Bebek Beslenmesi kafa yı yemek üzereyim bebek susmuyor...!!!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
annesi nasil?
sorunlu bir hamilelik gecirmis olabilir annenin ruh sagligi bebegi cok etkiliyor

anacım ne bileyim dördüncü çocuk bi önceki çocuk daha iki yaşına girmemiş burda kadıncağızların ruh hali pek önemsenmiyor ki.mardinde görew yapıyorum bu arada

tamam ben bir haftalik diye anladim
38 gunluk bebeklerde gaz olur tabi.
birde gaz hemen cikmiyor benim kizimda gazli bir bebekti yuz ustu yatirinca daha iyi uyurdu
yumusak olmayan bir zeminde guvenligini sagladigimdan emin olup yuz ustu yatiriyordum karnina iyi geliyordu.
yada kendi govedemizde uyutuyorduk sicakligi iyi geliyor

sap simpleks'i şimdi bu saatde bulamıyabilirsin ama anneye söyle metsi'le göre çok fark görecekdir.erkek bebişlerde özelliklen GAZMEN OLUYOLAR:)

canım banyo yaptırma.. yada msaj yapma şansın varsa bir dene belki sakinler...

anason mu ne onu ıcıyorlar cay gıbımı ne bılen varsa solesın bayana bebegn gaz problemıne ıyı gelıyr allah yardımcınz olsn

canım banyo yaptırma.. yada msaj yapma şansın varsa bir dene belki sakinler...

yok banyo yaptıramıyorum ama zaten rutin bakımlarımz war ama ben rahatlasın diye ekstaradan bakım yapıyorum bebeyağıyla masaj falan ama tık yok. bu arada ondan bahsettiğimi anladı galiba hiç sesi çıkmıyo bebemin:1::1::1:

sen ona nazar oku :)

babaannem ağlayan çocuğu okuyun susar derdi :)

tıbbı çarelerimiz bittiyse birde babaanne sözü dinleyelim :71:

bu arada susmasına sevindim. neden hala taburcu olmadı.?

walla geçen nöbette aklıma geldi ben regl olduğum için okuyamadım arkadaşı çağırdım ayetl kürsi felak nas okuttum:)) zatürre olmuş bebecik o yüzden yatıyordu çok iyi toparladı zaten bi kaç günü kaldı sanırım bizden taburcu olup çocuk servisine geçer artık inşllllllllhh:1::1:

bencede derdi gazdir.o dedigin zinkodan bende trden getirtmistim ama ise yaramadi.erkekler dediginiz gibi cok gazli oluyo.her zaman degil ama gazi oldumu sabaha kadar agladigi oldu 4 aya kadar 3,4 gece.ne yapsan susmuyodu:52:kolay gelsin sana:21:poposuna azcik derece sokup gazinin cikmasina yardimci olabilirsin..:emir_bebek:

inşallah iyice iyileşir de ağlayarak büyümez böyle :)

uslu cici bebiş olsun

bencede derdi gazdir.o dedigin zinkodan bende trden getirtmistim ama ise yaramadi.erkekler dediginiz gibi cok gazli oluyo.her zaman degil ama gazi oldumu sabaha kadar agladigi oldu 4 aya kadar 3,4 gece.ne yapsan susmuyodu:52:kolay gelsin sana:21:poposuna azcik derece sokup gazinin cikmasina yardimci olabilirsin..:emir_bebek:[/

walla yaptım o dediğin popo olayını gazını çıkarmıyor zaten azcık sırtına masaj yaptım mı çıkarıyor kocaman kocaman::1::1: infantil kolik diye bişey war sanırım bizimki ondan yada ewde kucağa falan çok alıştırmışlar..:20::20::20:

Back