• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık yardım ?

Niye konuşmayı kesesin hoşlandıysan. Ama seni burdan tanıdığım kadarıyla güven problemin var. Onu çözmezsen herkesle aynı sıkıntıyı yaşayacaksın. Dışarı çıkması da büyük problem olabilir. Kendini kaptırmayacaksan biraz gözlemle istersen hemen sevgili olmadan önce.
hah işte aşırı hoşlandım kendimi çok kaptırıcam gene mutsuz olucam gibi ama kendi kendimi mutsuz edicem boş yere

evet yani sabah 8 akşam 5 gibi çalışmıyor sürekli orda burda bazen saati de belli olmuyor belirsiz çalışma saatleri var

Onda sorun yok olabilir. Adam calisiyor mu calisiyor. Bunu mevzu yapma. Karakterine bak sen calisma satti vs.bunlar gereksiz ayrinti adam hakli.

Çalışırken bile rapor vermesini bekliyorsunuz anladığım kadarıyla. Karşınızdaki insan da buna uyum sağlayacak biri gibi görünmüyor, devam etmek istiyorsanız kendinizi törpülemeniz gerekiyor bence. Önceki ilişkinizi, neden bittiğini falan biliyor mu?

Çalışırken bile rapor vermesini bekliyorsunuz anladığım kadarıyla. Karşınızdaki insan da buna uyum sağlayacak biri gibi görünmüyor, devam etmek istiyorsanız kendinizi törpülemeniz gerekiyor bence. Önceki ilişkinizi, neden bittiğini falan biliyor mu?
evet anlattım ben hemen anlatırım her şeyi saf gibi evet sürekli rapor vermek istemiyor ben de arayıp sormuyorum kızıyor

hikayeyi okuyunca bana da hoş geldi, bende akrebim evet aşksız olmuyor, bittiyse de bitti oturup otopsisini yapıp yapıp durmayız:KK14: bence şans verilebilir, birde bazı şeyler bizde nettir, siyahsa siyah beyazsa beyaz ya hep ya hiç ortası yok yani, demem o ki kafanda zaten şekillenmiştir ne uğraştırıyon bizi :KK53:

hikayeyi okuyunca bana da hoş geldi, bende akrebim evet aşksız olmuyor, bittiyse de bitti oturup otopsisini yapıp yapıp durmayız:KK14: bence şans verilebilir, birde bazı şeyler bizde nettir, siyahsa siyah beyazsa beyaz ya hep ya hiç ortası yok yani, demem o ki kafanda zaten şekillenmiştir ne uğraştırıyon bizi :KK53:
aynen bazı duyguları aşırı yaşıyorum aşk gibi :))) yok ciddi çok kaptırmadan ayrılsam mı

Haha ay prenses mıç mıç ilişkiyemi alıştın :)
Dene bence , boş değilsin , mıç mıç ilişkiden hayır görmedin , belki bunda mutlu olursun.
Önceki yaşadıklarını biliyormu ?

Prensesss:) aslında ben bu ilişki olur mu olmaz mı sorusundan çok senin eski nisanlini unutup bu işlere kalkismana sevindim :) bu adamla olur ya da olmaz bilemeyiz ama en azından iyi ve heyecanlı olmana çok sevindim:) not:çok kaptırma

Back