Kafam karışık, nasıl davranayım?

sarkisinibulamayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
28
0
merhaba arkadaşlar. ben çok uzun yıllardır KK takipçisiyim ama üye olmamayı tercih etmiştim. ama öyle bişey geldi ki şu akılsız başıma yazarak, anlatarak , akıl alarak yeri geldi mi eleştirilerek anca kendime gelirim dedim. silkelenmeye ihtiyacım var.
aslında hayatım gayet monoton İDİ. 26 yaşında genç güzel 2 ay öncesine kadar nişanlı olan biriydim açıkcası çok sevmediğim bir şeydi ancak bazı sebeğlerden dolayı 4 yılımı vermiştim, geldi geçtii. konu o değil. çalışıyorum mezun olduktan sonra hemen iş buldum 2,5 senedir çalışma hayatındayım, sorumluluklarımı bilen biriyim ama şu son olanlar beni aynaya baktıgımda bile şaşıracagım biri yaptı. neyse konuya gireyim;
biri var benim gibi genç çok çekici başarılı aynı sektör fakat başka bir şirkette. ancak sektör aynı oldugundan daha önce birçok toplantıda sektör yemeklerinde bir araya geldigim ayaküstü konustugum biri kendisi. fakat su son 2 aydır gözüm onu bir başka görmeye basladı ve hayatımda ilk defa 26 senede ilk kez düşünmeden birşey yapıp onunla konusmaya basladım. bana asla tek eşli olamayacagını , hayatında çok kadın oldugunu vs anlattı ve bende sanki bu çok normalmiş bende öyle düşünüyormusum gibi davrandım ve sonuc olarak olanlar oldu bir iş çıkısı cuma gecesi bulustuk ve beraber olduk. bu olaydan sonra hala konusuyoruz hala espriler vs havada ucusuyor çok iyi aramız ama...
biliyorum eleştireceksiniz ama ben pişman bile degilim hatta bi daha olsa yine yaparım diyorum kendime fakat böyle degilde baska türlü bir ilişki istiyorum deli gibi aşığım aslına bakarsanız ama ona ters oldugundan ona dokunmanın yakın olmanın tek yolunun bu oldugunu sandım ve yaptım, benim tercihimdi.
bu arada konusmalarımızda özellikle asla gecede tek bi ilişki yaşamadıgını (anlarsınız) belirten o adam çok kısa bir süre ve sadece 1 sefer benimle oldu daha sonra sabah 7ye kadar sohbet ettik içtik ve beraber uyuduk. cumartesi sabahı kahvaltımızı ettik. evime bıraktı ... o günden sonra yine sanki o olmamış gibi arkadaş modundayız. hayatımda böyle bir adam ne gördüm ne duydum böyle bi olay ne yaşadım ne yaşarım sanıyordum ama başıma gelen bu. ben aşkımdan geberiyorum hala tabii.
anlatmak istedim ne arkadas ne aile nede iş çevreme asla anlatamam oda öyle. insan patlıyor bi yerde. şimdi kızlar ben bundan sonra ne yapayım ? nasıl davranayım ? inanın çok garip çok.

ilk mesaj ve konu içinn hiçç iddali deil bu yazilanlar

neyse varsaylimki konu gerçek ..

sen halinden memnunsun,aynen decam edeceksin tam gaz
yapacak ba$ka bi$ey yok
aa bak aklima degi$ik bi fikir geldi
ondan bi çocuk yaparsan belki sana nikahi basar ama kaç e$li orasini bi o bide Allah bilir ..

Bunun adı bile bile lades demek.
En başından nasıl biri olduğunu anlatmış, onca alışkanlığı bırakıp size aşık olmasını beklemiyordunuz herhalde.

Yaptığın hatadan ders al ve o adamla bir daha görüşme. Aşk başka birşey çünkü. Aşk sevdiğin insanı bir başkasıyla paylaşamamaktır asla ve asla. Belki sende aşık değilsin, öyle sanıyorsun adamın tutumundan dolayı. Aşk fedakarlık ister, emek ister. Kadınlar çok duygusal olduğundan dolayı, hemen ufacık bir ilgide kendilerini kaptırıyor. Seninkide öyle olmuş bence. Bu tutumda olan birini düşünmeyi bir an önce bırakmalısın.

