- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
hah işte aşırı hoşlandım kendimi çok kaptırıcam gene mutsuz olucam gibi ama kendi kendimi mutsuz edicem boş yereNiye konuşmayı kesesin hoşlandıysan. Ama seni burdan tanıdığım kadarıyla güven problemin var. Onu çözmezsen herkesle aynı sıkıntıyı yaşayacaksın. Dışarı çıkması da büyük problem olabilir. Kendini kaptırmayacaksan biraz gözlemle istersen hemen sevgili olmadan önce.
evet yani sabah 8 akşam 5 gibi çalışmıyor sürekli orda burda bazen saati de belli olmuyor belirsiz çalışma saatleri var
neden :)Bir şans vermelisin bence okurken bile ağzım açıkta kaldı
yeni bi ilişkiye başlamaktansa ben olsam kıskançlık huyumu çözmeye çalışırdımaşırı kıskanç birisiyim söyledim ona da hem olayı da anlattım sıkıntı etmedi
ya da şimdilik etmedi
evet anlattım ben hemen anlatırım her şeyi saf gibi evet sürekli rapor vermek istemiyor ben de arayıp sormuyorum kızıyorÇalışırken bile rapor vermesini bekliyorsunuz anladığım kadarıyla. Karşınızdaki insan da buna uyum sağlayacak biri gibi görünmüyor, devam etmek istiyorsanız kendinizi törpülemeniz gerekiyor bence. Önceki ilişkinizi, neden bittiğini falan biliyor mu?
evet ya çook tatlışne güzel yaa böyle aşklar minnoş minnoş
aynen bazı duyguları aşırı yaşıyorum aşk gibi :))) yok ciddi çok kaptırmadan ayrılsam mıhikayeyi okuyunca bana da hoş geldi, bende akrebim evet aşksız olmuyor, bittiyse de bitti oturup otopsisini yapıp yapıp durmayızbence şans verilebilir, birde bazı şeyler bizde nettir, siyahsa siyah beyazsa beyaz ya hep ya hiç ortası yok yani, demem o ki kafanda zaten şekillenmiştir ne uğraştırıyon bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?