Erkek İnfertilitesi Kafam çok karısık oneride bulunur musunuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Baharrr1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
51
9
38
24
Konustugum bir erkek arkadaşım var yaklaşık 3 haftadır konuşuyoruz hergün her şey güzel gidiyordu nedense 2 gündür soğuk davranmaya başladı sebebini sordum bir şey yok dedi bende sinirlendim bu duruma ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştım ve onun teklif etmesini bekliyorum. Soğuk davranmasına çok üzülüyorum ve sebebi yokken sizce neden böyle davranıyor

Son düzenleme:
Erkekleri anlamak zor tabi. Bir cok nedeni olabilir ama cok da yeniymis durumunuz. Verebileceğim tek tavsiye acele etme. Nedenini ogrenmek icin sen jsrarci olma. Akisina birak. Ama o da duzgunce nedenini soylemezse yeni bir sans verme. Bu arada konuyu yanlis yere acmissiniz.

Verdiğiniz tavsiye için teşekkür ederim bir süre mesaj atmasam uzak dursam iyi olur mu

Zaten aranizda somut birsey yok anladigim kadariyla. Sen mesaj atarsa at yazarsa yaz ama belirli noktada tut. Sen beklenti icindeymissin gibi sanmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…