• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam cok karisik.

Elecyami

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
3
1
1
28
Merhabalar yeni uyeyim yaşım 21. Benm hayatm biraz karisik 2.ci evliligim ilk evliligm bitti kızım var nedeni ise sorumsuzluk ilgisizlik ve bi kaç bisi daha neden bilmiyorum ama ikinci evliliği mi de yaptım imam nikahı mız var resmi yok eşim benden büyük yaşı 40 42 arasında birbirimizi seviyoruz ben çok kıskanç biriyim kafalarimizda uyuyor kendime oz güvenim yok onun ise çok maalesef. Sürekli üzülüyorum ağlıyorum herşeyi bakıyorum cevrem takma o insan senden daha büyük sen gencsin diyorlar ama benm kafama girmiyor çok skldm artik bu durumdan sürekli disardaykej o ben yazarım ben ararom ona dmeme rağmen bazn yapıyor düzelior kendime bu konularda dur diyemiyorum nolck sonu bilmiyorum akil verin bana ya kendimi sürekli üzmek istemiyorum yaşım çünkü daha çok küçük tsklr

Henüz 21 yaşında ne bu acele bir resmi bir imam nikahı üstelik bir çocuk var niçin bu kadar acele ettiniz yangından mal mi kaçırıyorsunuz üstelik herhaldeki bi tanışma süreniz olmuştur o zaman dusunmedinizmi bu yaş farkını yoksa boşlukları doldurmak içinmi

Farkindaysaniz bende sorumda nedense dedim. Herşey üst üste geldi ben bile anlamadım annenin beni evden kovmasiyla başladı zaten annem babam ayrı yani demem o ki herşey çok karışıklık.

Farkindaysaniz bende sorumda nedense dedim. Herşey üst üste geldi ben bile anlamadım annenin beni evden kovmasiyla başladı zaten annem babam ayrı yani demem o ki herşey çok karışıklık.
Mecburiyetten oldu diyosun keşke daha yaşına uygun biri olsaydı peki niçin nikah kıymadınız bide yaşın benden küçük ama nacizane bir tavsiyem sana sakın hamile kalmaya uğraşma hatta korun çünkü senin aklın çok karisik

Türkçe yazsaydın keşke hic birşey anlamadım sadece 21 yaşında ne kadar hızlı olduğun dışında

21 yaşında 2.evliliğinizi yapmamışsınız, hala 'bekar'sınız, bunu bilin.
Çünkü resmi olarak evli değilsiniz dünyanın hiçbir yerinde!

Hemen resmi nikah kıymak istemiyorum çocuk için De acele etmiyorum düşünmüyorum hatta bir tane kızım var Rabbim olmayana versin inşallah. Baban yasında adamla ne kadar mutlu olabilirsiniz diye sormussunz dilerim omur boyu olur bida pişmanlık yasamak kimse istemez cnku. Aramızdaki sorun benm çok uzulmem kiskanclgm herşeyi benm çok umursamam o ise öyle değil ki aslında tam tersi olması gerekirken yani sanki bakıldığında o herseymis ben hicmisim gbi onun benm üzerime titremesi gerekiyor bende bunun olmasını istiyorum açıkçası

Hemen resmi nikah kıymak istemiyorum çocuk için De acele etmiyorum düşünmüyorum hatta bir tane kızım var Rabbim olmayana versin inşallah. Baban yasında adamla ne kadar mutlu olabilirsiniz diye sormussunz dilerim omur boyu olur bida pişmanlık yasamak kimse istemez cnku. Aramızdaki sorun benm çok uzulmem kiskanclgm herşeyi benm çok umursamam o ise öyle değil ki aslında tam tersi olması gerekirken yani sanki bakıldığında o herseymis ben hicmisim gbi onun benm üzerime titremesi gerekiyor bende bunun olmasını istiyorum açıkçası
Fazla beklentiye girme bence.
Belli ki gidebileceğin başka bir yer yok.
Adamı kızdırıp da sokakta kalman daha korkunç olabilir.

birincisi çok acele etmişsin yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsın umarım
ikincisi evli değilsin sadece biriyle yaşıyorsun ki bu da bana eşim dediğin beyefendinin evli olduğunu düşündürüyor :kahve:

soruna gelecek olursak adam tabi rahat olur belli bir yaşa gelmiş sana resmi bir bağlılığı yok... istersen çeker gidersin ama o bence gidemeyeceğinin farkında lütfen bunu kendine yapma yaşın çok küçük yarın bir gün kazara veya isteyerek çocuk olur sonra işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır ayrıl git kendi ayaklarının üstünde dur...

Öncelikle evet EVLİ DEĞİLSİN. Sevgili hayatı yaşıyorsun sadece. Bu da kötü değil olabilir. Yaş farkına da karışmıyorum ses etmiyorum velev ki sevdiniz ve bir şekilde kafa yapınız uyuyor... Tüm bu sorunları geçince asıl senin duymak istediğin cevaba geleyim...

AAA bi de önce ufak bir dip not, sevgilin sakin ve herşeyi biliyor kıskanmıyor ya da umursamaz duruyor çünkü bu yollardan çoktan geçmiş. Kırk defa ayrılırsan birinden 41. ayrılıkta aynı şekilde üzülemezsin.. örnek yani...

Neyse sen istiyorsun ki o senin peşinden koşsun o seninle ilgilensin. Tabi ya bulmuş 20 li çıtırı... da, o çıtır onun için neler yapıyor... İlgi alaka mızmızlanmak sürekli arayıp sormak değil...

Bir erkeğin senin peşinde dolanıp durmasını istiyorsan şaşmayan kurallar vardır;
Öncelikle kendi hayatın olacak. Ona bağlı tüm gün onu bekleyerek geçirmeyeceksin.
Sonra bazen ilgileneceksin, bazen bırakacaksın kendi haline...
Mızmızlanmayacaksın. Mızmız kadın hiç çekilmez.
Tabiki ilgilenmiyorsa biraz sitem edeceksin ama sevgisinden eminsen bu sitemler şirin şirin işveli işveli tatlı tatlı olacak

Ayrıca onunla buluştuğunda konuşacak konun olacak. Bilgileneceksin. Onsuz vaktinin onun için birşey yaparak geçirmek istiyorsan onu arayıp durmak yerine aç bişiler oku... Onunla sohbet edecek bilgiler edin. Ki birlikte kaldığınızda onu şaşırt muhabbbet edecek bilgin olsun. Onun sevdiği konularda bilgi edinerek başlayabilirsin.

Ayrıca iyi sevişeceksin.

VEE sevgisinden emin değilsen def et gitsin. Hayat çok güzel... ve emin ol hayat yalnızken de çok güzel... Kızının huzurlu bir yuvaya ihtiyacı var ve bunu seni sevmeyen bir erkekle sağlayamazsın aklında olsun.

niye kendinizi bu duruma layik görüyorsunuz??nikah istemiyorum diyorsunuz bana bir teselli gibi geldi nedense..sanki adaminda evlenmeye pek sartlari uygun degil gibi.yani zaten evli olabilir.evliyse ayri bir konu degilse ayri bir konu..ama her iki konuda suna cikiyor.siz kendinize layik gördügunuz hayati yasarsiniz. nikah istemiyorum deyip bu yasta adamin kölesi olursaniz kusura bakmayin adam ne yapsin??kimse kendine deger vermeyen insana deger vermez arkasinda kosmaz.kaldiki 40 yasinda adamdan bahsediyoruz..o herseyin farkindadir merak etme..cokta memnundur halinden.isine gelirse diyordur.yani bu sartlar altinda işinize geliyorsa, oluru bu kadar demekki..

Back