Kafa karistiran doktorlar hamilemiyim

Aminnn.cok sagolun Insallah saglikli bir gebelik olur onceden 6+2bi dusugum olmustu korkuyorum o yuzden Allah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bana ve tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin Insallah
Hayırlı olsun,sağlıkla ilerlesin inşallah..
Insallah kizlar burda dr lar 12 ye kadar calisiyor test sonucuda 12 de ciktigindan gosteremedim Allahin izniyle pazartesi tekrar gidicem ve gider gitmez kan tahlilimi yapicam dr lada goruscem bu dr baska diger gittigim adet sokturucu verecek olan baskaydi zwten o kadin onternetten bakip ilac yaziyodu degistirmek bana ugur getirir Insallah biraz geri kafalilik olcak belki ama yanlistan dondum bugun gittigim dr erkek herzaman gittigim bayandi ama is saglik olunca bayani erkegi olmamaliymis bana bir evlada maal oldu o bayan gerci nasip ama ne biliyim iste hem mutluyum hem korkuyorum karmakarisigim kizlar

Bende de 2 tane nur topu gibi kist var 4 aylığım bu arada. Ilk gittiğim doktor bana patlarsa bebegin gelişimini etkiler dedi 2. Gittigim doktor da patlarsa kesenin şeklini bozar dedi ama ilk 3 ay bunu problem ettiler. Şimdi hiç umursamıyorlar bile kisti heralde tehlike sadece ilk 3 ay

Gözün aydın olsun cnm, elbette gebesin Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Kizlar merhaba cuma yaptigim tahlil 90.49 bugun yani iki gun sonra yaptigim tahlil 536.45 dr degerin cok yuksek ikiz hatta ucuz olabilir cuma gunu gel ultrasonda bakalim dedi suan cok kucuk baksakta goremeyiz o zaman bakariz ve dis gebelikmi cogul gebelikmi sana soylerim dedi sizce deger cokmu yuksek kizlar boyle bisey yasayan oldumu

Kistleriniz yumurta kistimi ve kac cm ciktilar .3 ay bebek onlardan besleniyormus eger yumurta kistiyse ve 5 cm altindaysa uc ay sonra ke diliginden yok oluyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…