- 14 Haziran 2023
- 33
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi gunessulti
-
Bacak arasında 3 Çizgi var bu kız demek, çene yapısı ce kafa şeklide kız demek. Fakat bazen o 3 çizgi olduğundan saha uzun ise erkek bebeğe işaret oluyor ama bu eldeki görseldeki uzun değil bu nedenle bu resimden kuz diyebilirimKızlar bazıları kafa yapısına göre cinsiyet tahmini yapiyolarmis bilen biri bana da bakabilir mi merak ediyorum bi tane doktor %90 kız dedi 12+2 deyken ama neye göre dedi bilmiyom bi taneside kemik yapısına göre erkeğe benziyor dedi sizde bi yorum yaparmisiniz .
Banada yorumlar msnzBacak arasında 3 Çizgi var bu kız demek, çene yapısı ce kafa şeklide kız demek. Fakat bazen o 3 çizgi olduğundan saha uzun ise erkek bebeğe işaret oluyor ama bu eldeki görseldeki uzun değil bu nedenle bu resimden kuz diyebilirim
bana da bakabilir misn 9+5 ti butdaBacak arasında 3 Çizgi var bu kız demek, çene yapısı ce kafa şeklide kız demek. Fakat bazen o 3 çizgi olduğundan saha uzun ise erkek bebeğe işaret oluyor ama bu eldeki görseldeki uzun değil bu nedenle bu resimden kuz diyebilirim
Ultrason resmini göremedim de attınız mı acabaBanada yorumlar msnz
Ultrason resmini göremedim deBanada yorumlar msnz
Erkek gibi ama %75 erkek diyemem. %60 la erkek diyebilirim.bana da bakabilir misn 9+5 ti butda
Sadece 1 tanesinde kıza benzettim, ama kafa yapısına göre erkek gibi. Sağlıkla gelsin bebeciğin.. yüzü oval gibi olunca kız, biraz daha köşeli gibiyse erkek diyorlar. Nub belli değil pek.
Ayretten belirgin 3 çizgi var ama bu bacak arasında gözüküyorsa kız diyorlar ama senin bebişte yandan gözüküyor ona da erkek diyorlar. Benim arkadaşımında yandan gözüküyordu ve erkek bebeği olacakmış
Bende kese yuvarlaklığına göre kız diyorumKızlar bazıları kafa yapısına göre cinsiyet tahmini yapiyolarmis bilen biri bana da bakabilir mi merak ediyorum bi tane doktor %90 kız dedi 12+2 deyken ama neye göre dedi bilmiyom bi taneside kemik yapısına göre erkeğe benziyor dedi sizde bi yorum yaparmisiniz .
Ayretten belirgin 3 çizgi var ama bu bacak arasında gözüküyorsa kız diyorlar ama senin bebişte yandan gözüküyor ona da erkek diyorlar. Benim arkadaşımında yandan gözüküyordu ve erkek bebeği olacakmış
Aslnda Doktorum Kemik yapsna Gore kz Dedi ama 4 ncu ayda tam kesinlesir dedi Hayrlsı BakalmSadece 1 tanesinde kıza benzettim, ama kafa yapısına göre erkek gibi. Sağlıkla gelsin bebeciğin.. yüzü oval gibi olunca kız, biraz daha köşeli gibiyse erkek diyorlar. Nub belli değil pek.
Renkliden pek emin olamadım da bunlarda bacak arası boş gibi yani kız gibi durmuş
Benimde kemik yapısı erkek gibi dendi ama kız çıktıAslnda Doktorum Kemik yapsna Gore kz Dedi ama 4 ncu ayda tam kesinlesir dedi Hayrlsı Bakalm
Hmm bilmiyorum sağlıklı olsun ne diyelimRenkliden pek emin olamadım da bunlarda bacak arası boş gibi yani kız gibi durmuş
Bilmiyorum bi doktor ozeldeki kemik yapsı kz dedi 28 eylulde devlete gtcm bakalm o ne dyorBenimde kemik yapısı erkek gibi dendi ama kız çıktışu an 29+6 dayız bizde
Onlar 11 haftalkkendiRenkliden pek emin olamadım da bunlarda bacak arası boş gibi yani kız gibi durmuş
Cevap verir misiniz lutfen bugun yine hastaneye gittim erkek gibi duruyr dedi suan 15 haftalk 20 nci haftalarda tam kesinlesir dedi kafam karstı bi doktor kemik yapsı kz dedi biri durusuna herseyine gore erkek dedi siz ne dersnzBenimde kemik yapısı erkek gibi dendi ama kız çıktışu an 29+6 dayız bizde
İki türlü denince allak bullak oluyorsunuz dimi. Kemik yapısına göre olana pek inanmayın derim, bende de tersi çıktı. Ben sadece attığınız bir yerde kız gibi gördüm ve son attıklarınızda ise bacakları kapalı pek belli olmuyor diye kız gibi dedim. İnşallah gönlünüze göre olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende sizin gibiyim hala da öyleyim acaba her gittiğimde değişecek mi diye tekrar kontrol ettiriyorum 28 haftalıkken en son yine kızda kaldık artık kız bebeğimiz olacak inanıyoruz. İlk erkek dendi ve rüyalarda bile hep erkek görüyorduk. İlerleyen haftalarda yine konuşuruz. Yeni ultrason resmi var mıdır?Cevap verir misiniz lutfen bugun yine hastaneye gittim erkek gibi duruyr dedi suan 15 haftalk 20 nci haftalarda tam kesinlesir dedi kafam karstı bi doktor kemik yapsı kz dedi biri durusuna herseyine gore erkek dedi siz ne dersnz
İki türlü denince allak bullak oluyorsunuz dimi. Kemik yapısına göre olana pek inanmayın derim, bende de tersi çıktı. Ben sadece attığınız bir yerde kız gibi gördüm ve son attıklarınızda ise bacakları kapalı pek belli olmuyor diye kız gibi dedim. İnşallah gönlünüze göre olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende sizin gibiyim hala da öyleyim acaba her gittiğimde değişecek mi diye tekrar kontrol ettiriyorum 28 haftalıkken en son yine kızda kaldık artık kız bebeğimiz olacak inanıyoruz. İlk erkek dendi ve rüyalarda bile hep erkek görüyorduk. İlerleyen haftalarda yine konuşuruz. Yeni ultrason resmi var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?