Kafam çok karışık klomen kullananlar yardım edin lütfen

İnşal
Se

Senin kacinci gunun acaba ne zaman reglin canim

Aslinda bende bi degisik durum daha war cok afedersiniz surekli gegirti war dunden beri yaa boyle 20 saniye de bi falan mahvetti beni yaa[/QUOTE
İnşallah benişin tutunmuştur canım yinede çok hareket etmemeye bak. Ağrılar ilaçtanda kaynaklanıyo olabilir bebiştende :) inşallah bebişten ötürüdür

Yaklask 6 ay once bebeyımı kaybettım Bende bugun başladım klomene reglının 5 gunu basla 12 gunune kadar dedı hc bsey blmıyrm yasayan kullanan varsa yardım edın lutfn onu kullanp hamıs olan varmı

Yaklask 6 ay once bebeyımı kaybettım Bende bugun başladım klomene reglının 5 gunu basla 12 gunune kadar dedı hc bsey blmıyrm yasayan kullanan varsa yardım edın lutfn onu kullanp hamıs olan varmı
Arkadaşım ben kullandım işte ama daha reglme 10 gün var onun için işe yarayacak mı bilmiyorum hiç,tamamen yumurtayı büyütüp hamile kalmayı kolaylaştırmak için verilen bi ilaç,doktoruma sordum kullanılan sürede ve sonrasında olan sancılar normalmiş büyüdüğü için (tabi benim iki gündür anamı ağlattı o ayrı :) ) ama inşallah hepimizde işe yarar da müjdeli haberi alırız,lütfen klomenle hamile kalanlar anlatsın bi yaa,kaçıncı gün test yaptılar,reglden kaç gün önce belli olur,kimse yok mu yaşayan acaba

Buarada kayıbın için çok çok üzgünüm Allahım başka acılar vermesin inşallah canım

adetim gecikti klomen kullanmıştım ama testler negatif bakalım doktorum 3 gün sonra tekrarlat betayı demişti pazartesiye kadar beklicem olmazsam öyle yaptırıcam kader kısmet stres yapmayın kızlar bu çok etkiliyomuş gerçekten herkez söylüyoduda ben yeni anladım

adetim gecikti klomen kullanmıştım ama testler negatif bakalım doktorum 3 gün sonra tekrarlat betayı demişti pazartesiye kadar beklicem olmazsam öyle yaptırıcam kader kısmet stres yapmayın kızlar bu çok etkiliyomuş gerçekten herkez söylüyoduda ben yeni anladım
Hadi bakalım hayırlısı canımm bizede haber etmeyi unutma :)

adet ağrılarım var canım ha oldum ha olucam inşallah bu ay tekrar denicem
Bende aynı durumdayım sabh test yapcam çok korkuyorum bu aydan hiç ümitli değilim kesinlikle hamile olmadığımıda biliyorum ama umut işte

malesef adetlerim düzensiz pko olduğumuda birkaç ay önce öğrendim. yumurtalarım iki aydır büyümüyor. klomen fayda etmedi ama geçen ay büyümediğinde adet olmuştum klomenle bu ay olmadım kafam bu yüzden çok kaıştı bide doktorum bekleyelim söktürücü vermeyeyim hemen dedi beta testi negatif çıktı iki gün geçmişti o zaman şimdi 11 gün oldu . beklemeyi bnde düşünüyorum ama bir an öncede var mı yok mu öğrenmek istiyorum :KK43:
Çok haklısın canım belirsizlik daha kötü geçen ayda bnm 4 gün gecikti doktor kan testi istedi negatif çıktı söktürücü verdi almadım ben ertesi gün oldum zaten ilk defa böyle geçince ümitlenmiştim bende hakkımızdan hayırlısı inşAllah

Bende aynı durumdayım sabh test yapcam çok korkuyorum bu aydan hiç ümitli değilim kesinlikle hamile olmadığımıda biliyorum ama umut işte

canımmm öyle deme allah büyük kırmızıları görmeden umudunu kesme yoksa bile bu ay deneriz dualarım sennle

Malesef hamile değilim yarın doktora gidicem başka bi tedaviye başlıycaz sanırım hakkımızdan hayırlısı hepimizinn

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 65
üzülme canım allah büyük rabbim hepimize şifa nasip eder inşallah..
İnşallah canım hepimizin tek umudu bu 3 yıl geçti 2 düşük yaptım yinede kaybetmedim umudumu. 2 ay önce yaptım ikinci düşüğümü hemde hamile olduğumun ertesi günü

X