• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık

smile smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
305
80
48
32
Konuya nasıl başlasam ne desem bilmiyorum. Birazcık akla ihtiyacım var sanırım . Benim 4.5 yıllık bir ilişkim vardı. Bu arada öğretmenim 3 yıllık erkek arkadaşım daha bu şubatta mezun oldu .Pek kavga etmez iyi geçinirdik. Çok yakışıklı değildi sevgilim ama bana iyi davranırdı . İlgilenilmeyi düşünülmeyi seven bir kızım ben. Erkek arkadaşım doğum günümde bana sürprizler yapsın sevgililer gününde beni hatırlasın isterdim ama hep hevesim kursağımda kaldı. Son doğum günümde beni aradı saat yarımda yani ilk o kutladı . Ama o kadar o gün geceye kadar bir şey yapmasını bekledim. Biz uzaktayız ne bileyim bir çiçek göndersin bir video paylaşsın ama hiçbir şey yapmadı . Benimle ilgilenen biri vardı çalıştığım yerde Evimin kapısına çiçek bırakıp kaçmış. Bir sürü not yazmış kapıya. Çok hoşuma gitti. 2 gün sonra erkek arkadaşıma ne olur benimle ilgilen dedim biraz üstüne gittim . Kafamı şişirdin deyip telefonu yüzüme kapattı. Öteki adamda benimle sürekli ilgilenince gönlüm kaydı yalan değil . Sevgilimden ayrıldım bu yüzden . 3 ay oldu ayrılalı ama hala içimde bir burukluk var . Çok uzun zaman geçtiği için mi yoksa hala onu mu seviyorum bilmiyorum. Üzülüyorum olanlara ilk kez birini yarı yolda bıraktım. Hatalı mıyım gerçekten ben

Sana uymamış ayrılmışsın neden yarı yolda bırakmış olasın.Ben de mesela öyle kapıma çiçek bırakan sürekli sürpriz yapıp benle çok ilgilenen biriyle yapamaz ayrılırdım.Bunda bi tuhaflık yok iyi yapmışsın

Ben de olsam aynını yapardım
İstediğim gibi biri varken istemediğim biriyle geçirmek için hayat çok kısa
Kaldı ki uyarmışsın sözlerine kulak asmamış , düşüncelerine değer vermemiş
O senin kadar düşünmüyordur emin ol yeni birini bulmuştur bile

Hatalı değilsin ama şunları merak ettim.
Şimdi diğer ilgilenen kişi sevgilin olduğunu biliyor muydu bilmiyor muydu onu merak ettim. Bir de şöyle ki ilgi delisi insanları pek sevmem ben de yani kim ilgi gösterse ona gidecekmişsin gibi zaten bu ilgi gösteren adamı sevmeden sırf ilgi gösteriyor diye tercih etmişsin. Ben de öyle davranırdım diyemeyeceğim diğer arkadaşlar gibi ilgisiz birini bırakırdım ama sırf ilgi gösterdi diye de bir adamı sevmediğim halde tercih etmezdim.

İlgi sevgi beklemek doğal ama sevgilim varken başkası ilgi gösteriyor diye ona da gitmek istemezdim. Sağlıklı bir karar olmazdı. Ki olmamışta içiniz rahat değil verdiğiniz karardan dolayı. Uzun süreli ilişkiniz içinse bitmesini istemeseydi sizi tekrar kazanırdı. Hiç çabaladı mı? Kafamı şişirdin ne demektir. Sonuç olarak verdiğiniz kararı sevmeye çalışın. İlgi gösteren kişiyle birlikte misiniz peki şuan?

Konuya nasıl başlasam ne desem bilmiyorum. Birazcık akla ihtiyacım var sanırım . Benim 4.5 yıllık bir ilişkim vardı. Bu arada öğretmenim 3 yıllık erkek arkadaşım daha bu şubatta mezun oldu .Pek kavga etmez iyi geçinirdik. Çok yakışıklı değildi sevgilim ama bana iyi davranırdı . İlgilenilmeyi düşünülmeyi seven bir kızım ben. Erkek arkadaşım doğum günümde bana sürprizler yapsın sevgililer gününde beni hatırlasın isterdim ama hep hevesim kursağımda kaldı. Son doğum günümde beni aradı saat yarımda yani ilk o kutladı . Ama o kadar o gün geceye kadar bir şey yapmasını bekledim. Biz uzaktayız ne bileyim bir çiçek göndersin bir video paylaşsın ama hiçbir şey yapmadı . Benimle ilgilenen biri vardı çalıştığım yerde Evimin kapısına çiçek bırakıp kaçmış. Bir sürü not yazmış kapıya. Çok hoşuma gitti. 2 gün sonra erkek arkadaşıma ne olur benimle ilgilen dedim biraz üstüne gittim . Kafamı şişirdin deyip telefonu yüzüme kapattı. Öteki adamda benimle sürekli ilgilenince gönlüm kaydı yalan değil . Sevgilimden ayrıldım bu yüzden . 3 ay oldu ayrılalı ama hala içimde bir burukluk var . Çok uzun zaman geçtiği için mi yoksa hala onu mu seviyorum bilmiyorum. Üzülüyorum olanlara ilk kez birini yarı yolda bıraktım. Hatalı mıyım gerçekten ben
erkek ark. ayrıldıgın iyi olmuşda , sana her ilgi gösterene gideceksen bunda bir anormali var derim.
ayakların yere basssın lütfen. sana ilgi gösgteren adam seni aelde ettikten sonra suratına bakmazsa ne olacakl ?
copk ilgil de cok ilgisizlikte iyi degildir. lutfen ortası olsun.

Kapıma biri çiçek bıraksa korkarım ben. Takıntılıdır böyle insanlar. İnsanca konuşmadan böyle korkutucu hareketler yaparlar, en uzak durulası tiplerden!

Sorunlu bir durum yok,kafami sisirdin diyip telefonu kapasa zaten ayrilirim ,
Saygi onemli birsey iliskide tahamulde ,
Peki simdikiyle mutlu musun

Değer görmediğim ilişkiyi sürdürmem ayrılırım ama diğer erkeğe de kapıma çiçek bırakıp kaçtı diye gönlüm kaymaz. Daha ortada fol yok yumurta yok evime kadar bilip çiçek bırakıp notlarla donatacak durumdaysa saplantılıdır bence. Hatta biraz korkuturdu bile beni. Ondan da uzak dururdum pek sağlıklı gelmedi bana.

o adamı tanıyordum o kişi de öğretmen .Ayrıca benim üst komşum kötü biri değil. Sevgili olmadık ama konuşuyoruz böyle flört dönemi gibi hala . Çok iyi biri gerçekten ama dediğim gibi hala kendimi kötü hissediyorum böyle olmasını istemezdim

o adamı tanıyordum o kişi de öğretmen .Ayrıca benim üst komşum kötü biri değil. Sevgili olmadık ama konuşuyoruz böyle flört dönemi gibi hala . Çok iyi biri gerçekten ama dediğim gibi hala kendimi kötü hissediyorum böyle olmasını istemezdim
Zamanlama tam olarak ne kadar oldu süreç olarak soruyorum

Back
X