- 16 Haziran 2018
- 18
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi bulutsuzgokyuzu
-
Kendisi söyledi herşeyi ben seni boş eğlence olarak görsem günlerdir ugrasmazdim dediHic yuzyuze gelmediginiz birini nasil sevebilirsiniz ki..
Oda sevmiyor elbette..gelmek istemiyor belli bahanelere gerek yok. Yerinizde olsam gorusmem birdaha sizi bos zamanlarin eglencesi olarak goruyor
Koca bir yalan:)Kendisi söyledi herşeyi ben seni boş eğlence olarak görsem günlerdir ugrasmazdim dedi
Hic yuzyuze gelmediginiz birini nasil sevebilirsiniz ki..
Oda sevmiyor elbette..gelmek istemiyor belli bahanelere gerek yok. Yerinizde olsam gorusmem birdaha sizi bos zamanlarin eglencesi olarak goruyor
Kendisi söyledi herşeyi ben seni boş eğlence olarak görsem günlerdir ugrasmazdim dedi
Sevgilisi yok sevdiği var baştan beri bana söylüyor zaten bir sevdiği olduğunuküçüksün ve tecrübesizsin belli ki.
sevgilisi vardır üni de emin ol.
Sevgilisi yok sevdiği var baştan beri bana söylüyor zaten bir sevdiği olduğunu
Ee siz neden onla vakit kaybetmeye devam ediyorsunuz dünyada 4 milyar erkek varken ?Sevgilisi yok sevdiği var baştan beri bana söylüyor zaten bir sevdiği olduğunu
Sevgilisi yok sevdiği var baştan beri bana söylüyor zaten bir sevdiği olduğunu
Bir beklentim yok bana karşı çok iyi biri zaten arkadaşızee başkasını seven adamdan beklentin ne?
Ben ona dedim güvenim sarsıldı dedim sonra uzun bi mesaj attı ben seninle vakit öldürüyor olsam ya da sanal arkadaş olarak görseydim bu kadar uğraşmazdım barışmak için dedi ben sana şimdi olmaz diyorum dedi üniversitede olur diyorum dedi o zaman bi şekilde bulusuruz dediE tamam işte seninle vakit öldürüyor sadece yara bandı yapmış seni . Açık açık seni oyalıyorum demesini beklemiyor sun herhalde .
Yazık etme bu dönemine dersini çalış okulunu kazan . Sevgili adayın çok olur zamanla merak etme . Bilmediğin kuyuya iple dalma böyle sen üzülürsün çok gençsin daha .
Bir beklentim yok bana karşı çok iyi biri zaten arkadaşız
Evet onu çok seviyorum bana çok iyi geldi kalbime çok iyi geldi bana karşı hiç bir kötülüğünü görmedim hislerimi söyledim ona sevdigim var dedi ben sana o gözle bakamam dedi ama arkadaş kalabiliriz dedi bende onu kaybetmek istemedim belki sever dedim çünkü o kız bunu istememis ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen o kızı unutamamis bende hep sevecek değil ya dedim belki sever beni dedim arkadaşız zaten ve ben onu gerçekte görmek istiyorumseviyorum demedin mi?
niye arkadaşsınız o öyle istediği için.
madem beklentin yok niye görmek için ısrar ediyorsun?
Ben ona dedim güvenim sarsıldı dedim sonra uzun bi mesaj attı ben seninle vakit öldürüyor olsam ya da sanal arkadaş olarak görseydim bu kadar uğraşmazdım barışmak için dedi ben sana şimdi olmaz diyorum dedi üniversitede olur diyorum dedi o zaman bi şekilde bulusuruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?