Merhaba yardiminiza ihtiyacim var.. ben icime kapanik bir insanim ve dertlerimi baskalariyla paylasmayi bu yasima kadar hic beceremedim keske yapabilseydim belki buraya kadar gelmezdi. 26 yasindayim ve nisanliyim. Ilk sevgilimdi kendisi ve onu tanidigimda cok kücükdüm beraber büyüdük cok gel gitlerimiz oldu.. cok ayrilip barisisdik nerden baslasam aslinda inanin bilmiyorum.
Ben türküm ve kendisi kürt. Bu kültür farki bizim aramizda hic bir zaman problem olmadi cünkü aylesiyle sözlenmeden önce hic tanismadim aylem kizar diye. Durumlar aslinda baya karisik..
Sözlendikden sonra icime attigim seylerin birden yüz üstüne cikdiginin farkina vardim. Önceden hic umursamadigim seylerin sözlendikden sonra aslinda ne kadar önemli problemlerin oldugunu anladim. Kültür farkinin ise sözlendikden sonra aylesiyle tanisdikdan sonra daha cok anladim. Sadece o deyil, nisanlim cok kiskanc bir isan, giymime, cevreme, nasil göründügüme filan cok karisir. Dar giymememi, dekolteli giymememi filan istemez. Önceden umursamazdim ewet tamam diyip gecerdim cünkü zaten acik giyinen bir insan deyilim, ama sözlendikden sonra isin ciddiyetini mi anladim bilmiyorum ama herseyi farkli gözle bakmaya basladim.
Ben evin en kücügüm, ve cok güzel bir cocuklugum vardi ama onda tam tersi, ayle baglari cok kötü babasi ile aralari cok kötü ama
Kendisi aylesine cok düskün ve aylesine biz sözlenmeden önce cok bakdi bu benim icin hep bir problemdi cünkü maddi yönden bizi cok etkiledi ve kendisinin borcu var. Zaten kültür farki burdan basliyor.. onlarda evin en büyük erkegi aylelerine bakiyor.. ben bunu hic bir zaman anlamamisdim ama onlarda öyle. Ben kendi ayaklarimin üzerinde duran birisiyim. Maddi yönden ne ona nede baskasina ihtiyacim var. Gelirim gercekten cok iyi.
Kafami karisdiran seyleri sizinle paylasmak istiyorum.. kiskancligindan cok korkuyorum kiyafetlerime, makjacima bazen cok karisiyor, aylesine cok düskün onlara zamaninda bakdigi icin simdi cok borcu var ben ödicem sen neden kafana takiyorsun diyor ama elbet öyle olmuyor tabi ucu banada dokunuyor, sözlendigimizden beri aylesinden bir gram bisey görmedim.. beni yanlis anlamayin, hic bir zaman maddi anlamda bisey beklemedim aslada beklemem ama elbetteki insan sorar yalandada olsa der ki bisey lazim mi diye hic bisey gelmiyor, sözlendikden sonra aylesinden sogmaya basladim ne bir ilgi göruyorum nede bir destek, nisanlim herseyi kendisi yapiyor hic biseye destek cikmiyolar, altinlarida kendisi takicak aylesi hic bisey takmicak sözümdede bisey yapmadilar.
Elbetteki insanin elinde olmadan zoruna gidiyor kontrol edemiyorum, aylesinden sogudum elimde olmadan ve bunu onada yansitiyorum.
Kültür farkindan cok korkuyorum, ben babami sarilir öperim aylemin yaninda cok rahatim ayle baglarim cok küvetli onda ise cok farkli bize geldiginde sen babanin yaninda nasil böyle oturabiliyosun diye kücük bir kavga cikmisdi ona kizmadim cünkü o öyle büyümüsdü babalarinin arasinda cok soguk bir bag var benim aylem ile tanisdikdan sonra benim aylemi cok sevmeye basladi o gercekten cok mutlu bunun farkindayim, aylemin ne kadar iyi oldugunun farkinda.
Ama bende öyle deyil bende anlatamadigim bir sekilde soguma oldu.. elbete herkesin evlenmeden önce kafasi karisir bu normaldir ama bende cok farkli. Icimde anlatamdigim bir sekilde evlilik korkusu var. Neden bilmiyorum inanin bilmiyorum. Artik geceleri uyuyamaz oldum.
Ve dügün yaklasiyor, ev tadilata basladi, istedigim hersey oluyor, ama ben mutlu deyilim. Hatta evlenip bosanmayi bile düsünür oldum biliyorum cok sacma ama oluyomus demeki.. Evlilikden cok korkuyorum, beni daha cok kisitlamasindan korkuyorum, aylesinden sogudum icin korkuyorum. Onu 13 senedir taniyorum herseyi birakip atip gitsem hic bisey olmamis gibi hayatima devam edebilirmiyim onuda bilmiyorum.
Lütfen bana yardim edin, her fikire acigim, herseye acigim. Etrafimda kimseyle paylasamiyorum.