Kafam karışık, nasıl davranayım?

o günden sonra bu gece hariç her öğlen bazen akşam her gün konustuk ama işte naber nasıl gidiyor falan ben hiç yazmadım o sordu. pişman mısın? dedi. hayır dedim. başka bişey yazmasına fırsat vermeden toplantıya giriyorum dedim ve kapadım konuyu bi daha açılmadı.
aslında buraya yazdıktan sonra biraz düşününce bana kendini abartarak anlattıgnı bi arkadasında dedigi gibi bi nevi ıssız adam ı oynadıgını düşünmeye başladım ve evet bencillik böyle durumlarda en iyisi.
şöyle cevremdeki her bayanla muhatap ve ben bi kaç kez hiç onlardan biriyle oldun mu diye sordugumda böyle bişey söylemek bana yakısır mı sence? asla isim vermem hepsi bende saklı demişti.

keske evet pismanım deseydin.. ama oyle sanıorumkı oda bır arayısta sana bu soruyu sorduguna gore.. ve sen bu sekılde yaparak onda hıc farklılık yaratmamıssın.. ama arayısta olması boyle sacmalasını gerektırmezmıs.. kadınları zan altında bırakmıs resmen.. :KK19::KK19: bır halta yaramaz bu sır babası arkadsım.. acaba konunu ılk okudugumda olurmukı dedım ama yorar senı butun yakınllıgı olan kadın ıle bır sey oldugunu dusunebılırsın cunku senınle bu sekılde tanıstı.. sakın yalnıs anlama benı arkadsım kınamıorum uzulmuorumda, sadece boyle hatalar olabılır ama devam edersen koskocamn bır hata olur.. bunu neden soyluorum cumku arıcak senı, hemde bırkackere bak goruceksın, cunku pısman degılım dedın ve ona bunlar benım ıcın normal seyler ızlenımı yarattın.. boslukta oldugun bır donemde aramasını yalnıs anlama ve durust ol, eger cok ısrar ederse

keske evet pismanım deseydin.. ama oyle sanıorumkı oda bır arayısta sana bu soruyu sorduguna gore.. ve sen bu sekılde yaparak onda hıc farklılık yaratmamıssın.. ama arayısta olması boyle sacmalasını gerektırmezmıs.. kadınları zan altında bırakmıs resmen.. :KK19::KK19: bır halta yaramaz bu sır babası arkadsım.. acaba konunu ılk okudugumda olurmukı dedım ama yorar senı butun yakınllıgı olan kadın ıle bır sey oldugunu dusunebılırsın cunku senınle bu sekılde tanıstı.. sakın yalnıs anlama benı arkadsım kınamıorum uzulmuorumda, sadece boyle hatalar olabılır ama devam edersen koskocamn bır hata olur.. bunu neden soyluorum cumku arıcak senı, hemde bırkackere bak goruceksın, cunku pısman degılım dedın ve ona bunlar benım ıcın normal seyler ızlenımı yarattın.. boslukta oldugun bır donemde aramasını yalnıs anlama ve durust ol, eger cok ısrar ederse

bence aramayacak. çünkü aslında o rahat bi adam değil numara yapıyor ben suan buna inandım öyle bi adam olsa ne bileyim yasadıgımız geceyi biliyorum da koltukta oturup üstelikte içki varken sabahı o saatine kadar oturup sonra hadi uyuyalım diyip hemen uyumazdım yada kalkınca bişey olurdu.. buralar çizdiği imajla öyle ters kii. o benim rahatlıgımdan korktu bence. ki bende aslında rahat olacak son insanım o kokusunu duymak nasıl uyuyor görmek uyurken ne giyiyor bilmek... vs anlıyor musunuz bunları bilmek hayatımda bi kere olsun istedigim adamla olmak için yapmıstım ama ben onu öyle sanıp rahat gibi davranınca sanırım işler karıştı. dediğim gibi olan oldu artık bi dahası işin rengini değiştirir. asla yapmam. sizede çok teşekkür ederim uykunuzdan olup buralarda beni dinlediniz.

Yani adamın bir suçu yok seni kandırmamış, ne tarz ilişkiler yaşadığını sana söylemiş.

Eğer seviyorsan çabala bence.

