Kafam çok karışık, ne yapmalıyım?

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
Merhaba kızlar,
cok büyük bir dert değil ama kafa karışıklığı yaşıyorum şuanda ve sizin değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var.yakın zamanda erkek arkadaşımı annemle tanıştırmayı planlıyorum, daha doğrusu planı yaptık ama henüz gününe ve nerede olacağına karar vermedik. 1,5 yıldır birlikteyiz ve annem artık tanımak istiyor, kimdir, neyin nesidir diye merak ediyor haliyle. Yakın bir zamanda ciddi bişeyler planladığımızı sanıyor ama biz henüz maddi durumdan dolayı bisey düşünemiyoruz. Maddi destek gördüğü birileri yok, şimdiye kadar olan birikimini ise yüksek lisansına harcadı ve bu bitene kadar böyle ciddi bişeye adım atamayacagız sanırım. Nerden bakılsa 2-3 yıl sürer, sizce annemi tanıştırmak için henüz erkenmi? Onun ailesiyle henüz tanışmadım, çünkü tanışırsan o Zaman ciddi bi adım beklerler sürekli dedi. Ama annemle tanışmaya annen Bi beklentiye girmesin, daha erken gibi şeyler söylemedi. Tam aksine tabi tanışalım bende isterim dedi. Şuan kafam çok karışık, annemde maddi durumları biliyor ve evliliği birkaç yıl ertelediğimizide biliyor ama yinede acaba tanıştırsam cokmu erken olur?

Onun ailesiyle tanışınca ciddi bir adım beklemelerinin neresi kötü?

Adım atmanıza ön ayak olurlar beklentıleri var olursa madem..

Onun ailesiyle tanışınca ciddi bir adım beklemelerinin neresi kötü?

Adım atmanıza ön ayak olurlar beklentıleri var olursa madem..
Ailem bana maddi destek olmaz biliyorum diyor. Cünkü öğrencilik hayatındada aynı şeyler yaşanmış ve ailesine artık bu konuda güvenmiyor. Boş vaatlere karnım tok, kendi işimi kendim hallederim havasında. Aslında bende öyle düşünmüştüm belki destek olurlar diye ama şimdilik istemiyor

Ben ailelerin erken tanismasini dogru bulmuyorum, is ciddiye binecegi zaman muhatap olunmali bence. Ki 1.5 yil uzun zaman da degil. Ama annen oyle uygun gormus bi sey diyemem
Aynen tatlım bende o yüzden karmaşadayım şuan. Annemede durumu anlattımki Bi beklentiye girmesin diye ama tanıştıktan sonra, bu kadar uzatmayın artık dermi işte onu kestiremiyorum

Aynen tatlım bende o yüzden karmaşadayım şuan. Annemede durumu anlattımki Bi beklentiye girmesin diye ama tanıştıktan sonra, bu kadar uzatmayın artık dermi işte onu kestiremiyorum
Muhtemelen sureci hizlandirin izlenimi icin tanismak istiyo bak bu kizin ailesi var mesaji icin. Bir de sevgilin arada kalir. Hal hatir sorsun mu gelsin gitsin mi mesafe mi koysun bilemez sen de arada kalirsin. Bir de olasi ayrilik durumunda daha sevimsiz olur is. Ben olsam resmiyet yoksa aileyi muhatap etmem. Ama annene hayir dersen cok uzulur mu vs bilemem hassas yani

Muhtemelen sureci hizlandirin izlenimi icin tanismak istiyo bak bu kizin ailesi var mesaji icin. Bir de sevgilin arada kalir. Hal hatir sorsun mu gelsin gitsin mi mesafe mi koysun bilemez sen de arada kalirsin. Bir de olasi ayrilik durumunda daha sevimsiz olur is. Ben olsam resmiyet yoksa aileyi muhatap etmem. Ama annene hayir dersen cok uzulur mu vs bilemem hassas yani
Cok haklısın, bu aklıma gelmemişti, her ne kadar sürecin uzun oldugunu söylesemde annem ona bak ayağını denk al gibi bi mesaj vermek istiyor olabilir. Kac aydır uzatıyorum biraz daha uzatmak daha mantıklı geldi şuan, arada kalmaktansa...

Erkek arkadasim beni ailesiyle ilk hafta tanıştırdı annelerde 2.senemizde tanisti. İki tarafta okul bitmeden olmaz diyor. Bu arada 3.senemizin içindeyiz min 4 sene var ciddi biseyler için. Annen icini rahatlatmak icin tanismak istiyodur

Erkek arkadasim beni ailesiyle ilk hafta tanıştırdı annelerde 2.senemizde tanisti. İki tarafta okul bitmeden olmaz diyor. Bu arada 3.senemizin içindeyiz min 4 sene var ciddi biseyler için. Annen icini rahatlatmak icin tanismak istiyodur
Okul olsa benim annemde karşı çıkar okul bitmeden olmasın diye ama benim bu sene son senem, yazın bitiyor, oda çalışıyor zaten, e neyi bekliyorsunuz desinler istemiyorum. Zaten annemin tanışma istegi, annemin arkadaşıyla erkek arkadasımlayken karşılaşmamdan sonra oldu. Arkadası illa tanış ne bekliyorsun, yoksa tanışmak istemiyormu gibi söylemlerden sonra ısrar etti

erken tanışma olursa çok sıkıştırır büyükler daha ne bekliyosunuz olmaz böyle diye
Benimde kafam o yüzden karışık tatlım, baskıya gelen biri değilim, bide belli artık 2-3 yıl bişey olmaz. 2-3 yıl boyunca eee ne bekliyorsunuz diye bisey duymayı istemiyorum. Yaşımızda olmus 27,32 o yüzden daha cok baskı olur gibime geliyor

Benimde kafam o yüzden karışık tatlım, baskıya gelen biri değilim, bide belli artık 2-3 yıl bişey olmaz. 2-3 yıl boyunca eee ne bekliyorsunuz diye bisey duymayı istemiyorum. Yaşımızda olmus 27,32 o yüzden daha cok baskı olur gibime geliyor

o zaman kesin baskı olur bence annenin tanışma amacı da budur içten içe düşünüyodur yani ona göre adım at bence

o zaman kesin baskı olur bence annenin tanışma amacı da budur içten içe düşünüyodur yani ona göre adım at bence
O zaman erteleyebildigim kadar ertelemek en iyisi. Teşekkür ederim kızlar, herkes hemfikir galiba ertelemek konusunda, Banada daha mantıklı geliyor acıkcası, bende bu baskında korkuyorum.

Vakti gelince ki daha çok varmış 2 aile ile tanışılir.. kimdir nedir siz anlatın annenize görse de zaten ortada evlilik adımı yok.. ama çok merak ediyordur anneniz bişey denmez ama bence ne kadar geç o kadar iyi..

X