- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
-
- Konu Sahibi philosophy
Merhaba arkadaşlar.az önce kadrolar açıklandı bizim bölümden 1320 kişi alınacak ben 1150. Kişiyim.muhtemelen doğuya gideceğim oralar karışık olduğu için tedirginim,yoksa merak ettiğim,görmek istediğim biryer aslında.evliyim cocugumla gidicem,asıl problem bu. Şubatta atama olması kesin değil,41(açık olan herhangibir yere gidebilirim) isaretlemesemmi? Bu yıl hem çalıştım hem hazırladım,kızımla hiç ilgilenemedim tekrar göze alamıyorum.açıkçası kafam karışık yorum istiyorum.
Açıkçası bu yıl puanlar yükseldi.puanim 84 gecen yila göre 600 civarı olmalıydı siralamam.bir de şubata bırakıp bırakmama konusunda tereddütlerim var.Doğuya gideceğinizi en başından beri bilmiyor muydunuz?
Tekrar göze alamıyorsanız hazırlanmayı mecburen gideceksiniz o kadar emek vermişsiniz.
Bana da. Bir de her yıl puanlar yükseliyor,bir standardı yok bu işin.çocuk olması sıkıntı benim için.bence gitmelisiniz... tekrar hazırlanıp uğraşmak daha yorucu geliyor bana nedense.
branş nedir tercih yaptın mı?Merhaba arkadaşlar.az önce kadrolar açıklandı bizim bölümden 1320 kişi alınacak ben 1150. Kişiyim.muhtemelen doğuya gideceğim oralar karışık olduğu için tedirginim,yoksa merak ettiğim,görmek istediğim biryer aslında.evliyim cocugumla gidicem,asıl problem bu. Şubatta atama olması kesin değil,41(açık olan herhangibir yere gidebilirim) isaretlemesemmi? Bu yıl hem çalıştım hem hazırladım,kızımla hiç ilgilenemedim tekrar göze alamıyorum.açıkçası kafam karışık yorum istiyorum.
Matematik bransim,yaptım tercih,41 i de açtım.Hayırlısı artık.branş nedir tercih yaptın mı?
Bence git ne olacağı belli değil bir daha kazanamayabilirsin atama da olmayabilir
Fırsatı kaçırma derim ben
bende öyle düşündüm.bu sinava hazırlanan bilir stresini,bidaha yaşamak istemiyorum.ve gelecek yılların garantisi yok evet.hakkımızda hayırlısı.Düşünmeden gidin derim bir arkadaşım Van'da 4 yıl görev yaptı cok da mutluydu insan alısıyor mecburen.
benim de branşım biyoloji 1088 alım sayısı benim sıralamam 1173. bu yüzden mecburen ben de açtım.Matematik bransim,yaptım tercih,41 i de açtım.Hayırlısı artık.
Salı günü belli 'olacak inşallah hayırlısı olsun.Ne zaman belli oluyor sonuçlar?
Hakkınızda neresi hayırlısı ise orası olsun..