Bak benim erkek arkadaşım da her gün başkasıyla beraber oluyordu,

biz tanıştıktan sonra aşık oldu bu tarz ilişkiyi değil, ciddi bir ilişkiyi tercih etti :nazar:

Eğer bu adamla ciddi bir ilişki istiyorsan sen de belirt bence böyle her gün başkasıyla olacağını kabul etmediğini,

gerçekten seni seviyorsa zaten kabul eder canım

yoksa üzülmenin bir anlamı yok..

İlkim deseydin senin adına üzülecektim ne yalan söyleyeyim...

öyle degil işte. ilkim olsun çok isterdim. çünkü bende istiyordum ilk defa benim istediğğim bi ilişkiydi olayı burda yazmam ama nişanlandıgım şahıs ı hiç sevmeyerek tehditle zoraki ve sonrasında bircok olay atlatarak geldim bu güne. belkide ilk kez kalbimin deli gibi çarptıgı biriyle nasıl oluyor acaba? diyerek beraber olmam bu yüzdendir. neyse bu konu dışı.

bence aramayacak. çünkü aslında o rahat bi adam değil numara yapıyor ben suan buna inandım öyle bi adam olsa ne bileyim yasadıgımız geceyi biliyorum da koltukta oturup üstelikte içki varken sabahı o saatine kadar oturup sonra hadi uyuyalım diyip hemen uyumazdım yada kalkınca bişey olurdu.. buralar çizdiği imajla öyle ters kii. o benim rahatlıgımdan korktu bence. ki bende aslında rahat olacak son insanım o kokusunu duymak nasıl uyuyor görmek uyurken ne giyiyor bilmek... vs anlıyor musunuz bunları bilmek hayatımda bi kere olsun istedigim adamla olmak için yapmıstım ama ben onu öyle sanıp rahat gibi davranınca sanırım işler karıştı. dediğim gibi olan oldu artık bi dahası işin rengini değiştirir. asla yapmam. sizede çok teşekkür ederim uykunuzdan olup buralarda beni dinlediniz.

ne demek cnm benım.. bende enbastan berı boyle dusunuorum ztn bu adam boyle olmaya calısan bır adam.. belkıde boyle gostermek ıstıo kendını kımbılır.. sebebı onda.. bırazda arayısta belkı bır soz yada sevkat arıo kımbılır.. ama tabı bu farklı bırı olmasını bu cızdıgı profılı degıstırmıo..

ztn tek gecelık ılıskılere alısık bır adam olsaydı ertesı gun pısmanmısın dıe sormazdı:KK1::KK1::KK1: umarım hakkında hayırlısı olur cnm.. allah hepmıze gonlune gore versın hayırlı ıslerı hayırlı kısılerı..

yıne ıyı tepkı almadan kurtuldun burası bazen cok yalnıs okunan, kınayan bır olup cıkıverıyor :KK1::KK1: hayatında basarılar dılerım cnm..

ne demek cnm benım.. bende enbastan berı boyle dusunuorum ztn bu adam boyle olmaya calısan bır adam.. belkıde boyle gostermek ıstıo kendını kımbılır.. sebebı onda.. bırazda arayısta belkı bır soz yada sevkat arıo kımbılır.. ama tabı bu farklı bırı olmasını bu cızdıgı profılı degıstırmıo..

ztn tek gecelık ılıskılere alısık bır adam olsaydı ertesı gun pısmanmısın dıe sormazdı:KK1::KK1::KK1: umarım hakkında hayırlısı olur cnm.. allah hepmıze gonlune gore versın hayırlı ıslerı hayırlı kısılerı..

yıne ıyı tepkı almadan kurtuldun burası bazen cok yalnıs okunan, kınayan bır olup cıkıverıyor :KK1::KK1: hayatında basarılar dılerım cnm..

ben kendimi öyle çok yiyip bitiriyor öyle cok eleştiriyorum ki duymak üzer ki fakat yıkmazdı ama gercekten sen ve senin gibi bikaç kişi daha içimi rahatlattı. hersey gönlünüzce olur dilerim.

ben kendimi öyle çok yiyip bitiriyor öyle cok eleştiriyorum ki duymak üzer ki fakat yıkmazdı ama gercekten sen ve senin gibi bikaç kişi daha içimi rahatlattı. hersey gönlünüzce olur dilerim.

tamamen duygularla hareket etmek insanı istemedği sonuçlara götürebiliyor mantıkta lazım bıraz

konunun başındaki düşüncelerin değişmeye başladı sanırım

tamamen duygularla hareket etmek insanı istemedği sonuçlara götürebiliyor mantıkta lazım bıraz

konunun başındaki düşüncelerin değişmeye başladı sanırım

pişmanlıksa hayır asla çok istedim onu ve yaptım pişmanlık duymam ama şu konuda değişti o ıssız adam taklidi yapan biri bence o kadar baska bişey degil.

