• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı (anahtar)

Excellentjob

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
105
57
48
Kızlar aslında dert sayılmaz ,ben 2 gün önce anahtarimj kaybettim eşim ve çocuklarla eve girdikten sonra anahtar kayboldu evin içinde yani..ama benim önceki geçirdiğim bazı rahatsızlıklardan dolayı kafama takıntı yaptım acaba binada mi kaldı kapidami kaldı fln diye ..ve şu anda anahtarı buldum vestiyerdeymis ben aslında oralara bakmistim yada sadece ceketlerin üstünden bakmisimdir,şimdi aklıma takıldı acaba kapıdan biri aldida yenisini fln mi çektirdi diye ..çok takintilandim,eşim saçmalama diyor ama hiç içime sinmedi..anahtarı degiselim dedim senin hastalığın nuksetti hamilelikten dolayı dedi bisey dyemedim,zaten eve girdikten yarım saat sonra kapıya baktım ama bişey yoktu binamızida tanımıyorum ne yapacam bilmiyorum

Anahtar kapının üstünde kalmış olsa ve birisi onu alsaydı hiçbir şekilde içeri girip vestiyere bırakmazdı emin ol.Ya kapıdan alır geri getirmezdi....ya getirdiğini tekrar kapıya takar giderdi.Ben alyansimi ve tektaş yuzugumu kaybettim... iki gün aradım ve kendi yastigimin altında buldum.Oraya baktigimdan da emindim.Bazen gözünün önündeki seyi görmeyebiliyor insan

Görmemişsinizdir. Millet ne yapsın sizin anahtarı alıp. Alacak sonra da yerine bırakacak. Vallahi zor ihtimal.
Biraz rahat olun bence.

Anahtar kapının üstünde kalmış olsa ve birisi onu alsaydı hiçbir şekilde içeri girip vestiyere bırakmazdı emin ol.Ya kapıdan alır geri getirmezdi....ya getirdiğini tekrar kapıya takar giderdi.Ben alyansimi ve tektaş yuzugumu kaybettim... iki gün aradım ve kendi yastigimin altında buldum.Oraya baktigimdan da emindim.Bazen gözünün önündeki seyi görmeyebiliyor insan
Ay demi inşallah canım çok sağol Bülent şeyler rahatlatıyor beni

Kimse almamıştır rahat olun
Alsaydı geri getirmezdi ya da kapıya bırakırdı

Güvenilir bir şehirde misiniz bilmiyorum
Biz doğu görevini yaparken çok unuttuk kapıda ama hiçbir şey olmadı
Hatta bir kere akşamdan diğer gün öğlene kadar arabanın anahtarını kapıda ayakkabiligin üzerinde unutmusuz yine de bir şey olmadı

şeytan aldı götürdü satamadan getirdi der kahkahayı basardık biz böyle durumlarda.tavsiye ederim.gözden kaçmıştır o

şeytan aldı götürdü satamadan getirdi der kahkahayı basardık biz böyle durumlarda.tavsiye ederim.gözden kaçmıştır o
Ben ALES e başvuru yapmaya karar verdigimde mezuniyet yerine geçen evragi bulamadım.Hepi topu 5 çekmeceli konsulde günlerce aradım,başka şehirden tekrar cikarttirip bana gönderilmesini sagladim,gelen evragi koymak için konsulun cekmecesini actim ki karşımda duruyor evragin kendisi:KK45:

Aklınız kalıyorsa, anahtarı kapının arkasında tutup yarım çevirin. Anahtarı olan biri olsa bile giremez.
Bir de mandal varsa onu da çevirebilir/takabilirsiniz.

Back