Bebek Beslenmesi kafa yı yemek üzereyim bebek susmuyor...!!!!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dermet

FURKANIM VE BABASI
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
1.895
29
118
Diyarbakır
arkadaşlar nolur yardım edin.yenidoğan hemşiresiyim iilk defa böyle bi bebeğe bakıyorum hiç durmadan ağlıyor..açlık değil problemi gazını gideriyorum kucağıma alıyorum,kırığı çıkığı yok derdi ne anlamadım.. nöbete gelirken dua ediyorum inşllh taburcu olmuştur diye bu bebeğin derdi ne sizcee??:14::14::14:

arkadaşlar nolur yardım edin.yenidoğan hemşiresiyim iilk defa böyle bi bebeğe bakıyorum hiç durmadan ağlıyor..açlık değil problemi gazını gideriyorum kucağıma alıyorum,kırığı çıkığı yok derdi ne anlamadım.. nöbete gelirken dua ediyorum inşllh taburcu olmuştur diye bu bebeğin derdi ne sizcee??:14::14::14:

aynı benım oğlan gıbıymıs:emir_bebek:

cnm derdi olmasa ağlarmı illaki vardır bi derdi cnm gazı olur çıkartır ama hepsini çıkartamaz ağrısı olur yani ne bilim valla

benim oğlumun hemşireside böyleydi sanıyorum:60:
hastanede sesi yankılanıyordu.
benim bebeğim açtı ama.
emdiğini sanıyordum ama ememiyormuş doyacak kadar.
tecrübesizlik.
mama denedinizmi?yada sağıp vermeyi?

benim bebeğim açtı ama.
tecrübesizlik.
ewt cnm anne sütünü sağıp biberonla werdim.enjektörle beslemeye çalıştım.anneyi emmesini sağladım.yok yok yok..

:91::91::91:
benim bebeğim açtı ama.
tecrübesizlik.
ewt cnm anne sütünü sağıp biberonla werdim.enjektörle beslemeye çalıştım.anneyi emmesini sağladım.yok yok yok..

cnm derdi olmasa ağlarmı illaki vardır bi derdi cnm gazı olur çıkartır ama hepsini çıkartamaz ağrısı olur yani ne bilim valla

yok hayatım yaa gaz değil bunun ki metsil ,zinco damla veriyorum saatlerdir sırtını sıvazlıyorum ya inanmayacaksın geçen nöbetimde ayağımda salladım ağlamak üzereydim..

Bebek annesinin kokusunu istiyor olabilir oglum yenidogdugunda böyle bi kac gece gecirmistim annem telefonda üzerimdeki atletimi bebegin basinin altina sermemi söylemisti gercektende ise yaramisti. Annesine ait bi giysiyi alip deneseniz belki ise yarar...

cnm annesinde de durmuyor yaa çok ağladığı için kundak yaptım.şu an küvözde kundaklı duruyor:1::1::1:ama nafile en son dr aradım bi iğne yaptık uyusun diye ewde napacak annesi bilmiyorum..

eee sen naptın cnm?????nasıl susturuyordun:50::50::50:

benım bebegım 1haftalık olcak yarın:)) ben nınnı soyluyorum elını tutuyorum kucagamda sallıyorum tabı bunun yanı sıra anne sutumle doyuruyorum susuyor valla suanda mısıl mısıl uyuyor 10dk once odayı ınlettı cok sukur susturdum

slm.cnm sap simpleks diye bi gaz damlası var onu ver sanırım yengemler onu eczane değilde kaçak satan dükkandan almışlardı.am çok işe yaradı onlarda.

cnm iki yıldır bebişlerle uğraşıyorum neredeyse 1000 bebek görmüşümdür bi o akadar bebeğe de baktım sanırım eğitim dönemiyle birlikte ben ilk defa böyle bi bebek gördüm.NORMAL bebekler çok ağlayınca kucağa alırsın,doymamıştır doyurursun ya da gaz problemi wardır ama bununki öyle bişey değil..:14::14:
bu arada bebeğin hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar::nazar:

iyi geceler
gazi olmasi mmkun degil cunku gaz 15 gunden sonra basliyor
gerci 1000den fazla bebek gordum diyorsun sen bizden cok daha tecrubelisindir
icim parcalandi simdi bebege, kiyamiyorum. Allah yardimciniz olsun insaallah onemli bir seyi yoktur.
annesini emiyor mu?
emerken susmuyormu?

cnm iki yıldır bebişlerle uğraşıyorum neredeyse 1000 bebek görmüşümdür bi o akadar bebeğe de baktım sanırım eğitim dönemiyle birlikte ben ilk defa böyle bi bebek gördüm.NORMAL bebekler çok ağlayınca kucağa alırsın,doymamıştır doyurursun ya da gaz problemi wardır ama bununki öyle bişey değil..:14::14:
bu arada bebeğin hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar::nazar:
henüz daha evlenmedim ben ablacım nasipse 2 ocakdaa.yengemin bebişşi oldu 2,5 aylık ondan biliyomm.:)

walla bi ağlamaya başladı mı annesini de emmiyor bebiş 38 günlük gaz sancısı olabilir bu dönemde ama gazını aldığımdan eminim:14 derdi ne anlamadım.emincede emiyor bir saatten fazla emiyor yerine bırakıyrm tekrar başlıyor..allahımsenyardımet

Back