- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi Tebdilimekan
İyi geceler hanımlar. Konuyu doğru yere mi açıyorum bilemedim ama bugün kafamı sürekli buna taktım. Tecrübeli bayanlardan bilgi almak istiyorum. 9 aylık evliyim. Normalde 40-60 günde bir adet görürüm bu hep değişiklik gösterir düzensiz yani. En son adetimi 20 gün önce gördüm ramazana girmeden. Adetim bitince ilişkiye girdik korunduk ve ramazanda birlikte olmadık. 1 haftadır sanki adet olacakmışım gibi göğüslerim dolgunlaştı arada kısa süreliğine rahmime küçük kramplar girdi ve bugün iftardan sonra koyu silik kanama geldiğini gördüm. Açıkçası çok şaşırdım 2 ayda 1 adet gören ben 20 gün sonra tekrar gördüm. Anneme ve arkadaşıma anlattığımda üstüne görmüş olabileceğimi söylediler. Adetlerim düzensiz polikistik overim de var pek ihtimal vermedim açıkçası hamile olabilir miyim?. Küçük bir ilçede yaşıyoruz merkeze uzak burda eczane de yok hastane de acil gibi işliyor teşekkülsüz. Ha deyince test de yaptıramıyorum. 3 ay sonra ev taşıyacağız gebelik şu an istemediğim bir durum taşındıktan sonra planlamıştım düzenim oturunca istiyordum burda düzenim yok hastane doktor yok. Gerçi hamile olsam da üzülmem Allah'tan gelen bir şey sonuçta ama benim için zamanlama kötü. Adet düzensizliği ve polikistik overe rağmen hamile kalma ihtimalim var mıdır?? Çok teşekkür ederim, cevaplarınızı bekliyorum.