Bebek Beslenmesi kafa yı yemek üzereyim bebek susmuyor...!!!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim yeğenimde 2 aylıkken aşı olmuştu ondan sonra başladı sorunlar. aşıya giderken gülüyordu resmen bir geldi çırım çırım çocuk. dr da 2 gün ateşlenebiir ağlayabilir demiş ama çocuğun altını alamıyoruz evde herkes ayakta ne yaptıysak sabaha kadar susmadı sabah dra götürdüler ve sonuç aşı bozukmuş ve yeğenim enfeksiyon kapmış. 1 hafta hastanede kaldı ama dr ilk gün sabaha çıkarsa kurtulur deyince hepimiz ağlaya ağlaya bir hal olmuştuk. bir sağlık ocağının hatasını senelerce çektik. bebeğin tekrar kontrol edilmesi lazım bence bir yeri ağrımasa bebek o kadar çok ağlamaz hiç yoktan kucakta susar. allah sabırlar versin.

38 günlük bir bebekse muhtemelen koliktir eğer kontrol edilip başka bir sorun bulunmadıysa çok zor eğer öyleyse sustur susturabilirsen Allah annesinin yardımcısı olsun tek başına kolik bi bebeği susturmak çok zor bişey yaşayanlar bilir :(

Benim oğlumda devamlı ağlıyordu bi ara..Ne çektiğini en iyi ben bilirim
Sorunu çözdük..başkaları yaşamasın..Çok zor..

Herkese bildirmeyi bi görev biliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/404415-gaz-kabizligin-ilaci-burada.html

Sen hastanede kullanamazssın belki.. ama annesi belki kullanabilir

1saat önce mızmızlandı
eşim hemen yarım şırınga verdi..5 dk sonra rahatladı :1:

yok cnm gaz problemi değildi zaten çok iyi çıkarıyor gazını anlamadım derdi neydi umarım taburcu olmuştr yarın nöbetçiyim

38 günlük bir bebekse muhtemelen koliktir eğer kontrol edilip başka bir sorun bulunmadıysa çok zor eğer öyleyse sustur susturabilirsen Allah annesinin yardımcısı olsun tek başına kolik bi bebeği susturmak çok zor bişey yaşayanlar bilir :(

cnm bende kolik olduğunu düşünüyorum allah annesine yardım etsin altı aya kadar ağlar durur ve bazı bebeklerde bir yaşına kadar da dewam ediyormuş..

çoook şükür taburcu olmuşşş........................................

Merhaba dermet
Acaba o bebek şimdi nasıl inan çok merak ettim.Benim de çok mutsuz bir bebeğim var.Haftada bir kakasını yapıyor.gündüz sürekli ağlıyor.hastamı bilmiyoruz.3 kişi bakıyoruz.kaç kere doktora gittik.idrar tahlili yapılıyor o yapılıyor bu yapılıyor bişi yok diyolar.neden ağlıyor bilmiyoruz:(

Altı temiz, karnı tok, üşümeyen ya da terlemeyen bebek neden ağlar, sıkıntısı nedir?
Büyük ihtimalle koliktir. Dr. Harvey Karp' ın araştırmaları, netteki videoları, kitapları size yol gösterebilir. Beyaz gürültüyü bebekleriniz için kullanınız. :Çok işe yarar.
Bu linki de inceleyebilirsiniz. Hediye Kitap: Mahallenin En Mutlu Bebeği | Blogcu Anne

Back