ınsallah cnm bnım.. umarım hersey gonlumuze gore olur.. olmus bır kere yıpratma kendını, guzel haberlerı beklıyorum ben cıkıyorum cnm.. :KK54::KK54: hayırlı geceler dılıyorum sana:KK19::KK19::KK19:

öyle degil işte. ilkim olsun çok isterdim. çünkü bende istiyordum ilk defa benim istediğğim bi ilişkiydi olayı burda yazmam ama nişanlandıgım şahıs ı hiç sevmeyerek tehditle zoraki ve sonrasında bircok olay atlatarak geldim bu güne. belkide ilk kez kalbimin deli gibi çarptıgı biriyle nasıl oluyor acaba? diyerek beraber olmam bu yüzdendir. neyse bu konu dışı.

İsteksiz sevgisiz zorla saygısızca süren bir ilişkiymiş.Yazdığını okuyunca nişanlının ilk olduğuna üzüldüm.
Ve anladım...
Kalbin çok temiz atıyor.Çünkü aşık oldun.
Aşk en temiz duygudur.
Sen farklı düşündün farklı hissedip yaşadın.
Bu yüzden pişman değilsin.
Ama keşke duygularınız karşılıklı olaydı da o da bu duyguları bu yoğunlukla yaşayabileydi.
Kimbilir belki değişir ve doru yolu bulur belli mi olur.
Çok uykum geldi benden bu kadar.
İyigeceler herkese....

Bu adamdan bir halt olmaz. Yok umursamıyormuş gibi davran, yok ondan adım bekle... Bunlar tamamen zaman kaybı. Bir halt çıkmaz bundan, kafayı yer, her hareketinden bir mana çıkarır durursun... Işini zorlaştırırsın kısacası. Ne kadar uzaklaşabilirsen o kadar iyi senin için, adamı takip etme internetten, görüşme, konuşma, telefonlaşma... Bu süreci ne kadar uzatırsan o kadar acı çekersin.

Benim uzak bir arkadaşım bu durumdaydı çocuk istediği zaman arar birlikte olur geceyi geçirirler sonra uzun süre görüşmezlerdi bu birkaç ay devam etti ve arkadaşım da çocukla sevgili ne zaman olacağız, belki benden hoşlanıyordur diye ümitle bekledi. Defalarca aynı şey olmasına rağmen bağlandı ve sonucunda da hiçbirşey olmadı, ben başkasının böyle bir şey yaşamasını istemem. onu da çok eleştirmedim ama fazla tepki vermeden ona unutması gerektiğini söylemeye çalıştım, ama o unutmak istemiyordu. Sadece çocuğu bekliyordu. Salağın teki için. Ne oldu sonunda açık açık konuştular çocuk da sana yaptığım için özür dilerim dedi ama sırf laf olsun da fazla beklentisi olmasın diye. bende büyük şehirlerde bu çarpık ilişkilerden korktuğum için erkeklere her zaman şüpheci yaklaştım, sevgilimin elini tutana kadar bile uzun zaman geçmesini tercih ettim ki farklı beklentisi varsa benle vakit harcamasın başkasını bulsun, kendimi bıktırmaya çalıştım yani.
Sen de seninkinin yaptığı ufacık bir hareketten manalar çıkarıyorsun. Daha önceleri bir gecede birkaç kere başkalarıyla birlikte oluyormuş da o geceyi birtek senle geçirmiş. Şu cümleyi okuyup absürdlüğünü kendi gözünle gör. Aman ne lütuf! Arkadaşım sana tek bir gece ayırmış olması bile senin gözünde büyük bir şey, kendini ne hale koyduğunun farkında mısın? Sana tavsiyem onu tekrar düşünme, eğer sana böyle bir teklif tekrar yaparsa kabul etme, gerçekten sevdiğin biri için kendini sakla. Hatanın neresinden dönersen kardır.

