Kafam Çok karışık

NiLeSs

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
73
0
16
İstanbul
Bu konuyu daha önce açmıştım

Bi arkadaşım var geçen sene aynı sınıftaydık bu sene o başka yere gitti okulun açıldığı ilk günden beri konuşuyoruz her gün ama bana dedi dersanede kız var güzel var mı bende yok falan dedim senin kadar olsa yeter falan dedi sonra birlikte ders çalışmak amacıyla soru çözeriz falan cafeye davet etti ben gitmedim işte geçen yanlışlıkla başkasına göndereceği mesajı bana gönderdi sen onlarla konuş falan dedim hadi görüşürüz dedim tek senle konuşurum onlarla konuşmam dedi sen vazgeçilmez arkadaş grubumdansın dedi değerlisin dedi . Mesela geçen gün de bi 2 kız varmış çıkma teklif etmiş buna kızlar laf atmış numarasını istemişler oda almış 2siylede konuşuyormuş birinden hoşlanıyormuş işte 2 haftaya kadar karar vercekmiş bende dedim hep sen anlatıyorsn ben anlatıyım dedim biri benden hoşlanıyomuş sanal ortamdan söyledi dedim oda dedi bu işler orda olcak işler değil dedin sonra bi çocuk daha var falan dedim o çocuk y..şk dedi falan bide ben bi erkekten bahsedince hemen bi kızdan bahsediyor yada bunlar normal bi arkadaşın davranışlarımı ama normal bi arkadaşta her gün mesaj atar mı bilemiyorum ????

Bunu bilemiyorum. Biz yine konuşmaya devam ettik ve bu kişi eski sevgilimin arkadaşı telefonu yurtta olduğu için 1 hafta kaplıydı aradım başka birinin telefonundan ama bana dedi kapalı değildi o çıkma teklif eden kızla konuşmuşlar falan öyle söyledi ertesi gün mesaj attı napıyosun diye falan konuştuk sen varya sen şeytana pabucunu ters giydirirsin dedi ama bana zor dedi sonra şeytanda akıllı olsn giymesin ozaman dedim oda dediki imkansızda imkansızdır ama dedi bunu başarabiliyosan başarılısındır dedi bende konuyu değiştirdim evet matematik zor geliyodu ama başardım dedim oda sen ondan mı bahsediyodun dedi evet dedim güldü falan sonra neyse akşam yine konuştuk biraz ona saat 00.19 da emre diye mesaj attım sonra oda sabah cevap vermiş efendim ? diye bende cevap atmadım boş mesaj attı ben de hiç,bişey sorcaktm dedim ne sorcaktın dedi boşver dedim sor dedi ya matla ilgili bişey sorcaktım dedim sonra başka bişey olmasın dedi yok dedim matla ilgili tamam dedi bende peki dedim . bilmiyorum ben ona o kızı seviyomusun diye sormuştum sevmek bu kadar kolay olsaydı çıktığım her kızı severdim dedi ve ben sevicem sonra beni bırakırsa altından kalkamam dedi aşk meselelri konusunda bilmiyorum bana karşı ufak bişey de olsa hissediyormu ama eski sevgilimin arkadaşı olduğu için hem beni hem kendini uzakmı tutuyor anlamıyorum

Son düzenleme:
kasirik cidden. sizde biraz karisik anlatmissiniz. size direk ozel bi ilgisi varmis gibi gelmedi bana. daha cok kizlara genelde kardes gozuyle bakmayan her kiza potansiyel sevgili gozuyle bakabilen biri gibi geldi. yani size hoslandigi kizlari anlatirken sizinle de bi iliskiye acik kapi birakiyor. ustelemezseniz o da ustelemeyecek gibi. Veya siz konustukca o da konusacak gibi. yani her cicekten bal alan birine benziyo ama yinede siz bilirsiniz

:26::26::26::26: anlamadım bende mi bir anormallik var acep yarısında sıkıldım okumayı bıraktım

Cok karisik yazmis. bende ilk yarisinda skilip birakmistim okumayi, ama kimse cevap vermeyince bi gayret yeniden okuyup cevap verdim

Dipnot: Konuyu acan arkadasim lutfen noktalama isaretlerini kullanmaya ozen gosterelim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…