Kafa uyuşması panik atak

mervepsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
62
36
27
Öncelikle herkese merhaba. Ben panik atak hastasıyım ve şuan ilerlemiş durumda maalesef, kendimi kaybetme, delirme korkusu yaşıyorum bazen. Bazi günler ise kafam uyuşuyor, omuzlarım o kadar sert ki anlatamam. Sizde de böyle bisey oluyor mu? .Mr çektirdim sonucunu bekliyorum ama bir yandan da korkuyorum.

Bende de oluyordu bende panik atak hastasıyım defalarca MR çektirdim gitmediğim doktor kalmadı kafam suratım uyuşuyodu yanıyodu Psikoloğa gittim düzeldi boşuna gezmişim bir sürü doktorda

Bana yineleyen depresyon teşhisi konuldu ama bu kafa uyuşması durumunu yaşıyorum. Ben de çok sinirlendiğimde, stres altındayken '' Aha şimdi delirecem'' diye düşünüyorum. Beni bu denli delirten olaylar normal insanların kaldırabileceği şeyler. Çok strese gelemiyorum elimde değil.
Panik atak daha çok göğüs sıkışması gibi geliyor diye biliyordum.

Ben panik atak sırasında hep kafam uyuşurdu aklımı kaybedicem bayılıcam düşüncesi oluşurdu kafam ağır gelirdi hep

Bende de oluyordu bende panik atak hastasıyım defalarca MR çektirdim gitmediğim doktor kalmadı kafam suratım uyuşuyodu yanıyodu Psikoloğa gittim düzeldi boşuna gezmişim bir sürü doktorda
Psikiyatriste gittiğim zaman soruyor yinede kontrol ettirdin mi diye emin olmak istiyorum. İnanır mısın bazen öyle korkuyorum ki sebepsizce sanki bir çıkmazdayım..

Anksiyete ve obs de var bilmiyorum sonuçlar çıkınca göreceğim. Çok normal olmak istiyorum ama çok hassasım....

Ben panik atak sırasında hep kafam uyuşurdu aklımı kaybedicem bayılıcam düşüncesi oluşurdu kafam ağır gelirdi hep
Off o bayılma korkusu varya... Beni mahveden o durup dururken ben bayılcam diye yanımdakilere sığınıyorum çok zavallı hissediyorum bazen..

Ben aylarca dışarı çıkamadım ya bişey olursa aklımı kaybedersem bayılırsam diye yürüyemiydum dengemi kaybediyordum hep

Ben aylarca dışarı çıkamadım ya bişey olursa aklımı kaybedersem bayılırsam diye yürüyemiydum dengemi kaybediyordum hep
Bende çok yaşıyorum bazen insanlarla konuşurken bayilacak gibi oluyorum ve kalkıp lavaboya gitmem gerek diyorum. İstemsiz elim ayağım titriyor

Bende çok yaşıyorum bazen insanlarla konuşurken bayilacak gibi oluyorum ve kalkıp lavaboya gitmem gerek diyorum. İstemsiz elim ayağım titriyor
Bence psikoloğa git ilaç kullanmak bana hiç iyi gelmedi bırakınca tekrarladı ben 2 tane psikoloğa gittim seçimini güzel yap ben ilkinden hiç memnun kalmadım. Yani kendiliğinden geçer diye bekleme bi destek almadan geçmez çünkü yaşadıkların hafif bişey değil yani benim için öyleydi hergün her dakika yaşıyodum çünkü çok yorucu yıpranıyosun çok

Maalesef çok yıprandım canım geçmişin acısı çıkıyor bende.. Yaşatanlar utansın artık ne diyeyim.. Bana ilaç kullanmak iyi geldi fakat bıraktıktan sonra daha kötü oldum ilerdigini anlıyorum herseyin hayırlısı elbet bu günler de geçecek...

Öyle tabi en azından gerçek şeyler değil kafamızda olacağına inandığımız şeyler anca kendimizi yıpratıyoruz üzüyoruz o kadar bişeyin olduğu yok ben 10 yıldan fazladır panik atak hastasıyım ölmedim çok şükür bu yüzden ama ölmekten beter ediyor o ayrı inşallah geçer en kısa zamanda hayatın tadını çıkarırsın

Ben 2006 yilindan beri panik atakla mucade ediyorum ve mr çekindiği bizde birşey çıkmıyor cunku bu tamamen psikolojik bir rahatsızlık uzun yıllar psikolog tedavisi gördüm ve çok memnun kaldım.sizede tavsiye edebileceğim bir paikolog onerebilirim Nuray yılmaz hanım işinde çok çok başarı ve çok naif bir hanım efendi kesinlikle hiç şüphe etmeden gidebilirsiniz çok memnun kalırsınız

Umarim bunu yaşayan herkes hayatın tadını çıkarmayı öğrenir, bizi bizden başkası anlamıyor maalesef teşekkür ederim

Önerin için çok teşekkür ederim doktor hangi hastane ve hangi ilde acaba?

Mrb ilaçla mı düzeldiniz acaba bende şuan aynı sorunu yaşıyorum uyuşma yanma oluyor yüzümde felç diye korkuyorum yeni doğum yaptım emar sonucu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…