• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karistiran doktorlar hamilemiyim

Amin ..bugun dedigim gibi klomen ve catlatma ignesinden sonraki 15 gun ustelik 11.gun kanda 1.20 cikmisti yani kistten dolayi pozitif olmus olabilirmi ben bunu cok merak ediyorum
Rabbim gönlüne göre versin canım. Hayır kist testi pozitif yapmaz abimin eşi 20 gün gecikti ama test asla pozitif çıkmadı. Belkide geç döllenmedir sizinki başka marka test deneyin ve kan tahlilini tekrarlayın

Z Zelzele
Merhaba kızlar 😊
Biz ayın basından beri korunmuyoruz.
10 Nisan yumurtlama günüm.
Ustunden 8 gun gecti.
Ben grip oldum ilaç kullanacagım icin kan testi verdim varsa kullanmayacaktım.
Ama 0.100 cıktı. Negatif.
Adetime 6-7 gun var.
Bu deger degişir mi? Erken mi davrandım kan vermek icin biraz daha mı beklemeliydim?

Z Zelzele
Merhaba kızlar 😊
Biz ayın basından beri korunmuyoruz.
10 Nisan yumurtlama günüm.
Ustunden 8 gun gecti.
Ben grip oldum ilaç kullanacagım icin kan testi verdim varsa kullanmayacaktım.
Ama 0.100 cıktı. Negatif.
Adetime 6-7 gun var.
Bu deger degişir mi? Erken mi davrandım kan vermek icin biraz daha mı beklemeliydim?
Canım kanda en erken 11. Gün belli olur arkadaşım adetine 4 gün kala negatif adetten 4 gün sonra pozitifi gördü. Hiç belli olmuyor bu işler bi 4 gün daha bekle bence limonlu çayla balla idare et eğer şüphen varsa. Rabbim gönlüne göre versin 😊

Canım kanda en erken 11. Gün belli olur arkadaşım adetine 4 gün kala negatif adetten 4 gün sonra pozitifi gördü. Hiç belli olmuyor bu işler bi 4 gün daha bekle bence limonlu çayla balla idare et eğer şüphen varsa. Rabbim gönlüne göre versin 😊
Amin canım sagol🙏🏻❤️

Rabbim gönlüne göre versin canım. Hayır kist testi pozitif yapmaz abimin eşi 20 gün gecikti ama test asla pozitif çıkmadı. Belkide geç döllenmedir sizinki başka marka test deneyin ve kan tahlilini tekrarlayın
Benim kafami karistiran kan testi ve dr.un kist demesi ve bugun yaptigim test bi yerde okumustum kistte pozitif yapar diye adet sokturucu verdi kullanmiycam sabah yine test yapicam eger pozitifse pazartesi kan vericem belim agiriyo adet sancim ve akintim var sanki sabaha hasta olcakmisim gibi bakalim kismet Insallah olmam Allah hepimizin gonlune gore versin

Eminim doktordur bu şahıs, yani çok tuhaf. Hastaneden eve idrar testi yap diyor.. Git şu kan testini yaptır sonucunu bana getir ona göre bir yol izleyelim demiyor 🤔🤔 derhal dr unu değiştir bence.. Testin pozitif zaten, kan testi yapana kadarda bişey kullanma cnm. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Cok ilgisiz burda dr.lar canim dusuk yaptigimda 19.42 cikmisti degerim hamile degilsiniz demisti bende sogan kuru ve antibiyotik kullandim 3 gun kala yapmistim testi demiyor bekle adetini direk bebek yok diyor ve dusuk oldu yine dr .kurbani oldum yani bu kez de diyor kist var adet sokturucu vereyim ama sen evde test yap direk degiscem dr u yada ozele gitcem artik

Benim kafami karistiran kan testi ve dr.un kist demesi ve bugun yaptigim test bi yerde okumustum kistte pozitif yapar diye adet sokturucu verdi kullanmiycam sabah yine test yapicam eger pozitifse pazartesi kan vericem belim agiriyo adet sancim ve akintim var sanki sabaha hasta olcakmisim gibi bakalim kismet Insallah olmam Allah hepimizin gonlune gore versin
Kist gebeliğe engel değil neden gebe olma ihtimalinizi düşünmüyor hiç enteresan bir doktormuş

Bende bu durumlari daha once hic yasamadigim icin dogrumu soyluyor yoksa basindanmi atiyor anlamiyordum burayi buldum ama cok girmiyordum bu isler basima geldikten sonra muptelasi oldum
Kist gebeliğe engel değil neden gebe olma ihtimalinizi düşünmüyor hiç enteresan bir doktormuş
Bende bu durumlari daha once hic yasamadigim icin dogrumu soyluyor yoksa basindanmi atiyor anlamiyordum burayi buldum ama cok girmiyordum bu isler basima geldikten sonra muptelasi oldum kadinlar klubunun sabaha az kaldi Insallah gebeyimdir yasimda 35 ilk yazdigim yerden silemedim acelem bundan yasimdan yani

Bende bu durumlari daha once hic yasamadigim icin dogrumu soyluyor yoksa basindanmi atiyor anlamiyordum burayi buldum ama cok girmiyordum bu isler basima geldikten sonra muptelasi oldum

Bende bu durumlari daha once hic yasamadigim icin dogrumu soyluyor yoksa basindanmi atiyor anlamiyordum burayi buldum ama cok girmiyordum bu isler basima geldikten sonra muptelasi oldum kadinlar klubunun sabaha az kaldi Insallah gebeyimdir yasimda 35 ilk yazdigim yerden silemedim acelem bundan yasimdan yani
Rabbim gönlüne göre versin canım 🙏 aklına takılan ne olursa tetkikleri tekrar tekrar yap iyice emin ol.