Eskiden kadınlar erkekleri peşinden koştururdu. Şimdi bir erkek bir gecesinin tamamını kadına ayırınca çok özel bir şey yapmış oluyor. Bence bunu sana bir lütufmuş gibi görmekten hemen vazgeç. Tamam dürüst davrandığı için onun suçu pek yok ama sen farklı bir beklenti içine sakın girme çok daha fazla üzülürsün.

merhaba arkadaşlar. ben çok uzun yıllardır KK takipçisiyim ama üye olmamayı tercih etmiştim. ama öyle bişey geldi ki şu akılsız başıma yazarak, anlatarak , akıl alarak yeri geldi mi eleştirilerek anca kendime gelirim dedim. silkelenmeye ihtiyacım var.
aslında hayatım gayet monoton İDİ. 26 yaşında genç güzel 2 ay öncesine kadar nişanlı olan biriydim açıkcası çok sevmediğim bir şeydi ancak bazı sebeğlerden dolayı 4 yılımı vermiştim, geldi geçtii. konu o değil. çalışıyorum mezun olduktan sonra hemen iş buldum 2,5 senedir çalışma hayatındayım, sorumluluklarımı bilen biriyim ama şu son olanlar beni aynaya baktıgımda bile şaşıracagım biri yaptı. neyse konuya gireyim;
biri var benim gibi genç çok çekici başarılı aynı sektör fakat başka bir şirkette. ancak sektör aynı oldugundan daha önce birçok toplantıda sektör yemeklerinde bir araya geldigim ayaküstü konustugum biri kendisi. fakat su son 2 aydır gözüm onu bir başka görmeye basladı ve hayatımda ilk defa 26 senede ilk kez düşünmeden birşey yapıp onunla konusmaya basladım. bana asla tek eşli olamayacagını , hayatında çok kadın oldugunu vs anlattı ve bende sanki bu çok normalmiş bende öyle düşünüyormusum gibi davrandım ve sonuc olarak olanlar oldu bir iş çıkısı cuma gecesi bulustuk ve beraber olduk. bu olaydan sonra hala konusuyoruz hala espriler vs havada ucusuyor çok iyi aramız ama...
biliyorum eleştireceksiniz ama ben pişman bile degilim hatta bi daha olsa yine yaparım diyorum kendime fakat böyle degilde baska türlü bir ilişki istiyorum deli gibi aşığım aslına bakarsanız ama ona ters oldugundan ona dokunmanın yakın olmanın tek yolunun bu oldugunu sandım ve yaptım, benim tercihimdi.
bu arada konusmalarımızda özellikle asla gecede tek bi ilişki yaşamadıgını (anlarsınız) belirten o adam çok kısa bir süre ve sadece 1 sefer benimle oldu daha sonra sabah 7ye kadar sohbet ettik içtik ve beraber uyuduk. cumartesi sabahı kahvaltımızı ettik. evime bıraktı ... o günden sonra yine sanki o olmamış gibi arkadaş modundayız. hayatımda böyle bir adam ne gördüm ne duydum böyle bi olay ne yaşadım ne yaşarım sanıyordum ama başıma gelen bu. ben aşkımdan geberiyorum hala tabii.
anlatmak istedim ne arkadas ne aile nede iş çevreme asla anlatamam oda öyle. insan patlıyor bi yerde. şimdi kızlar ben bundan sonra ne yapayım ? nasıl davranayım ? inanın çok garip çok.

benim degil ama bir arkadasimin basina da ayni sey gelmisti. o adama deli gibi asik, adamsa tek gecelik iliskiden yana. o tek gece, tek gecede kalmadi, bir kac geceye uzandi sonra ama sonunda kizin kalbi kirildi adamsa zevkini aldi ve gitti. arkadasim hep bana asik olur diye bekledi, anlayisli olmaya calisti ama nafile. ger adam bastan ne istedigini söylediyse ve simdi de birsey olmamis gibi davraniyorsa o adamdan es veya sevgili olmaz. bunlari okumak gelki agir gelse de bu böyle malesef. erkekler bizim gibi hisleriyle hareket etmezler her zaman. adam gününü gün eden cinsten belli ki. bence daha fazla üzülmeden bu sevdadan vazgec yoksa sende kullanilip kenara atilmis gibi hissedersin kendini ve adama kizamazsin bile cünkü o sana bastan baska birsey vad etmemis.

X