- 13 Nisan 2023
- 434
- 615
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Digeri de cinsellikte çok iyi ama ten uyumu o kadar iyi değil.yani sadece benim için.ona kalsa sadece bana istek duyuyormuş, daha önceki kızlar o kadar yapmacık geliyormuş ki istek falan kalmıyormuş.kendi durumuna şaşıyormuş benimle.tabi önceki ilişkilerde.çok sadık birisi.günün her saati müsait oluyor çünkü.hiç meşgulum dediğini hatirlamam.yok böyle bir itina.Gerçekse helal olsun kız benim hakkımı da yiyosun ama napalım herkesin kendi seçimi sonuçta
Durumuna gelince işsiz güçsüz olanı seçersen yetersiz bi adamdan sıkılırsın diğerini seçsen ateşli geceleri ararsın en iyisi ikisinide şutla ortada birini bul
Güzel tespit valla.Bu alemde benim bildiğim iki üye var, her gün canlı yayın yapsalar izlenme rekoru kırar. Birincisi Zorunlulalan ikinci de Ferhans. Yalnız zorunlunun bazı yayınlarına ve Ferhansın tüm yayınlarına +18 ibaresi konmalı.
Sizin sorununuz şu Ferhans; mükemmel erkeği arıyorsunuz. Hem yakışıklı, hem zengin, hem centilmen, hem ten uyumu süper, hem açık fikirli, hem de size deli divane olsun aşkınızdan başka birini gözü görmesin. Hep gezin takılın yemeklere tatillere eğlencelere gidin sabaha kadar sevişin, ertesi gün başka biriyle beraber olun, kimse size dur etme demesin karışmasın. Bütün özellikler tek adamda bulunmadığı için hepsinden biraz yapıyorsunuz. Maalesef böyle bir adam yok. Sizinki ego değil de "bir yerlerde var böyle adamlar ve ben bulacağım" ısrarı. Şöyle şöyle adam istiyorum arıyorum özel siparişi olmuyor.
Annenizin üstüne falan yeminler etmeyin, gerek yok. Karşınıza öyle biri çıkar ki zorlamaya yemine falan gerek kalmaz kendiliğinizden vazgeçersiniz bazı şeylerden. Karşılıklı adımlar atarsınız kendiliğinden yürür gider ilişki. Ne istediğinize karar vermeniz gerek.
Hiç biri sevmiyor akıllım. Seven insan sevdiğini başkasıyla paylaşır mı? Hayatına giren bütün erkekler (tabi bu erkekler gerçekse) seni cinsellik için hayatlarında tutuyor. Gerçi sen de onları öyle şaapıyorsun. Sevsen başkasıyla olmazsın. Lütfen konularına sevgiyi karıştırıp kirletme. Sadece seks seninkiler. Hahaha Bi de Yüce Bi sevgiymiş hiç güleceğim yoktu. Sonra da evlenenleri kıskanıyorsun. Seninle bu kafadayken ciddi ilişki yaşayacak kimseyi bulamazsın. Bunun güzellikle çirkinlikle alakası yok. Zihniyetin bozuk.Sevmeyen gitti işte zaten.
Hı hıÖyle zaten.aşırı bir sevgi var.
Yalnız kalma korkum var o yüzden.işler ters giderse birşeye tutunmak istiyorum.yaa yeni biri çıkmazsa diye.
inanmamana hak veriyorum aslında.ben de başkaları yazınca inanmıyordum.
Gavat mi la bunlar jxhxhxhEvet.aslında iki kişi olmazdı ama adam işsiz olduğu için sineye çekiyor.ama illa ki bu adam olmasın diyor.
İşsiz olana is bulsun ya da anasinin tepesinde ekmek kirsin bxbxbxbIssiz adami ev erkegi yap, hep mi erkekler cekip cevirecek evi? Ama yarin bigun yok bakir degil, yok yemek yapmiyor diye sovup, doveceksen hic gunahina girme garibanin.
Gavat ama biri çok aşıkmış.Gavat mi la bunlar jxhxhxh
Gavatin cok asik olani makbüldür derler zaten hdududGavat ama biri çok aşıkmış.
Ya saçmalama Ferhan. Birini sevsen diğeriyle olmazsın. Aşırı Bi sevgi var diyip diğer adamla da sevişiyorsun. Volki tolki gibisin, sen iki taneyle de idare edemiyosun.inanmamana hak veriyorum aslında.ben de başkaları yazınca inanmıyordum.
Gavat sevgili çok aşık olabilir ama milletin kocasi karısına aşık olamaz. Ferhans çok kızıyordu kocamla aram iyi diyenlere. Aşk için gavatlik gerekiyorsa demek.Gavatin cok asik olani makbüldür derler zaten hdudud