Son düzenleme:
aklınıza dalga gecmek geliyorsa içinizden geçin yada umursamayın x e basın kapatın ve gidin. ben iyi değilim diyorum. bende bilmezdim böyle şeyler yaşarım böyle olaylar hakkında düşünürüm kafa yorarım. ama oldu. olayın gerçekliğini de ben biliyorum o yeter. ters konusmak istemem ama kınadıgınız şey basınıza gelmeden ölmezsiniz. kim bilir belkide ben de bi zamanlar bi arkadasımı çarpık bi ilişkiden dolayı kınadıgım için bu haldeyimdir ! yinede sagolun

Konuyu acman gereken zamani coktan gecirmissin. Bundan biz ne desek bos...

belkide haklısın ama düşünmeden taşınmadan bir şey yaptım ilk kez. bundan sonra tepki mi koymalı bakalım ne olcak diyip devam mı etmeli bilemiyorum açıkcası. pişman degilim dedigim gibi benim hatam benim yanlışım ama işte ah o amaa

ben aldim cevabimi zaten arkada$im
dalga geçmedim gayet ciddiydim çocuk konusunda ..
onceden fake oldugunu du$undugumde girgira sarardim ama yonetim banlar duye korkumdan artik yapmiyorum :)
neyse konumuz bu deil ..

bi kere yaptiysaniz devamida gelecekdir, bu durumda ikinizde memnun oluyorsunuz .. sorun nerde ben bide onu sorabilirmiyim ..

ben aldim cevabimi zaten arkada$im
dalga geçmedim gayet ciddiydim çocuk konusunda ..
onceden fake oldugunu du$undugumde girgira sarardim ama yonetim banlar duye korkumdan artik yapmiyorum :)
neyse konumuz bu deil ..

bi kere yaptiysaniz devamida gelecekdir, bu durumda ikinizde memnun oluyorsunuz .. sorun nerde ben bide onu sorabilirmiyim ..

onun yapısında biri değilim aslen ben hiç değilim hatta anlatsam çevreme dalga geciyorum sanıp dinlemezler bile aşığım ben bu adama.. ama dedikleri gibi ilk adımı çok yanlış attım gitti sanırım düzeltemiyorum. ilk bulusmada onunla yatan bi kadına aşık olmasını bekleyemem bi adamdan .. kendimi en iyi ben eleştiriyorum zaten inanın yiyip bitiriyorum da ama belki bi umut buraya yazdım.. hani birazda birilerine anlatma ihtiyacı.

gercekten bıle bıle lades sozunun tam karsılıgı olmuş yasadıklrın yaptıkların iş işten gecmış artık yapabılecegın hıcbırsy yok adam sana nasıl bırı oldugunu basta solemıs sende onu ole kabul edıp ole bırlıkte olmussun senınle evlenmesını beklemıyorsun herlde ama yarın bı gun yıne canı senı ıster yıne gıdersın sonrada gelır brda hamıleyım ama cocgumun babası bızı ıstemıyor dersın bu cocgu aldrmlımıyım ne yapmayalıyım dıe yanıp yaklırsın sonra belkıde o canda kıyarsın. bu bole uzar gıder o adamdan da sana hıcbırsey olmaz vazgec bu sevdadan yaptıgın hatadan ders cıkar ve bu adam bu mantıkda oldukca onunla gorusme.

onun yapısında biri değilim aslen ben hiç değilim hatta anlatsam çevreme dalga geciyorum sanıp dinlemezler bile aşığım ben bu adama.. ama dedikleri gibi ilk adımı çok yanlış attım gitti sanırım düzeltemiyorum. ilk bulusmada onunla yatan bi kadına aşık olmasını bekleyemem bi adamdan .. kendimi en iyi ben eleştiriyorum zaten inanın yiyip bitiriyorum da ama belki bi umut buraya yazdım.. hani birazda birilerine anlatma ihtiyacı.

anladim, sadece payla$ip rahatlamak istedin
yoksa sonu olmayan bi olayin içine baliklama daldiginin farkindasin yani ..
ben erkek olsam ilk bulu$mada dedigiini yapan kizla ciddi du$unmem o konuda haklisin, erkeklerde hakli ..
kim haksiz acaba bide onu bulursak yakasina yapi$irdik :nazar:

öncelikle çocuktur aldırmadır babadır meselesine gelirsek korunma yöntemlerini çok çok iyi biliyorum ve böyle bir sorumsuzluk yapmam kişisel hatama 3. kişileri katmam.

pişmanlık yaşamıyorsan eleştırılcek durum yok

ama ruyadan uyanıncaki konunu merak edıyorum

bu durumda olan kimse olmadı galiba öyle bi sevmekki bende kide hep abartıyorum bu duyguyu. tabii umarım kimse yaşamaz ama acıkcası rüyaysa da harikaydı gercekse de.. ama bundan sonrasını bende merak ediyorum acıkcası.

En iyisi onun gibi davranmak ve bununsadece bir gecelik ilişki olarak kabul etmek.

