I inci_lily Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 21 6 6 26 26 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi inci_lily #1 Merhaba korunuyorum fakat adetten iki gün önce lekelenme görmeye başladım adet günü de adetim gelmedi erken gebelik testi yaptım sizce çizgi var mı? Yinelemem gerekiyor mu? Teşekkür ederim şimdideeen Eklentiler IMG_5351.jpeg 40,9 KB · Görüntüleme: 317 IMG_5346.jpeg 163 KB · Görüntüleme: 323
Merhaba korunuyorum fakat adetten iki gün önce lekelenme görmeye başladım adet günü de adetim gelmedi erken gebelik testi yaptım sizce çizgi var mı? Yinelemem gerekiyor mu? Teşekkür ederim şimdideeen
S sweetsweet35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2023 44 17 3 26 26 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi inci_lily #2 Merhaba. Evet ben gördüm. İlk dakikalarda mı oluştu? Testi tekrarlamanızı öneriyorum. Kesin sonuç için kan testi en güvenilir testtir.
Merhaba. Evet ben gördüm. İlk dakikalarda mı oluştu? Testi tekrarlamanızı öneriyorum. Kesin sonuç için kan testi en güvenilir testtir.
Oksijensizsu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ocak 2021 2.374 11.090 158 26 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi inci_lily #3 Görünüyor sılık bır çizgi ama emın olmak için kan verin
I inci_lily Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 21 6 6 26 26 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi inci_lily #4 sweetsweet35 .!.: Merhaba. Evet ben gördüm. İlk dakikalarda mı oluştu? Testi tekrarlamanızı öneriyorum. Kesin sonuç için kan testi en güvenilir testtir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yorumunuz için evet ilk dakikalarda ama göz yanılması gibi resmen kafayı yedim :)))
sweetsweet35 .!.: Merhaba. Evet ben gördüm. İlk dakikalarda mı oluştu? Testi tekrarlamanızı öneriyorum. Kesin sonuç için kan testi en güvenilir testtir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yorumunuz için evet ilk dakikalarda ama göz yanılması gibi resmen kafayı yedim :)))
I inci_lily Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 21 6 6 26 26 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi inci_lily #5 Oksijensizsu .!.: Görünüyor sılık bır çizgi ama emın olmak için kan verin Genişletmek için tıkla... Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için bir iki gün daha bekleyip kan veririm artık kısmet bakalım sağolun :)))
Oksijensizsu .!.: Görünüyor sılık bır çizgi ama emın olmak için kan verin Genişletmek için tıkla... Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için bir iki gün daha bekleyip kan veririm artık kısmet bakalım sağolun :)))
C celikkiz61 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2023 89 60 3 26 30 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi inci_lily #6 inci_lily .!.: Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için bir iki gün daha bekleyip kan veririm artık kısmet bakalım sağolun :))) Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi sonucunuz nedir
inci_lily .!.: Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için bir iki gün daha bekleyip kan veririm artık kısmet bakalım sağolun :))) Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi sonucunuz nedir
I izmir3526 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 98 10 3 31 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi inci_lily #7 inci_lily .!.: Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için bir iki gün daha bekleyip kan veririm artık kısmet bakalım sağolun :))) Genişletmek için tıkla... Sonucumuz ne çıktı
inci_lily .!.: Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için bir iki gün daha bekleyip kan veririm artık kısmet bakalım sağolun :))) Genişletmek için tıkla... Sonucumuz ne çıktı
I inci_lily Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 21 6 6 26 2 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi inci_lily #8 izmir3526 .!.: Sonucumuz ne çıktı Genişletmek için tıkla... Maalesef kan vermeme bile gerek kalmadı adet oldum :)
izmir3526 .!.: Sonucumuz ne çıktı Genişletmek için tıkla... Maalesef kan vermeme bile gerek kalmadı adet oldum :)
I inci_lily Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 21 6 6 26 2 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi inci_lily #9 izmir3526 .!.: Sonucumuz ne çıktı Genişletmek için tıkla... Adet oldum :)) üstüne görme gibi lekelenme değilde bildiğiniz adet oldum :) o silik çizgi hepimizi yanılttı resmen (
izmir3526 .!.: Sonucumuz ne çıktı Genişletmek için tıkla... Adet oldum :)) üstüne görme gibi lekelenme değilde bildiğiniz adet oldum :) o silik çizgi hepimizi yanılttı resmen (