- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
hiçbir şey olmadıysa da mutlaka bir şeyler oldu.
senin için diye akşam işim var dedi hazırlanmış fotoğraf atıyor biraz kıskandım nereye gidiyor diye
bana bi mesaj geldi bi erkekten uyudun mu
ama bende de hiçbir şey olmadıysa da mutlaka bir şeyler oldu.
yok berberde başka giyinmiş o senin için dedi sonra da böyle gömlek yelek tarzı bir şey giyip atmış o ayrı aradan 1 saat geçti :)Ahahsdfg
Senin için diyen adamı kıskanmak. Yani hani bi kalıp var ya "tamam ama neden" . Neden yani?
Yok artık!
yok yani işe gidiyor ama sabit bi işi yok mal almak için bir yere gidiyor ordan başka yere geçiyor o detaylara takılma diyor cafeye geçince söylüyorHer gun disari da cikabilir ama madem ki sevgilisiniz bunlar detay detaya takilma ne demek? Ben olsam sen de bir detaysin cok da saapma derdim.
çok hoşlandım hem de işte o yüzden korkuyorum
Göndermeli konu ha :))
Hoşlandıysan dene bence.
buna aşırı ısındım hatta o ilk buluştuğumuz gece dua ettim mesaj atsın diyeKız piremses birine ısınamadın gitti he
her gün dışarıda olması bir sebep değil mi ben sevmiyorum böyle şeyiGörüşmeyi kesmen için bir sebep yok.
Yavaştan almakta fayda var, hemen evlilik düşünme tanı iyice zamanla anlarsın.
yok yani işe gidiyor ama sabit bi işi yok mal almak için bir yere gidiyor ordan başka yere geçiyor o detaylara takılma diyor cafeye geçince söylüyor
Hadi hayırlısı iyice tanı bakalım gelişmelerden haberdar edersin, ama daha şimdiden kıskanma, duyguların biraz otursunbuna aşırı ısındım hatta o ilk buluştuğumuz gece dua ettim mesaj atsın diye
ya ben akrep burcuyum yükselenim de akrep aşksız yapamıyorum sanırımPiremsesciğim bi mola versen şu aşk meşk işlerine, bi kendini dinlesen, ne olduğuna, ne istediğine karar versen daha elit olmaz mı?
evet yani sabah 8 akşam 5 gibi çalışmıyor sürekli orda burda bazen saati de belli olmuyor belirsiz çalışma saatleri varHee oyle desene yaw o zaman sorun yok. Bol sans diliyorum sana umarim cok mutlu olursun.
aşırı kıskanç birisiyim söyledim ona da hem olayı da anlattım sıkıntı etmedieski konularını az çok hatırlıyorum. gereksiz kıskançlık vardı sanki. seninle ilişki zor.
bir de daha 3 ay olmuş evliliğin kıyısından döneli. aldığın eşyaları bile 3 ayda dağıtamazsın ne bu acele?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?