öncelikle hepinize selam bayanlar.Ben kafamı karıştıran bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum işin içinden çıkamadım.Sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz şu an 21 yaşındayım üniversite 2.sınıfa geçtim.Sevgilim işe 25 yaşında çalışıyor.Biz birlikteliğimizin 3.senesinde zamanı geldiğini düşünüp sözlenmek istediğimizi dile getirmiştik.Çünkü o benim ailemle tanışmıştı ben de onun. Hatta ben onların evinin kızı gibi olmuştum evde aksam yemeklerini hep birlikte yerdik sohbetler ederdik hafta sonları birlikte gezerdik beni sağolsunlar o zamanlar kendi kızlarından ayırt etmediler.neyse sevgilim ailesine bu konuyu o zamanlar actıgında ailesi sürekli farklı tepkiler vermişlerdi.Öncelikte tamam gideriz tanışırız isteriz sonradan daha düzgün bir işin yok askerliğin yok vs. Bunlar haklı sebepler olsa da beni bu çelişkili ifadeleri çok üzmüştü nasıl anlatsam kendimi değersiz hissetmiştim.Duygularımla oynadıklarını hissetmiştim.Tabi bu bahsettiğim 2 yıl öncesine kadardı.Ben o zamanlar liseden bile daha yeni mezun oluyordum.Bu yıl benim ailesiyle aram çok ileri derecede bozuldu.Gercekten de bu kadar içli dışlı olmamak gerekiyormuş onu anladım.Bozulmamızın nedeni de annesinin bizim kavgalarımıza bir kaç defa şahit olup sürekli beni haksız sinirli ve kıskanc görmeleriydi ve o kadar çok sey yasattılar o kadar agır laflar söylediler ki ben hala unutamam.Annesi bizim ilişkimizin artık saglıklı olmadıgını birbirimize zarar verdigimizi ve ayrılmamızı istedigini babası ise bizim birbirimize duydugumuz aşkın evlendikten bir gün sonra biteceğini söyledi.Bu laf bana öncelikle ve herkesin aklına gelebilecegi gibi evlendikten bir gün sonra ne değişir bir birliktelik yaşarsınız eşinizle onu aklıma getirdi başka da bişi bulamadım.Ne yani bizim aşkımızı gercekten sadece bi gecelik mi görüyorlardı ve bunu kızı yaşındaki insana nası söyler bu benim cok gücüme gitmişti.Bu lafları söylerken sevgilim yanımızda değildi.Her neyse ben konudan kısaca bahsettim.Şimdi bu olaylar üzerinden yaklasık 4 5 ay gecti ve sevgilim Allahın izniyle askere gidecek 1 ay içinde inşallah.Biz bu sefer askere gitmeden söz yapmayı ve kimsenin bunu engelleyip berbat etmemesini o kadar çok diliyoruz ki.Sevgilim ailesiyle konuştu ve onay aldı isteyeceklerini söylemişler.Fakat bu kadar olaydan sonra benim kafam cok karısık nası bu laflardan sonra gelip beni isteyecekler yani isteyemeye gelceklerine bile şu an inanmıyorum en başta anlatmıştım bundan önce de gelceklerini söylemişlerdi.Tamam o zaman iyiki de gelmemişler bizim yaşımız ve niteliğimiz o zaman pek uygun değildi.Ama şimdi yavaş yavaş hayatımızı rayına oturttuk biraz olsa da benim üniversite hayatım gayet güzel onun da işi.Ve bunlardan en önemlisi birbirimize olan sevgimiz o kadar fazla ki bana biraz olsun fikirlerinizle yardım ederseniz gerçekten çok memnun olurum şimdiden bu yazdıklarımı üşenmeyip okuyan ve bana yardım eden herkese çok tesekkürlerimi sunuyorum.