arkadaşlar nolur yardım edin.yenidoğan hemşiresiyim iilk defa böyle bi bebeğe bakıyorum hiç durmadan ağlıyor..açlık değil problemi gazını gideriyorum kucağıma alıyorum,kırığı çıkığı yok derdi ne anlamadım.. nöbete gelirken dua ediyorum inşllh taburcu olmuştur diye bu bebeğin derdi ne sizcee??
ewt cnm anne sütünü sağıp biberonla werdim.enjektörle beslemeye çalıştım.anneyi emmesini sağladım.yok yok yok..benim oğlumun hemşireside böyleydi sanıyorum
hastanede sesi yankılanıyordu.
benim bebeğim açtı ama.
emdiğini sanıyordum ama ememiyormuş doyacak kadar.
tecrübesizlik.
mama denedinizmi?yada sağıp vermeyi?
ewt cnm anne sütünü sağıp biberonla werdim.enjektörle beslemeye çalıştım.anneyi emmesini sağladım.yok yok yok..benim oğlumun hemşireside böyleydi sanıyorum
hastanede sesi yankılanıyordu.
benim bebeğim açtı ama.
emdiğini sanıyordum ama ememiyormuş doyacak kadar.
tecrübesizlik.
mama denedinizmi?yada sağıp vermeyi?
cnm derdi olmasa ağlarmı illaki vardır bi derdi cnm gazı olur çıkartır ama hepsini çıkartamaz ağrısı olur yani ne bilim valla
aynı benım oğlan gıbıymıs
eee sen naptın cnm?????nasıl susturuyordun
slm.cnm sap simpleks diye bi gaz damlası var onu ver sanırım yengemler onu eczane değilde kaçak satan dükkandan almışlardı.am çok işe yaradı onlarda.
henüz daha evlenmedim ben ablacım nasipse 2 ocakdaa.yengemin bebişşi oldu 2,5 aylık ondan biliyomm.:)cnm iki yıldır bebişlerle uğraşıyorum neredeyse 1000 bebek görmüşümdür bi o akadar bebeğe de baktım sanırım eğitim dönemiyle birlikte ben ilk defa böyle bi bebek gördüm.NORMAL bebekler çok ağlayınca kucağa alırsın,doymamıştır doyurursun ya da gaz problemi wardır ama bununki öyle bişey değil..
bu arada bebeğin hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?