Kafa karısıklığı:(

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Merhabalar kk üyeleri:)
Ben 24 yasındayım 22 yasında bir çocuktan hoslandım . Bu beyle aynı okuldaydık lakin o mezun değil henüz . Bir gun kantınde karsılastık bı arkadasımın arkadası boyle ıcımden bir şeyler aktı. Arkadasım da cocugun benden hoslandıgını anladı . Bir not konusu oldu ve yolda onu gorup ondan ıstedım hemde amacını anlamaktı amac. Cocuk bana notu bırakıp gitti ve yol ustu bende hazırlanmısım falan sonra benı arıyor seni eve bırakayım bende hayır dedım. Aradan 2 ay gectı, benı baska bırıne soruyor bu beyımız. Neyse beni gecen hafta arıyor bu yıl mezun olmalıyım elındekı ne not varsa verırmısın . Bende o denli soguk konustum ki numarasını sildiğimi dahi dusunmus.neyse lütfen falan dedi bende tamam bı ara verırım dedım . Bugun olsun dedi iyi tamam dedım hedefım onun gıbı verıp gıtmektı ancak oturmaya zorladı. Konustuk sohbetı baya sardı eve bıraktı sonrasındakı 3 gun hergun yanıma geldı ve hoslandıgını soyledi banq gayet guzeldı hersey. Ve baya hoslanmıstım . Tatıle gıdecegını soyledı ve gıttı bende sadece ınstagramda eklı ayrıyetten. Soruyorum falan ortamdw kız var mı cevap yok.. hıc bısey yok.ve bu arada ev arkadası benı ekledı.neyse bır kız eklemıs kız bunu kabul etmeyınce kızı takıpten cıkarıyor. Bu arada bana attıgı mesaj sayısı cok kısıtlı ben bunu soyledım bu ne falan dıye acıklama yok tamam askım sakın ol vs vs. Araba kullanıyorum , alkolluyum vs gecıstırme ve ben benı ev arkadası arıyor x alkollu ve ondan yazamaadı sana . Ve bakıyorum sonrasında bende ınstagram da eklı dedıgım gıbı bugunde ortak arkadasımızla gorustum ve bı baktım gece alkollu denıze gırmıs bunu yapan adam mesaj dahı atmaya curret edemıyor. Bugun benı 4 kez aradı acmadım as once konusuyoruz hıc bısey olmamıs gıbı nasıl gectı gunun dıyor sence dedım dun sadece sarhostum hepsı bu kadar dedi ondan atamadım . Ve snaplerde kız sesi de gelıyordu . Evet cok yeni ve adam kendını gosterdı..şu an yenıden arayacaktır ve napmam gerekıyor , benı aptal yerıne koymayı ona gostermek istiyorum..okudugunuz ıcın sımdıden tesekkurler :)

3 günde aşkım'lı konuşmalara mı başladınız?? Çocuk da değilsiniz, yaş 24.. Erkek arkadaşınız pek tekin değil gibi ama siz de çok triplisiniz. İnsanı canından bezdirecek atarlar yapmışsınız.

Demem o ki erkek arkadaşınız yanlış birşey yapmamış olsa bile bu huyunuzu anladıktan sonra sizden bucak bucak kaçacaktır. Önünüzdeki maçlara bakın.

Tuhaf bi tip canım. Ergenvari hareketler anlık saçmalıklar bence dikkat et uzak dur ama sen bilirsin telefonlarını da açma

3 günde aşkım'lı konuşmalara mı başladınız?? Çocuk da değilsiniz, yaş 24.. Erkek arkadaşınız pek tekin değil gibi ama siz de çok triplisiniz. İnsanı canından bezdirecek atarlar yapmışsınız.

Demem o ki erkek arkadaşınız yanlış birşey yapmamış olsa bile bu huyunuzu anladıktan sonra sizden bucak bucak kaçacaktır. Önünüzdeki maçlara bakın.
Yanılıyorsunuz bence , hayatınızda kı kısıden haber alamamak ve acıgını yakalamak mı sonrasında atar yapmak . Hoslanmadıgım durumları soylemeyeceksem ne ıse yarar

1 hafta olmuş daha sanırım aşkım demekle aşk olmuyor ki iliskinin oturması gerekir.Daha tanıma evresi adamın hayatına bu kadar müdahale edemezsin sana uymuyorsa yol ver gitsin ne gününü göstermesi 1 haftada

1 hafta olmuş daha sanırım aşkım demekle aşk olmuyor ki iliskinin oturması gerekir.Daha tanıma evresi adamın hayatına bu kadar müdahale edemezsin sana uymuyorsa yol ver gitsin ne gününü göstermesi 1 haftada
Gününü göstermek tarzı bir şey degıl aptal olmadıgımı gormesını istemek hepsı bu .

Aptal olmadıgımı anlamasını , egomu tatmın et bıraz da cunku ufacık beynıyle benı kandırmasına katlanamıyorum.
Anlıyorum canım çok gıcık bi durum en güzel cevap sessiz kalmak bence her yerden engelle anlar o

Yanılıyorsunuz bence , hayatınızda kı kısıden haber alamamak ve acıgını yakalamak mı sonrasında atar yapmak . Hoslanmadıgım durumları soylemeyeceksem ne ıse yarar
Birini bu kadar sürede hayatınıza alırsanız hayal kırıklığı yaşamak kaçınılmazdır. Hiç tanımadığınız adamın nesini merak ediyorsunuz?? Bırakın annesi meraklansın alkollü denize girmiş benim dana diye.

Bir de artık yaşlandım mı nedir bilmiyorum. İnstagram'dan eklemek takip etmek, kimi beğenmiş, kiminle foto atmış falan bu aşk olayının cılkını çıkarıyor bence. Bu kişiyi instagram'dan tanıyamazsınız, tanımak için uzun bir müddet birlikte olmalı, birşeyler paylaşmalı, alışveriş yemek yapmalı, anı biriktirmelisiniz.

Birini bu kadar sürede hayatınıza alırsanız hayal kırıklığı yaşamak kaçınılmazdır. Hiç tanımadığınız adamın nesini merak ediyorsunuz?? Bırakın annesi meraklansın alkollü denize girmiş benim dana diye.

Bir de artık yaşlandım mı nedir bilmiyorum. İnstagram'dan eklemek takip etmek, kimi beğenmiş, kiminle foto atmış falan bu aşk olayının cılkını çıkarıyor bence. Bu kişiyi instagram'dan tanıyamazsınız, tanımak için uzun bir müddet birlikte olmalı, birşeyler paylaşmalı, alışveriş yemek yapmalı, anı biriktirmelisiniz.
Kesinlikle haklısınız ancak bir şey inatla gozunuze sokulsa sanırım sizde aynı şeyı hissederdınız. Bır suphe duydugunda bunun ıcerıgını insan anlamaya calısıyor sebebını ondan bunlarde elımdekı somut kanıt oluyor ..

Back
X