Bebek Beslenmesi kafa şekli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
fatma furkan aynı durum bizde de var. tek tarafa yatıyor sürekli benimkide.bende farklı şekillerde yatırmaya çalışıyorum inşallah düzelir.

fatma furkan aynı durum bizde de var. tek tarafa yatıyor sürekli benimkide.bende farklı şekillerde yatırmaya çalışıyorum inşallah düzelir.
ben 40 günlükken farkına vardım.o günden beri sağa sola destekleyerek yatırıorum ama sanki bana düzeliyor gibi geliyor.inşallah düzelir.bebek yan yatırma yastığı varmış ben ondan almayı düşünüyorum.sende dene.

sana kesinlikle katılıyorum.bi arkadaş konuyu saptırmamamızı söylemiş.Ben bildiklerimi ve acıda olsa çevremden tecrübe ettiklerimi paylaştım.ayrıca ben de bebeğimin kafası yamuk diye doktora götürdüm ilkinde çocuk doktoru her çocukta olur geçer dedi.her iki yanına da eşit yatırmamı söyledi.inanmadım öyle kalır sandım ama kafaya da takmadım.şu an bebeğim 9.ayını bitirdi kafa yapısı düzeldi yamukluk kalmadı.zamanla düzelira.s.
neesli senin yazın içimi rahatlattı.benim bebeğim 2.5 aylık sağ taraf yamuldu.İnşallah düzelir.

Merhaba oğlunuz artık büyümüş. Acaba kafa yapısı nasıl oldu. Benim kızımda da aynı sorun var. 2 yaşında, tam anlamıyla düzelmedi. Çok üzülüyorum. Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Back