Doktor 10 gün daha bekleyelim dedi ne olduğunu anlayamıyorum umutlanıp hayal kırıklığına uğramak çok kötü ya . Sen kaç gün bekledin doktor geri söktürücü verdi miCanim merhaba klomen Kilo aldırıyormuş evet benimde gecikti ama negatif çıktı
Canım benim 6 .günüm geçeli doktoru aradım biraz bekle olmazsan da gel olursan da dedi hamile olabilir miyim dedim kanda negatif çıktı ama zor bir ihtimal sanmam dedi benim umudum yok hiç ama senin doktorun bak ne güzel bekleyelim demiş ben pazartesi gidicem doktora biraz beklemek istiyorum artık o zamana ne olursaDoktor 10 gün daha bekleyelim dedi ne olduğunu anlayamıyorum umutlanıp hayal kırıklığına uğramak çok kötü ya . Sen kaç gün bekledin doktor geri söktürücü verdi mi
İnşallah hamilesindir canım inşallah müjdeli haber alırsın. Test falan yaptın mı peki evde canımCanım benim 6 .günüm geçeli doktoru aradım biraz bekle olmazsan da gel olursan da dedi hamile olabilir miyim dedim kanda negatif çıktı ama zor bir ihtimal sanmam dedi benim umudum yok hiç ama senin doktorun bak ne güzel bekleyelim demiş ben pazartesi gidicem doktora biraz beklemek istiyorum artık o zamana ne olursa
Yaptım canım negatif hani idrar da çıkmaz belki dediler dayandım 6 gün bugün kan tahlili yaptırdım ama yokİnşallah hamilesindir canım inşallah müjdeli haber alırsın. Test falan yaptın mı peki evde canım
Canım senin kaç gün geçtiİnşallah hamilesindir canım inşallah müjdeli haber alırsın. Test falan yaptın mı peki evde canım
Bugün 10 gün oldu bana canım test yaptım negatif çıktı. Klomn içince adet olmama gibi bi durum var mı acabaCanım senin kaç gün geçti
Canım tam olarak bilemiyorum ben daha önce kullandım iki gün geçilmişti ki inş sen hamilesindir kan testi yaptırdın mıBugün 10 gün oldu bana canım test yaptım negatif çıktı. Klomn içince adet olmama gibi bi durum var mı acaba
Yaptırdım negatif çıktı malesefCanım tam olarak bilemiyorum ben daha önce kullandım iki gün geçilmişti ki inş sen hamilesindir kan testi yaptırdın mı
Canım seninle durumlarımız benziyor peki sende adet belirtisi falan varmıYaptırdım negatif çıktı malesef
Hiç yok canım arada bi kasığımda batma oluyor oda iki gündür falan oldu. Normalde belim ve bacaklarm çok ağrırdı ama hiç ağrı yokCanım seninle durumlarımız benziyor peki sende adet belirtisi falan varmı
Canım hadi inş kasık batması hamilelik belirtisi deniyor ya belki geç döllenmedir ne zaman gideceksin doktora benim arada karnım ağırıyor gerçi adet olunca canım tatlı isterdi bugün tatlı canım çekmeye başladı sanırım adet olucam sen iğne oldun muHiç yok canım arada bi kasığımda batma oluyor oda iki gündür falan oldu. Normalde belim ve bacaklarm çok ağrırdı ama hiç ağrı yok
Yok bu ay sadece klomen kullandm iğne vermedi doktor kilo alıyorum sürekli yemek yemek istiyorum midem bulanıyo ama yemeye devam etmek istiyorum acaba ilaçtan ötürü mü dedim. Bide inanılmaz derecede akıntım var. Geçen hafta salı gitmiştim doktora alttan muayene yapmadı kan testi istedi negatif çıktı. C. Tesi falan tekrar gitmem lazım aslında doktoraCanım hadi inş kasık batması hamilelik belirtisi deniyor ya belki geç döllenmedir ne zaman gideceksin doktora benim arada karnım ağırıyor gerçi adet olunca canım tatlı isterdi bugün tatlı canım çekmeye başladı sanırım adet olucam sen iğne oldun mu
Hayırlısı inş ben de pazartesi gidicem eğer adet olmazsamYok bu ay sadece klomen kullandm iğne vermedi doktor kilo alıyorum sürekli yemek yemek istiyorum midem bulanıyo ama yemeye devam etmek istiyorum acaba ilaçtan ötürü mü dedim. Bide inanılmaz derecede akıntım var. Geçen hafta salı gitmiştim doktora alttan muayene yapmadı kan testi istedi negatif çıktı. C. Tesi falan tekrar gitmem lazım aslında doktora
İnşallah ikimizde hamile olduğumuzu öğreniriz canımHayırlısı inş ben de pazartesi gidicem eğer adet olmazsam
Amin inş canım beni haberdar etİnşallah ikimizde hamile olduğumuzu öğreniriz canım
Tamam canım sende bni muhakkak haberdar et blki bnde pazartesi giderim bu hafta gidemezsemAmin inş canım beni haberdar et
Tamam canım tabi ben o zamana kadar adet olmazsam pazartesi gidicem olursam da 3.Günü ki inş geç döllenmedir ikimizinde ;-)Tamam canım sende bni muhakkak haberdar et blki bnde pazartesi giderim bu hafta gidemezsem