Adam zaten hayat tarzını açık açık belirtmiş bundan sonra senin ona karşı ümit beslediğini hissetmesi bile ayaklarını poposuna vura vura kaçmasına yeter.

merhaba arkadaşlar. ben çok uzun yıllardır KK takipçisiyim ama üye olmamayı tercih etmiştim. ama öyle bişey geldi ki şu akılsız başıma yazarak, anlatarak , akıl alarak yeri geldi mi eleştirilerek anca kendime gelirim dedim. silkelenmeye ihtiyacım var.
aslında hayatım gayet monoton İDİ. 26 yaşında genç güzel 2 ay öncesine kadar nişanlı olan biriydim açıkcası çok sevmediğim bir şeydi ancak bazı sebeğlerden dolayı 4 yılımı vermiştim, geldi geçtii. konu o değil. çalışıyorum mezun olduktan sonra hemen iş buldum 2,5 senedir çalışma hayatındayım, sorumluluklarımı bilen biriyim ama şu son olanlar beni aynaya baktıgımda bile şaşıracagım biri yaptı. neyse konuya gireyim;
biri var benim gibi genç çok çekici başarılı aynı sektör fakat başka bir şirkette. ancak sektör aynı oldugundan daha önce birçok toplantıda sektör yemeklerinde bir araya geldigim ayaküstü konustugum biri kendisi. fakat su son 2 aydır gözüm onu bir başka görmeye basladı ve hayatımda ilk defa 26 senede ilk kez düşünmeden birşey yapıp onunla konusmaya basladım. bana asla tek eşli olamayacagını , hayatında çok kadın oldugunu vs anlattı ve bende sanki bu çok normalmiş bende öyle düşünüyormusum gibi davrandım ve sonuc olarak olanlar oldu bir iş çıkısı cuma gecesi bulustuk ve beraber olduk. bu olaydan sonra hala konusuyoruz hala espriler vs havada ucusuyor çok iyi aramız ama...
biliyorum eleştireceksiniz ama ben pişman bile degilim hatta bi daha olsa yine yaparım diyorum kendime fakat böyle degilde baska türlü bir ilişki istiyorum deli gibi aşığım aslına bakarsanız ama ona ters oldugundan ona dokunmanın yakın olmanın tek yolunun bu oldugunu sandım ve yaptım, benim tercihimdi.
bu arada konusmalarımızda özellikle asla gecede tek bi ilişki yaşamadıgını (anlarsınız) belirten o adam çok kısa bir süre ve sadece 1 sefer benimle oldu daha sonra sabah 7ye kadar sohbet ettik içtik ve beraber uyuduk. cumartesi sabahı kahvaltımızı ettik. evime bıraktı ... o günden sonra yine sanki o olmamış gibi arkadaş modundayız. hayatımda böyle bir adam ne gördüm ne duydum böyle bi olay ne yaşadım ne yaşarım sanıyordum ama başıma gelen bu. ben aşkımdan geberiyorum hala tabii.
anlatmak istedim ne arkadas ne aile nede iş çevreme asla anlatamam oda öyle. insan patlıyor bi yerde. şimdi kızlar ben bundan sonra ne yapayım ? nasıl davranayım ? inanın çok garip çok.

Silkelenmek ve eleştirilmek için uygun bir yer tebrikler :KK14:
Çok uzun yıllar kk takipçisi isen burada sıkça kullanılan şu klişe sözü de bilirsin :
"bile bile lades demişsin...:KK14:"
2ay evvel nişanı attın ve yeni bir heyecana yelken açtın.
Çok acelecisin ama yıldırım aşkı bu olsa gerek :KK14:
Bu adamdan hayır gelmez .Playboyluğa soyunmuş baksanıza :KK37:
Sen sen ol benim tercihimdi istedim oldu gene olsa gene yaparım dediğin o şeyi birdaha ASLA yapma :KK14:
Bu adam sadece gecelik beraberlik istiyor görünen o ki...
Sen de gururlu onurlu kişilikli bir kadın olarak 2.kez aynı hataya düşmezsin heralde :KK14:

korunma yntemlerını cok cok ıyı bılen bırıyle ve ılk bulusmda boyle bı olay yasayan bıryle bnde evlenmezdım adam haklı.

ben kimseye ben bu adamla yattım nasıl evlenirim çok pişmanım art zurt dedim mi?? ben göremiyorum da. aksine pişman değilim yaptım ama bi sonraki adımım ne olsun ne yapayım dedim net mi açık mı? yada hiç bişey demedim de paylaşmak istedim buda gayet ideal bi fikir bence?

Silkelenmek ve eleştirilmek için uygun bir yer tebrikler :KK14:
Çok uzun yıllar kk takipçisi isen burada sıkça kullanılan şu klişe sözü de bilirsin :
"bile bile lades demişsin...:KK14:"
2ay evvel nişanı attın ve yeni bir heyecana yelken açtın.
Çok acelecisin ama yıldırım aşkı bu olsa gerek :KK14:
Bu adamdan hayır gelmez .Playboyluğa soyunmuş baksanıza :KK37:
Sen sen ol benim tercihimdi istedim oldu gene olsa gene yaparım dediğin o şeyi birdaha ASLA yapma :KK14:
Bu adam sadece gecelik beraberlik istiyor görünen o ki...
Sen de gururlu onurlu kişilikli bir kadın olarak 2.kez aynı hataya düşmezsin heralde :KK14:

şuana kadar aldıgım en mantıklı cevaptı tesekkürler.

X