Cok ilgisiz burda dr.lar canim dusuk yaptigimda 19.42 cikmisti degerim hamile degilsiniz demisti bende sogan kuru ve antibiyotik kullandim 3 gun kala yapmistim testi demiyor bekle adetini direk bebek yok diyor ve dusuk oldu yine dr .kurbani oldum yani bu kez de diyor kist var adet sokturucu vereyim ama sen evde test yap direk degiscem dr u yada ozele gitcem artik
Ayyy değiştir değiştir, dondum valla😱

Merhaba kizlar benim 2 yasinda bir kizim var bundan 4bucuk ay once de 6+2 gunluk dusuk yasadim ve kurtaj oldum ne olduysa ondan sonra oldu pskolojim bozuldu hergun kalktigimda hamileymisim gibi hissediyordum 4 ay ugrastik olmadi sonra bi dr bana klomen verdi 5o mg5 gun gunde 2 kez kullandim bittikten 2 gun sonrada kontrolde 3 yumurta var 1ri buyuk diyip catlatma ignesi yapti aradan 11 gun gecti kan testi yaptim adete 1 gun kalmisti 1.20 cikti ultrasonla bakti ve rahim ince yumurtalar fazla kistte olabilir dis gebelikte cogul hamilelikte dedi bisey anlamadim adet gunum bugun 3 gun gecikti yani kan tahlilinin ustunden 4 gun gecti bugun dr a gittim hamile degilim neden adet olmadim diye bakti 3cm kist var adet sokturucu vericem ancak riske atmayalim eve gidince bir idrar testi yapin dedi moral bozuk eve geldim test yaptim 5 dk icin de ikinci cizgi pembe ama cok koyu degil cikti simdi ben anlamadim 1 hafta hergun 35 km yol gidiyorum hastaneye yoruldum 2 yasinda kizimla yollara dusmekten sizce kizlar gebemiyim kistten dolayimi pozitif bu test nolur bana bir akil verin
Yok canım baya hamilesin ve zaten şuan gözükmez çocuk varsada

Kizlar gece sanciyla uyandim ve adet oldum bu test neden pozitif cikti ya ben mahvoldum oysa bi kac saatte olsa sevinmistim

Canım kiste dönüşen yumurtayı atıyor olabilirsin yani gebelik devm ediyor olabilir. Hamilelik boyunca kanama yaşayanlar var. Bunun dışında kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin. Bence her ihtimale karşı kan tahlili yap eğer gebeysen Progestan kullanman gerekir

Ben suan ne yasadigimi bilmiyorum kizlar aksam akinti oldu kahvemsi biseydi su gibi dedim adet oldum kizim ateslendi onla ilgilendim onun yataginin basinda uyuya kalmisim sabah kalktim kanama akinti yok sasirdim hemen elimdeki testi yaptim dunkunden daha koyu cikti ama afedersiniz silindigimde yine koyu bi renk hemn hazirlandim hastaneye geldim sira bekliyorum test bu kizlar

Eklentiler

• 15556527491243586441797185192543.jpg
    15556527491243586441797185192543.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 55
Kan tahlilimin sonucu cikti kizlar cuma oldugundan ve yogunluk yok diye erken cikmis simdi pazartesi gunu yaptigim negatifti 1.20 bugun cuma yapyigim tahlil 90.45 cikti yani sanirim yeni gebelikmi oluyor bu ondanmi deger dusuk sizce pazartesi tekrarlamalimiyim testi
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun...İnşallah tastamam kavuşursun yavruna... Daha yeni bir gebelik... 2 gün sonra aynı hastanede tekrarlayabilirsin. Farklı hastanelerde farklı değerler çıkar. Cihaz farkından dolayı... En az %60 lık artma ister doktorlar.. Allah büyük duanı eksik etme

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun...İnşallah tastamam kavuşursun yavruna... Daha yeni bir gebelik... 2 gün sonra aynı hastanede tekrarlayabilirsin. Farklı hastanelerde farklı değerler çıkar. Cihaz farkından dolayı... En az %60 lık artma ister doktorlar.. Allah büyük duanı eksik etme
Aminnn.cok sagolun Insallah saglikli bir gebelik olur onceden 6+2bi dusugum olmustu korkuyorum o yuzden Allah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bana ve tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin Insallah

Back