- 16 Haziran 2018
- 18
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi bulutsuzgokyuzu
Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar kafam o kadar çok karışık ki ne yapacağım bilemiyorum ben insragramdan biriyle tanıştım 4 aydır konuşuyoruz samimiyiz aramız çok iyi ben daha önce buna sevdiğimi söylemiştim ama o arkadaş olarak gördü beni bizde arkadaş kaldık neyse ikimizde farklı şehirlerdeyiz ve ben daha önce onu hiç görmedim bu yüzden sehrime gelmesini istedim dedim bu kadar iyi anlaşıyoruz ben seni gerçekte görmek istiyorum dedim ne zaman geleceksin dedim bana gelemem dedi o kadar şaşırdım ki önceleri gelebileceğini söylerdi hem benim yanıma hemde bizim şehirde arkadaşlarının olduğunu söylerdi ama şimdi bana gelemem dedi niye dedim boşver sebebi bende kalsın dedi bende sinirlendim sen gelmek istemiyorsun anladım ben seni dedim hayır dedi ondan değil dedi sebebim var gelemem o yüzden dedi sebebin ne diyorum söylemiyor ben seni bizim üniversteye gelmeni bekliyorum dedi bende daha universiteye 1 yıl var dedim hem senin ünini kazanacağım kesin değil dedim kazanamazsan ilerde görüşürüz dedi şimdi arkadaşlar ben daha önce hiç görmediğim biriyle 1 yıl boyunca yüz yüze gelmeden nasıl uzun vadeli konuşabilirim ki ? 2 gündür uğraşıyorum söylemiyor sebebini bi diyor ki çok yoğunum işim var 5 dakika bile zamanım yok diyor gelemem diyor sonra diyor ki daha farklı sebeplerde var diyor söyleyemem diyor gelemem diyor bende dedim ki hiç mi gelemezsin dedim akraba düğünü nişanı vs.olursa o zaman gelebilirim dedi onda bile imkansız aslında dedi ben anlayamıyorum ki niye böyle yapıyor böyle biri değildi çok şaşırdım 2 gündür öğrenmeye çalışıyorum söylemiyor ben kapattım o konuyu diyor şimdi ben ne yapacağım görüntülü konuşuruz dedi illa yüzümü görmek istiyorsan dedi ben seni bu şekilde kabul ediyorum dedi sizce ben ne yapmalıyım konuşmaya devam mı etmeliyim gerçekte hiç gormeden 1 yıl boyunca ? Bana diyor şimdi olmaz buluşamayiz 1 yıl içerisinde de olmaz diyor sen üniversiteyi kazanınca diyor bizim üniyi kazanamazsan başka şehirde de olsan buluşuruz diyor
Not 18 yaşındayım
Not 18 yaşındayım
Son düzenleme: