- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
Konuya nasıl başlasam ne desem bilmiyorum. Birazcık akla ihtiyacım var sanırım . Benim 4.5 yıllık bir ilişkim vardı. Bu arada öğretmenim 3 yıllık erkek arkadaşım daha bu şubatta mezun oldu .Pek kavga etmez iyi geçinirdik. Çok yakışıklı değildi sevgilim ama bana iyi davranırdı . İlgilenilmeyi düşünülmeyi seven bir kızım ben. Erkek arkadaşım doğum günümde bana sürprizler yapsın sevgililer gününde beni hatırlasın isterdim ama hep hevesim kursağımda kaldı. Son doğum günümde beni aradı saat yarımda yani ilk o kutladı . Ama o kadar o gün geceye kadar bir şey yapmasını bekledim. Biz uzaktayız ne bileyim bir çiçek göndersin bir video paylaşsın ama hiçbir şey yapmadı . Benimle ilgilenen biri vardı çalıştığım yerde Evimin kapısına çiçek bırakıp kaçmış. Bir sürü not yazmış kapıya. Çok hoşuma gitti. 2 gün sonra erkek arkadaşıma ne olur benimle ilgilen dedim biraz üstüne gittim . Kafamı şişirdin deyip telefonu yüzüme kapattı. Öteki adamda benimle sürekli ilgilenince gönlüm kaydı yalan değil . Sevgilimden ayrıldım bu yüzden . 3 ay oldu ayrılalı ama hala içimde bir burukluk var . Çok uzun zaman geçtiği için mi yoksa hala onu mu seviyorum bilmiyorum. Üzülüyorum olanlara ilk kez birini yarı yolda bıraktım. Hatalı mıyım gerçekten ben