• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık ne yapacağım ben

bulutsuzgokyuzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
18
1
1
25
Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar kafam o kadar çok karışık ki ne yapacağım bilemiyorum ben insragramdan biriyle tanıştım 4 aydır konuşuyoruz samimiyiz aramız çok iyi ben daha önce buna sevdiğimi söylemiştim ama o arkadaş olarak gördü beni bizde arkadaş kaldık neyse ikimizde farklı şehirlerdeyiz ve ben daha önce onu hiç görmedim bu yüzden sehrime gelmesini istedim dedim bu kadar iyi anlaşıyoruz ben seni gerçekte görmek istiyorum dedim ne zaman geleceksin dedim bana gelemem dedi o kadar şaşırdım ki önceleri gelebileceğini söylerdi hem benim yanıma hemde bizim şehirde arkadaşlarının olduğunu söylerdi ama şimdi bana gelemem dedi niye dedim boşver sebebi bende kalsın dedi bende sinirlendim sen gelmek istemiyorsun anladım ben seni dedim hayır dedi ondan değil dedi sebebim var gelemem o yüzden dedi sebebin ne diyorum söylemiyor ben seni bizim üniversteye gelmeni bekliyorum dedi bende daha universiteye 1 yıl var dedim hem senin ünini kazanacağım kesin değil dedim kazanamazsan ilerde görüşürüz dedi şimdi arkadaşlar ben daha önce hiç görmediğim biriyle 1 yıl boyunca yüz yüze gelmeden nasıl uzun vadeli konuşabilirim ki ? 2 gündür uğraşıyorum söylemiyor sebebini bi diyor ki çok yoğunum işim var 5 dakika bile zamanım yok diyor gelemem diyor sonra diyor ki daha farklı sebeplerde var diyor söyleyemem diyor gelemem diyor bende dedim ki hiç mi gelemezsin dedim akraba düğünü nişanı vs.olursa o zaman gelebilirim dedi onda bile imkansız aslında dedi ben anlayamıyorum ki niye böyle yapıyor böyle biri değildi çok şaşırdım 2 gündür öğrenmeye çalışıyorum söylemiyor ben kapattım o konuyu diyor şimdi ben ne yapacağım görüntülü konuşuruz dedi illa yüzümü görmek istiyorsan dedi ben seni bu şekilde kabul ediyorum dedi sizce ben ne yapmalıyım konuşmaya devam mı etmeliyim gerçekte hiç gormeden 1 yıl boyunca ? Bana diyor şimdi olmaz buluşamayiz 1 yıl içerisinde de olmaz diyor sen üniversiteyi kazanınca diyor bizim üniyi kazanamazsan başka şehirde de olsan buluşuruz diyor
Not 18 yaşındayım

Son düzenleme:
Konuşma tabi ki . Kim bilir neyin nesi belki de evlidir . Sanal ortam bu tarz olaylara çok elverişli . İyice kapılmadan kes ilisigini sınavına odaklan karşına neleri çıkacak . Uğraşmaya değmez .

Sevgilisi yok sevdiği var baştan beri bana söylüyor zaten bir sevdiği olduğunu

E tamam işte seninle vakit öldürüyor sadece yara bandı yapmış seni . Açık açık seni oyalıyorum demesini beklemiyor sun herhalde .

Yazık etme bu dönemine dersini çalış okulunu kazan . Sevgili adayın çok olur zamanla merak etme . Bilmediğin kuyuya iple dalma böyle sen üzülürsün çok gençsin daha .

E tamam işte seninle vakit öldürüyor sadece yara bandı yapmış seni . Açık açık seni oyalıyorum demesini beklemiyor sun herhalde .

Yazık etme bu dönemine dersini çalış okulunu kazan . Sevgili adayın çok olur zamanla merak etme . Bilmediğin kuyuya iple dalma böyle sen üzülürsün çok gençsin daha .
Ben ona dedim güvenim sarsıldı dedim sonra uzun bi mesaj attı ben seninle vakit öldürüyor olsam ya da sanal arkadaş olarak görseydim bu kadar uğraşmazdım barışmak için dedi ben sana şimdi olmaz diyorum dedi üniversitede olur diyorum dedi o zaman bi şekilde bulusuruz dedi

seviyorum demedin mi?
niye arkadaşsınız o öyle istediği için.
madem beklentin yok niye görmek için ısrar ediyorsun?
Evet onu çok seviyorum bana çok iyi geldi kalbime çok iyi geldi bana karşı hiç bir kötülüğünü görmedim hislerimi söyledim ona sevdigim var dedi ben sana o gözle bakamam dedi ama arkadaş kalabiliriz dedi bende onu kaybetmek istemedim belki sever dedim çünkü o kız bunu istememis ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen o kızı unutamamis bende hep sevecek değil ya dedim belki sever beni dedim arkadaşız zaten ve ben onu gerçekte görmek istiyorum

Ben ona dedim güvenim sarsıldı dedim sonra uzun bi mesaj attı ben seninle vakit öldürüyor olsam ya da sanal arkadaş olarak görseydim bu kadar uğraşmazdım barışmak için dedi ben sana şimdi olmaz diyorum dedi üniversitede olur diyorum dedi o zaman bi şekilde bulusuruz dedi

Kendisi tabi ki öyle söyleyecek kuzum sen boşver onun ne dediğini bak bu kadar tecrübeli ablaların bir bildiği var değil mi .

Sen kendin için sınavına odaklan kafanı derslerine ver. Bak ne güzel okul hayatın olacak, yeni insanlar, yeni yerler hayata adım atacaksın bunlar için heyecanlan.

Açıkçası başta olmamışsa sonradan sevmesi zor imkansıza yakın. İstemiyor sizi ancak elinin altında olmanızı, zaman geçirmeyi istiyor. Klasik can sıkıldığında konuşulacak ilerde bir şeyler yaşayacak elinin altında olma durumu. Ne sözler duydu kimbilir bu forumdaki kadınlar ki arkadaşınızın söylediği sözler en klişelerinin içine girer. Sınavınıza odaklanın. Üniversitede tanışacağınız etkileneceğiz bir sürü insan olacak. Bir yılınızı harcamayın bu adama.

Back