Kafam çok bozuk

Bir erkek bunu yapsa topa tutardınız demi , ben de yaparım aynı şeyi.
Normal gibi bir de konu acmişsiniz. Ne demek birden fazla kişiyi aynı anda idare etmek. Kimse sizin deneme tahtaniz değil
Doğru olmadığını bildiğim için konu açtım zaten

İki kişininin birden olduğu yerde nasıl sevgi, saygıdan bahsediliyor kız kafan yine çok güzel😂
Çok çıkarcı ve bencilsin. İkisi de kıçına tekme vurmali senin ama seninle olduklarına göre belli ki hak ediyorlar. Bir de birbirlerinin üstüne yürümüşler asfhghh.

İki kişininin birden olduğu yerde nasıl sevgi, saygıdan bahsediliyor kız kafan yine çok güzel😂
Çok çıkarcı ve bencilsin. İkisi de kıçına tekme vurmali senin ama seninle olduklarına göre belli ki hak ediyorlar. Bir de birbirlerinin üstüne yürümüşler asfhghh.
Bence de valla.hep kendi hayatımı ve egomu düşünüyorum ama elimde değil.

Şimdi 3 tane sevgiliniz vardı biri bitti ama diğer ikisiyle güzelce devam ettiniz. Sonra işsiz olan diğerini bilmesine rağmen sırf işsiz olduğu için ses çıkaramazken birden rest çekti. Siz de işsizi seviyorsunuz ama ya olmazsa diye diğerini de elde tutuyorsunuz, doğru mu anladım?

Bu yalan değil mi diğeri de sevgiliniz?

Abla sen doğuda değil miydin ya aynı anda 3 sevgilin varken nasıl rahat ediyorsun küçük şehirde🤔🫠
Güzel anlamışsın valla.rahat edemiyorum zaten.hep bir yerde denk gelme stresi.

X