Kafam çok bozuk

Öncelikle nerede çokluk orada bokluk, açık ilişkinin mümkün olabileceği tek Van Vancouver.
Evlilik ve evlilikle ilgili her şeyden nefret ettiğini söylerken içinden içinden olsa da yesek diye düşündüğünü hissettiriyordun ama ilk defa dile getirmiş oldun.
Formülün mükemmel olması imkansız, bazı şeyler eksik olacak. Kimse 4x4 değil.

Bu alemde benim bildiğim iki üye var, her gün canlı yayın yapsalar izlenme rekoru kırar. Birincisi Zorunlulalan ikinci de Ferhans. Yalnız zorunlunun bazı yayınlarına ve Ferhansın tüm yayınlarına +18 ibaresi konmalı.

Sizin sorununuz şu Ferhans; mükemmel erkeği arıyorsunuz. Hem yakışıklı, hem zengin, hem centilmen, hem ten uyumu süper, hem açık fikirli, hem de size deli divane olsun aşkınızdan başka birini gözü görmesin. Hep gezin takılın yemeklere tatillere eğlencelere gidin sabaha kadar sevişin, ertesi gün başka biriyle beraber olun, kimse size dur etme demesin karışmasın. Bütün özellikler tek adamda bulunmadığı için hepsinden biraz yapıyorsunuz. Maalesef böyle bir adam yok. Sizinki ego değil de "bir yerlerde var böyle adamlar ve ben bulacağım" ısrarı. Şöyle şöyle adam istiyorum arıyorum özel siparişi olmuyor.

Annenizin üstüne falan yeminler etmeyin, gerek yok. Karşınıza öyle biri çıkar ki zorlamaya yemine falan gerek kalmaz kendiliğinizden vazgeçersiniz bazı şeylerden. Karşılıklı adımlar atarsınız kendiliğinden yürür gider ilişki. Ne istediğinize karar vermeniz gerek.

Gerçekse helal olsun kız benim hakkımı da yiyosun ama napalım herkesin kendi seçimi sonuçta
Durumuna gelince işsiz güçsüz olanı seçersen yetersiz bi adamdan sıkılırsın diğerini seçsen ateşli geceleri ararsın en iyisi ikisinide şutla ortada birini bul
Digeri de cinsellikte çok iyi ama ten uyumu o kadar iyi değil.yani sadece benim için.ona kalsa sadece bana istek duyuyormuş, daha önceki kızlar o kadar yapmacık geliyormuş ki istek falan kalmıyormuş.kendi durumuna şaşıyormuş benimle.tabi önceki ilişkilerde.çok sadık birisi.günün her saati müsait oluyor çünkü.hiç meşgulum dediğini hatirlamam.yok böyle bir itina.

Bu alemde benim bildiğim iki üye var, her gün canlı yayın yapsalar izlenme rekoru kırar. Birincisi Zorunlulalan ikinci de Ferhans. Yalnız zorunlunun bazı yayınlarına ve Ferhansın tüm yayınlarına +18 ibaresi konmalı.

Sizin sorununuz şu Ferhans; mükemmel erkeği arıyorsunuz. Hem yakışıklı, hem zengin, hem centilmen, hem ten uyumu süper, hem açık fikirli, hem de size deli divane olsun aşkınızdan başka birini gözü görmesin. Hep gezin takılın yemeklere tatillere eğlencelere gidin sabaha kadar sevişin, ertesi gün başka biriyle beraber olun, kimse size dur etme demesin karışmasın. Bütün özellikler tek adamda bulunmadığı için hepsinden biraz yapıyorsunuz. Maalesef böyle bir adam yok. Sizinki ego değil de "bir yerlerde var böyle adamlar ve ben bulacağım" ısrarı. Şöyle şöyle adam istiyorum arıyorum özel siparişi olmuyor.

Annenizin üstüne falan yeminler etmeyin, gerek yok. Karşınıza öyle biri çıkar ki zorlamaya yemine falan gerek kalmaz kendiliğinizden vazgeçersiniz bazı şeylerden. Karşılıklı adımlar atarsınız kendiliğinden yürür gider ilişki. Ne istediğinize karar vermeniz gerek.
Güzel tespit valla.

Sevmeyen gitti işte zaten.
Hiç biri sevmiyor akıllım. Seven insan sevdiğini başkasıyla paylaşır mı? Hayatına giren bütün erkekler (tabi bu erkekler gerçekse) seni cinsellik için hayatlarında tutuyor. Gerçi sen de onları öyle şaapıyorsun. Sevsen başkasıyla olmazsın. Lütfen konularına sevgiyi karıştırıp kirletme. Sadece seks seninkiler. Hahaha Bi de Yüce Bi sevgiymiş hiç güleceğim yoktu. Sonra da evlenenleri kıskanıyorsun. Seninle bu kafadayken ciddi ilişki yaşayacak kimseyi bulamazsın. Bunun güzellikle çirkinlikle alakası yok. Zihniyetin bozuk.

Kız sen kocamla aram iyi beni çok seviyor diyenlere inanmiyor ve hatta kızıyorken, bizim seni başkasıyla paylaşan gönlü ve midesi geniş sevgilimsi partnerinin çok aşık olduğuna inanmamızı beklemen halis mi?

O kadar tutarsız,yalan dolan dolusun ki, konu gerçekse,senin ettiğin yeminden bir şey olmaz. Üçlü, dörtlü takılmaya devam et.

X