kafam karisik (ogretmenlik)

hmm ben onu yazdğmı unutmuşum ya...
3 senedir olmuyor bünye alışkın da. 0,10 puan ile kaçtı biliyo musun? buna kahroldum işte

Canim benim 4 yıldır olmuyor. Öğretmen değılım ama olsun. Anlamıyorum yani seni...

Ama bak Şubat atamasinda Şansın çooook yüksek ve bence bu atamaya göre daha güzel bir şehir gelebilir. Hakkında hayırlısı olsun

bunca zamndr olmuyosa en iyi sen empati kurarsın aslında. bu arada şubat olacağını düşünmüyorum,seçim zamanı oluyor o
Bizde kayma oldu bayağı 120 kişi kadar.şubata olur diye düşünüyorum.ben ilk kez tercih yaptım her süreci ayrı stresli Allah tez vakitte gonlundekini versin inşallah.

bunca zamndr olmuyosa en iyi sen empati kurarsın aslında. bu arada şubat olacağını düşünmüyorum,seçim zamanı oluyor o

Su an mechuldesin biliyorum. Aslında olma ihtimali çok yüksek ama olur mu olmaz mı bilinmediği için yine sınava hazırlanmalısin.

Valla canım benim ilk içimden geçen şimdi gitseydi doğuya gidecekti, durumlar karışık malum, inşallah şubatta çok daha huzurlu olacağı bir şehre gidecek oldu.

Inşallah baktın acik olur. Allahtan hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…