henüz daha evlenmedim ben ablacım nasipse 2 ocakdaa.yengemin bebişşi oldu 2,5 aylık ondan biliyomm.:)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz daha evlenmedim ben ablacım nasipse 2 ocakdaa.yengemin bebişşi oldu 2,5 aylık ondan biliyomm.:)
annesi nasil?
sorunlu bir hamilelik gecirmis olabilir annenin ruh sagligi bebegi cok etkiliyor
anacım ne bileyim dördüncü çocuk bi önceki çocuk daha iki yaşına girmemiş burda kadıncağızların ruh hali pek önemsenmiyor ki.mardinde görew yapıyorum bu arada
hayırlı olsn mutluluklar dilerim.
sap simpleks'i şimdi bu saatde bulamıyabilirsin ama anneye söyle metsi'le göre çok fark görecekdir.erkek bebişlerde özelliklen GAZMEN OLUYOLAR:)
sap simpleks'i şimdi bu saatde bulamıyabilirsin ama anneye söyle metsi'le göre çok fark görecekdir.erkek bebişlerde özelliklen GAZMEN OLUYOLAR:)
anladim. belki kadinin ruh hali yansiyordur. Allah yardimcin olsun. zor bir yerdesin
canım banyo yaptırma.. yada msaj yapma şansın varsa bir dene belki sakinler...
anason mu ne onu ıcıyorlar cay gıbımı ne bılen varsa solesın bayana bebegn gaz problemıne ıyı gelıyr allah yardımcınz olsn
bencede derdi gazdir.o dedigin zinkodan bende trden getirtmistim ama ise yaramadi.erkekler dediginiz gibi cok gazli oluyo.her zaman degil ama gazi oldumu sabaha kadar agladigi oldu 4 aya kadar 3,4 gece.ne yapsan susmuyodukolay gelsin sana
poposuna azcik derece sokup gazinin cikmasina yardimci olabilirsin..
[/
walla yaptım o dediğin popo olayını gazını çıkarmıyor zaten azcık sırtına masaj yaptım mı çıkarıyor kocaman kocaman:infantil kolik diye bişey war sanırım bizimki ondan yada ewde kucağa falan çok alıştırmışlar..
![]()
inşallah iyice iyileşir de ağlayarak büyümez böyle :)
uslu cici bebiş olsun