• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık ne olur bi yardım!!!

Dilacq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
97
0
86
Balıkesir
arkadaşlar öncelikle daha önce sorduğum sorularımla içtenlikle yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim sizlerin fikirlerine her zaman saygı duyuyorum ve güveniyorum şimdi bi sorum daha olucak... ben aşk meşk defterini yaşadığım bi olaydan dolayı kapatmıştım..evlilik vs umrumda bile değildi. fakat 2 gün önce dayımın aracılığıyla ve aileminde onayı üzerine biriyle tanıştırıldım.önce faceden konuştuk resimlerimizi gördük felan açık sölemek gerekirse pek hoşlanmadım. ayrıca ben 23 o ise 32 yaşında epey yaş farkı var aramızda. ben olumsuz düşünüyorum ama sanırım çocuk benden hoşlandı sürekli konuşmak görüşmek istiyor iyi biri olduğunu düşünüyorum fakat yaş farkından dolayı bi türlü olumlu düşünemiyorum. arada dayım var onuda kırmak istemiyorum kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım 3. bi kişinin fikrine o kadar ihtiyacım var ki :((

arada dayın var diye hoşlanmadığını biriyle görüşmemeni öneririm. yalnız takıldığın tek nokta aranızdaki 9 yaş farksa bence bu aman aman da bir fark değil çünkü erkekler kadınlara göre 6-7 yaş daha küçük oluyorlar beyin yapısı olarak. eğer ikinizden uçlarda yaşayan tipler değilseniz eminim anlaşacaksınız. 16-25 gibi yaşlarınız olsa fark belirgin olurdu ama bu yaşlarda bence ideal. meslek kariyer yetişme tarzının da önemi var tabiki umarım en doğru kararı verirsiniz

saol canım yorumun için fakat başka arkadaşlarımında fikirlerini almak isterdim ama başka kimse cevap yazmamış :(

bende arkadaşa katılıyorum eğer hoşlanmadıysan göruşme arada dayında olsa. yaş farkına gelınce..çok abes değil.çunku sende çok kuçuk değilsin

Ben bir görüş derim adam belki de karakteriyle seni etkileyecek bilinmez ;) İstemiyorsan görüşmeye devam etmek kimse de zorlayamaz sonuçta önemli bir şey senin hayatın için..

Dayını kırmamak adına tabiki isteemediğin biriyle görüşmemelisin bence.
Ama sorun yaş farkıysa bir görüş kafalarınız uyarsa bence yaş o kadar da problem değil.
İçindeki sese kulak ver :7:

Son düzenleme:
Bir kere de olsa yüz yüze görüşüp konuş..böylece hem dayını kırmamış olursun hemde kafandaki soru işaretleri netleşir,tanımadan kafandaki soru işaretleri gitmez..eğer etkilenir ve iyi anlaşırsan da yaşı çok sorun etme bence..eğer anlaşamazsan da ailene ve dayına '' anlaşamadım,hoşlanmadım '' der kapatırsın konuyu.

teşekkürler arkadaşlar çok düşündüm ve kararımı verdim hafta sonu bi kere görüşcem ona göre karar vericem sanırım en doğrusu bu olcak

Back