- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Ee napıcan canm bastan konusmayınva sonradan herseye sıkayetlenıyorlar. En azından yapını bilmelı kı ona gore hareket etmelıabooo şimdiden ilişkiden soğudum ne yaptın kız :) anlattım nişan attığımı falan
Katılıyorum .Görüşmeyi kesmen için bir sebep yok.
Yavaştan almakta fayda var, hemen evlilik düşünme tanı iyice zamanla anlarsın.
valla ilk günler gibi asla olmuyor yaaGörüşmeyi kesmene gerek yok, biraz yavaş ilerleyin sadece. İşlerinin çok yoğun olması derken, gün içinde mi, yoksa gecelere kadar çalışan biri mi? Benim eşim bildiğin işkolik ve gerçekten çok zorladı beni bu yönü. Sadece buraya takıldım.
Birde okurken hüzünle karışık tebessüm ettim, neydik ne olduk diyeİlişkiler ilk başladığı zaman insanların birbirine gösterdiği özen ilk gün ki gibi devam etse keşke. Kendimi dünyanın en çok aşık olunan kadını gibi hissederdim bir zamanlar
Cok onemli ayol. Nasil onemli olmasin?ne iş yaptığının önemi yok ekmeğinin peşinde çocuk
ben eski nişanlıma her şeyi en ince ayrıntısına kadar baştan söyledim tamam tamam her şeye tamam dedi sonra ne mi oldu şikayet ettiEe napıcan canm bastan konusmayınva sonradan herseye sıkayetlenıyorlar. En azından yapını bilmelı kı ona gore hareket etmelı
Azıcık geçmişten ders mi alsan kızkeşke haber verse
neden olsun ki benim için en önemli şey çalışkan olması çocuk gece gündüz çalışıyor bazen 3 saat uyuyor ben çalıştığım halde o çalışmıyorsa o sıkıntıCok onemli ayol. Nasil onemli olmasin?
Siz baştan anlattıysanız tamam o zaman, bence böylesi daha sağlıklı. Umarım güzel bir uyum tutturur ve mutlu olursunuz. Ama bunun için değişime açık olmalısınız her ikiniz de.evet anlattım ben hemen anlatırım her şeyi saf gibi evet sürekli rapor vermek istemiyor ben de arayıp sormuyorum kızıyor
kesinlikle son cümle çok doğru teşekkür ederimSiz baştan anlattıysanız tamam o zaman, bence böylesi daha sağlıklı. Umarım güzel bir uyum tutturur ve mutlu olursunuz. Ama bunun için değişime açık olmalısınız her ikiniz de.
Mesela su kisim cok onemli 3 universite hangi bolumler? Neden meslek olarak bunlardan devam etmiyor. Neden okuyor surekli?neden olsun ki benim için en önemli şey çalışkan olması çocuk gece gündüz çalışıyor bazen 3 saat uyuyor ben çalıştığım halde o çalışmıyorsa o sıkıntı
ben doktorla da görüştüm savcıyla da noldu bi havalardalar dengesizler aman boşver
evet o da öyle sürekli şu işi yapcam bunu yapcam yıllardır pazarlama müdürlüğü yapıyormuş tüm türkiyeyi gezmiş istanbula gidelim mi diyor bana o işi orda yapıyormuş babası yardım isteyince buraya gelmiş, şunu yapayım yurt dışına gidelim sürekli söylüyor bi tanesi istanbul da adalet ama diğer ikisini sormadımMesela su kisim cok onemli 3 universite hangi bolumler? Neden meslek olarak bunlardan devam etmiyor. Neden okuyor surekli?
Bahsettiginiz gibi ticaret yapan cok tanidigim var hepsi maymun istahli. Onu birakip ona gecer bunu birakip buna gecer. Cok onemli bir durum. Adamin hayatini, yasayisini,dunya gorusunu yansitir bunlar hep. Cok iyi dusunup analiz etmek lazim.
yok ama 3 ay önce ben o kişiyi sevmiyordum artık sadece düğüne 1 hafta kaldığı için evlenecektimBiriyle görüşmende tuhaflık falan yok, tuhaflık 3 ay önce başkasını severken, bir başkasına bu kadar çabuk aşık olman. Hani desen ki mantığıma uyuyor bir görüşsem mi, bu çok normal. Bu adamı yeni yeni tanıyorsun şu an hissettiğin aşk falan değil, ilgisi hoşuna gitmiş. Adamla görüş ya da görüşme demek haddim değil ama biraz duygularını falan tart ve yavaş ilerle. Sevgi ve aşk gibi duygular öyle hemen oluşacak şeyler değil.
adam çalıstigi icin disarda farkindamisin?her gün dışarıda olması bir sebep değil mi ben sevmiyorum böyle şeyi
yok çalışıyor çalışırken hep yer değiştiriyor o ayrı da sonra akşam eve geldi mesela dışarı yemek yemeye gidiyor kahve içmeye gidiyor mekan belli ama olsun her gün çıkılır mıadam çalıstigi icin disarda farkindamisin?
istersen sen calis kocan evde oturup cocuk baksin sen boyle daha mutlu olursun gibi
Sorun mutlaka her seyi. Bakin ne guzel nokta atisi yaptim maymun istahliligina. Benim karsima ciksa bu sekilde bir adam direkt olarak negatiftir bu sebepten. Surekli isiyle ilgili hayatiyla ilgili yenilikler yapan bir insanla birliktelik cok zordur. Ille evlenmeniz sart degil zaten o kismi gecelim. Iyi dusunun. Hakkinizda hayirlisievet o da öyle sürekli şu işi yapcam bunu yapcam yıllardır pazarlama müdürlüğü yapıyormuş tüm türkiyeyi gezmiş istanbula gidelim mi diyor bana o işi orda yapıyormuş babası yardım isteyince buraya gelmiş, şunu yapayım yurt dışına gidelim sürekli söylüyor bi tanesi istanbul da adalet ama diğer ikisini sormadım
hm anladım demek istediğini şimdi şey demişti illa eşim işimi sorun ederse onun için memur da olurum demişti bak onu hatırladım neyse iyice sorayım haklısın.Sorun mutlaka her seyi. Bakin ne guzel nokta atisi yaptim maymun istahliligina. Benim karsima ciksa bu sekilde bir adam direkt olarak negatiftir bu sebepten. Surekli isiyle ilgili hayatiyla ilgili yenilikler yapan bir insanla birliktelik cok zordur. Ille evlenmeniz sart degil zaten o kismi gecelim. Iyi dusunun. Hakkinizda hayirlisi
neden çıkılmasın parayi ver bana bak nasil güzel eze eze hergün dışarda takiliyorumyok çalışıyor çalışırken hep yer değiştiriyor o ayrı da sonra akşam eve geldi mesela dışarı yemek yemeye gidiyor kahve içmeye gidiyor mekan belli ama olsun her gün çıkılır mı
memur olayim denincede olunuyor zaten adam bence kız tavlama ustasıhm anladım demek istediğini şimdi şey demişti illa eşim işimi sorun ederse onun için memur da olurum demişti bak onu hatırladım neyse iyice sorayım haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?