- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- Konu Sahibi philosophy
Senin de sinirdaymis,hayırlısı olsun hakkımızda.benim de branşım biyoloji 1088 alım sayısı benim sıralamam 1173. bu yüzden mecburen ben de açtım.
hayrlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de sinirdaymis,hayırlısı olsun hakkımızda.benim de branşım biyoloji 1088 alım sayısı benim sıralamam 1173. bu yüzden mecburen ben de açtım.
hayrlısı
Naptin canım.batman merkez geldi bana çok şükür.mutluyum :)benim de branşım biyoloji 1088 alım sayısı benim sıralamam 1173. bu yüzden mecburen ben de açtım.
hayrlısı
Naptin canım.batman merkez geldi bana çok şükür.mutluyum :)
benim olmadıNaptin canım.batman merkez geldi bana çok şükür.mutluyum :)
benim olmadı
sağol iyi dileklerin için ama nerden biliyorsun canım az kişi kaldğnı?Önünde çok az kişi kalmış. Inşallah Şubat atamasinda seninde yüzün güler cnm
Burada yazıyor ya ordan anladımbenim de branşım biyoloji 1088 alım sayısı benim sıralamam 1173. bu yüzden mecburen ben de açtım.
hayrlısı
hmm ben onu yazdğmı unutmuşum ya...Burada yazıyor ya ordan anladım
hmm ben onu yazdğmı unutmuşum ya...
3 senedir olmuyor bünye alışkın da. 0,10 puan ile kaçtı biliyo musun? buna kahroldum işte
bunca zamndr olmuyosa en iyi sen empati kurarsın aslında. bu arada şubat olacağını düşünmüyorum,seçim zamanı oluyor oCanim benim 4 yıldır olmuyor. Öğretmen değılım ama olsun. Anlamıyorum yani seni...
Bizde kayma oldu bayağı 120 kişi kadar.şubata olur diye düşünüyorum.ben ilk kez tercih yaptım her süreci ayrı stresli Allah tez vakitte gonlundekini versin inşallah.bunca zamndr olmuyosa en iyi sen empati kurarsın aslında. bu arada şubat olacağını düşünmüyorum,seçim zamanı oluyor o
bunca zamndr olmuyosa en iyi sen empati kurarsın aslında. bu arada şubat olacağını düşünmüyorum,seçim zamanı oluyor o