. he illa da çocuğum için vs vs diyeceksen en azından burnu sürtsün bırak da. çabalasın bir şeyler için. ne demekmiş gelsin annemin evine. utanmadan hala anasından bahsediyor.

ayrıca bu x teyzenin ağzına da çok laf verme. bak sana bunları söylüyorsa ona da gidip seninkileri söylüyor. yani eşin gelse bile senin döneceğinden emin olarak gelecek, hiç bir endişe korku yaşamadan.. oh ne ala memleket..

haketmediğin halde sana yaşatılan bu kadar çirkin olaylardan sonra o adamın yaptıklarına rağmen eşine geri dönmek istemeni gerçekten aklım almıyor:50:

haketmediğin halde sana yaşatılan bu kadar çirkin olaylardan sonra o adamın yaptıklarına rağmen eşine geri dönmek istemeni gerçekten aklım almıyor:50:

araya zaman girdi olaylar soğudu ama konu sahibi iyice olanları ölç tart derim bendeee

canım benım konunu hep takıp edıyordum gelısme var mı dıye oncelıkle bu gelısmeye cok sevındım bende dıger arkadasların dedıgı gıbı dusunuyorum komsun cok ıyı nıyetlı tamam ama bu onu asar yanı senın komsu teyzeyle gıtmen gıbı bır durum olamaz kaldı kı baban da musaade etmezmıs zaten en dogrusuda bu. sen bu kadar bekledın az daha sabret nıhayetınde ogrendık kocanın nıyetını pısman yanı dersını almıs mutlaka o gelsın yoksa ınan bosa gıder bu gecen zaman madem sen bu denlı ayrı kaldın bır ıse yarasın degıl mı kendısı gelsın sakın o gelmeden ayagınla gıtme allah yardımcın olsun her daım canım

Back