- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Prezervatifle korundukKorunduk yazmişşiniz. Eger korunma yonteminiz geri cekilme ise bence ihtimal var. Ama iyi bir korunma yontemiyse sanmiyorum bu aralar stres olmuş olabilirsiniz. Benimde hic saşmayan adetim 4 gun erken geldi ve cok saskinim.
Kanamam yoğun değil. Baş dönmesi bulantı yok. 1 gün hariç hepsini tuttum kanamam olduğu için de önümüzdeki günlerde tutamam zaten.Bende pko vardı ama adetim hep düzenliydi. Uzun bir süre pko olmadım soğan kürü sayesinde. Eczaneye gidip test alamadıysanız biraz kendinizi takip edin. Hamilelik olabilir. Eğer kanama yoğun mi şekilde adet gibi devam ediyorsa adet olmuşsunuzdur zaten. Bi süre kendinizi takip edin. Baş dönmesi mide bulantısı vs var mı diye. Çok zorlanırsanız oruç tutmayın . Ama en kısa zamanda test alın
Tabi öyle. Hayırlı uğurlu olsun :)Ben de polikistik overliyim. 3 ay adet olmadım, tam adet olmayı beklerken hamile oldugumu öğrendim 3 haftalık :) Allah dilerse herşey mümkün tabi ki..
Her zaman ki adet döneminiz gibi mi takip edin. Şu bir kaç gün içinde ancak öyle anlarsınızKanamam yoğun değil. Baş dönmesi bulantı yok. 1 gün hariç hepsini tuttum kanamam olduğu için de önümüzdeki günlerde tutamam zaten.
Prezervatifle korunduk
inşallah teşekkür ederimŞoyle bir durumda var adetiniz duzeliyor olabilir. Simdi 20 gunde olmussunuz. Bir sonrakinde 25 bir sonrakinde 28 olarak duzelebilirde.
Ilk evlendigimde benimde adetlerim erken gec erken gec derken 28 gune geldi.. allah gonlunuze gore versin insallah
Şimdilik tek fark renginin koyu olmasıHer zaman ki adet döneminiz gibi mi takip edin. Şu bir kaç gün içinde ancak öyle anlarsınız
Hamilelikte açık renk oluyor diye biliyorum. Yerleşme kanaması diyorlar. Çoğu kişide oluyor bu ama benim hamileliğimde hiç olmamıştı.Şimdilik tek fark renginin koyu olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?