Kafam çok bozuk

Haklısın evet kıskançlığıma hâkim olamıyordum.şimdi empati yapabildim.bir daha yazmayacağim öyle.

hiç biriyle görüşme

Haklısın evet kıskançlığıma hâkim olamıyordum.şimdi empati yapabildim.bir daha yazmayacağim öyle.
Daha yeni öyle bir yorum yaptin, kiminle daha geçiyorsun Ferhans?
Birden mi empati yapasın tuttu?
Kafana nasıl eserse öyle yazıyorsun,ne doğru ne yanlış Allah bilir sadece. Sen salla dur.

Son düzenleme:
Tensel uyum falan da okudum satır aralarında eğer yanlış anlamadıysam aynı anda birden fazla erkekle flört halinde olmak/sevgili gibi yaşamaktan bahsediyorsunuz.
Bu her şeyden önce kendinize saygısızlık, sonrasında hayatınızdakilere( ister birbirlerinden haberleri olsun ister olmasın)
Bir insanla birlikte olmak gidişata bakmak karar vermek konsantre ve emek isteyen bir şey siz aynı anda birden fazla kişiyle görüşerek doğru kararı nasıl verebileceksiniz haksızlık olur
Bir başka erkek için de sizin birkaç kızla aynı anda yürütülen ilişkinin parçası olmak hoşunuza gider miydi mesela
Çok garip bir ilişki şekli bu ve yorucu
İnsan bir kişiye yeri geliyor tahammül edemiyor zorlanıyor duygusal bağ kurmak basit bir şey değil siz nasıl birden fazla kişiyle kurabiliyorsunuz bu kısımda bir sıkıntı var kendinizi biraz arındırın dinginleşin sakinleşin..

Çok eşli ilişkiler mi yaşıyorsun Ferhans,çok uzun olduğu için okumadım?

Gözü başkasını görse de olur. Ciddi ilişki ise aldatılmayı da takmıyor.

kız naptın herkes biribirinden haberdar aşık olduğun adam seni sevmemiş onu geç. diğerleri de yanı ne bilim işsiz de geç başkada zaten kalmadı mı yoksa daha var mı ?

Bakın şimdi. Biriyle evlenin. O sizi evde beklesin. Bir tane gezmeliler olsun. Bide heyecan olsun diye il dışından bulun birini. Şey 3 az mı oldu?

Aizin çok yorucu bir emerjiniz var. Daha önce çalışmayan kadınlara bir sürü laf söylediniz (bir keresinde ben çalıştığım halde beni çalışmayan kadın sanıp bana da laf söylediniz hatta ) . Mutlu evliliklere laf söylediniz, hatta yanılmıyorsam bakımsız olduğu halde evli olabilen kadınlara laf söylediniz. Şimdi kalkmış ben iki hatta üç erkekle aynı anda görüşüyorum hangisiyle birlikte olsam bilemiyorum diye konu açıyorsunuz ve ben değiltim diyorsunuz.. bence sizin tuhaf bir erkek ilgisi bağımlılığınız var. Bir sürü erkekle aynı anda görüşüp de aralarından birini seçip evlenemezsiniz. Sürekli kafanızda onları birbirileriyle kıyaslarsınız.

Ama bence evlilik ve erkeklerden önce psikolojinizi bi düzeltin. Bi sorununuz var sizin…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…