Kafam çok karışık klomen kullananlar yardım edin lütfen

Bu ay bende klomen kullandım yarın adet günüm ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit etmiştim ama beta yaptırdım bugün negatif 5 yumurtam gelişmişti ama olmadı

Bu ay bende klomen kullandım yarın adet günüm ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit etmiştim ama beta yaptırdım bugün negatif 5 yumurtam gelişmişti ama olmadı
Benim ilk ay tutmuştu ama düşükle sonuçlandı. Çok erken yaptırmışsın beta yı bi hafta on gün daha bekle belki tutmuştur bu sefer adet olmazsan tekrar yaptırırsın . Yeni tutunduysa çıkmayabilir

Ne kadar zamandır uğraşıyosun peki bundan önce başka tedavi uyguladı mı doktorun

Ne kadar zamandır uğraşıyosun peki bundan önce başka tedavi uyguladı mı doktorun

ben 5 aylık evliyim ve 4 aydır deniyorum diyceksiniz bu ne acele fsh ve lh ters çalışıyo demişlerdi bütün yapılması gereken herşeyi yaptırdım tüm sonuçlarım temizdi ama kafama takılmıştı doktoruma 1 yılı bekleyemem olacağı varsa stresten zaten olmuyo dedim o da klomeni verdi çatlatma iğnesi falan yapmadı 5 yumurtam gelişmişti hepside çatladı ama kısmet işte.

Benim ilk ay tutmuştu ama düşükle sonuçlandı. Çok erken yaptırmışsın beta yı bi hafta on gün daha bekle belki tutmuştur bu sefer adet olmazsan tekrar yaptırırsın . Yeni tutunduysa çıkmayabilir

bana umut oldun çok teşekkür ederim umarım dediğin gibidir :)

Gerçekten çok acele ediyosun bende pkoluyjm ve lh hormonum yüksek . Bana 2 yıl bitti 3 e girdim. Şu stresi atamadığımz için bütün bunlar zaten

Gerçekten çok acele ediyosun bende pkoluyjm ve lh hormonum yüksek . Bana 2 yıl bitti 3 e girdim. Şu stresi atamadığımz için bütün bunlar zaten

canımm acele ettiğimin farkındayım ama acele etmemin sebebi uzun yıllar sonucu hamile kalabiliyo pcoslular bende bu yüzden korktuğum için üsteliyorum inan ki sağlıklı olduğumu bilsem zaten kendi haline bırakıcam ama hadi olmazsa diye düşünceler tırmalıyo beni...gerçi yumurtam oluşuyo çatlıyo düzenli regl oluyorum kilolu değilim ama işte anlatamıyorum kendime bunu.

Canım Allah ayarlamıştır vakti saatini biz ne yapsak boş sadece elimizden dua ermek gerekir hayırlısı ile başlayan cümlelerle. Ben ilaçsız çok nadir hasta oldum saysan bi elin parmaklarına denk gelmez. Kuzenim ise çok sağlıklıydı hiçbişeyi yoktu bi kere düşük yaptı sinir ve stresten tüm hormonları fırladı daha sonrasında kaç tane gebelik yaşadıysa hep düşük yaptı. Benden sana bi tavsiye kendine uğraşacak bişiler bul boş vakitlerinide doldur kafan rahatlar

Bugün 10 gün oldu bana canım test yaptım negatif çıktı. Klomn içince adet olmama gibi bi durum var mı acaba
merhaba canım benimde geçmişti günüm ama ben progestanda kullanmıştım bide adetlerin düzenlimi genelde pko olunca düzensiz oluyomuşya ondan sordum inşallah geç döllenmedir sakın söktürücü kullanma birraz daha bekle derim

malesef adetlerim düzensiz pko olduğumuda birkaç ay önce öğrendim. yumurtalarım iki aydır büyümüyor. klomen fayda etmedi ama geçen ay büyümediğinde adet olmuştum klomenle bu ay olmadım kafam bu yüzden çok kaıştı bide doktorum bekleyelim söktürücü vermeyeyim hemen dedi beta testi negatif çıktı iki gün geçmişti o zaman şimdi 11 gün oldu . beklemeyi bnde düşünüyorum ama bir an öncede var mı yok mu öğrenmek istiyorum

çok sağol canım haklısın.hala adet olmadım bakalım kısmetimizde ne varsa onu yaşıycaz.inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur

Arkadaşlar ben klomen kullandım ve şuan gün aşırı ilişki durumundayız doktorum öyle söyledi adetime 11 gün var,bugun aşırı ağrım var ama yaaa sanki ayağa kalktığım an bişey engelliyor beni öylece kalıyorum sancılanıor karın altımın tamamı neden sizce ya

Kaç yumurtan var canım? Bende klomen kullandım 4 yumoşum oldu...Hepsi sol tarafta bende de dün çok ağrı yaptı hem kasıkta hem aynı izzada sırtıma vuruyo resmen

Kaç yumurtan var canım? Bende klomen kullandım 4 yumoşum oldu...Hepsi sol tarafta bende de dün çok ağrı yaptı hem kasıkta hem aynı izzada sırtıma vuruyo resmen
Canım doktorum salı sabahı gel demişti gittim baktı kaç yumurtam olduğunu falan söylemedi demek ki bitane dimi,çünkü 19,2 olmuş dedi gayet güzel büyüyor dedi bir iki günede çatlar inşallah zaten dedi iğne falan vermedi bana,ama dayanılır gibi değil ağrı ya seninde öyle mi benimde belime ve bacaklarıma vuruor o anda ağrı

Benim doktorum gösterdi ultrasonda bana hepsini ayrı ayrı ama boyut olarak 2 tanesini söyledi 20mm 15mm var dedi..Bitane gelişiyorsa bitanedir oda yeter canım merak etme..Şuan bile ağrım var yürürken falan...Hani böyle üşütmüşüm dediğin ağrılar var ya o tarz benimkisi çok aşırı değil... önemli şey stres germe böyle kendini belki tutunmaya çalışıyodur bebişin

Haklisin stres yapmamak cok onemli canim sagol:) insallah tutunsun artik yaa:) Benim ilk defa boyle oldu ama hic anlamazdim ben yumurtlama zamanimi catlamasini falan,

Se
Senin kacinci gunun acaba ne zaman reglin canim
Haklisin stres yapmamak cok onemli canim sagol:) insallah tutunsun artik yaa:) Benim ilk defa boyle oldu ama hic anlamazdim ben yumurtlama zamanimi catlamasini falan,
Aslinda bende bi degisik durum daha war cok afedersiniz surekli gegirti war dunden beri yaa boyle 20 saniye de bi falan mahvetti beni yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…