- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #1.241
yok artık yaa yarın üzerler kardeşini be canım
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
cizlak akitma krep hic farketmez severim kendülerini bagada yer varmi aceb hülyam
Acıktın mı kız?
İyi eceler canım ben de kaçacam birazdan..Cızlak yapacağım da..Akıtma yani..Daha da modern dili Krep anacım.
yemek varsa giriş kavga varsa siviş delikafadulden
Atla süpürgeme gidelim
Gel fıstığım hepinizi doyururum evelallah..
Diloom eşim askerdeyken çookk sabahladık Zeki Kayahan Coşkun eşliğinde..Hani bir de gruplara bazı aktiviteler falan verir..Ne gülerdik ya..Bir ara dinleyim ben onu..
Gidenler Allahaısmarladık..Ben de yavaştan toz olacağım..
Gününüz güzel geçsin, dualarımız kabul olsun inşaallah..Ağabeyim için bolca dua edin, ihtiyacımız var duaya....Sebebini sonra yazarım..Sağlığına kavuşsun diye dua edin ne olur..
Öpüyorum hepinizi, hoşçakalın..:1hug:
Gel fıstığım hepinizi doyururum evelallah..
Diloom eşim askerdeyken çookk sabahladık Zeki Kayahan Coşkun eşliğinde..Hani bir de gruplara bazı aktiviteler falan verir..Ne gülerdik ya..Bir ara dinleyim ben onu..
Gidenler Allahaısmarladık..Ben de yavaştan toz olacağım..
Gününüz güzel geçsin, dualarımız kabul olsun inşaallah..Ağabeyim için bolca dua edin, ihtiyacımız var duaya....Sebebini sonra yazarım..Sağlığına kavuşsun diye dua edin ne olur..
Öpüyorum hepinizi, hoşçakalın..:1hug:
:jeyyar:eminmisin:jeyyar:
:roflol:ben kirarim süpürgeni bidaha düsün istersen:roflol:
allah korusun
insallah olmaz
ama farkinda
ve bile bile evvet dedi balim
hayirlisi insallah
Süpürgeyi kırarsan bende senin sırtına çıkarım yürüyerek gideriz.
Ben zaten tüğ gibiyim :1closedeyes:
bacılar çok memnun oldum tekrardan çok sevdim yuvanızısırnaşık şey
ben yemek yemeğe gidiyim acıktım alıştım bu saatte yemeğe heralde çok öptüm sizleri geldiğimde burda olursanız devam ederiz HAYIRLI SAHURLAR
Beyninde tümör vardı..ilk gün ameliyattan çıkınca iyiydi,sonra kemiklerine kan birikmiş, tekrar girdi ameliyata..Gece bir daha..Bir günde 3 defa ameliyat oldu..
Gözleri çok net görmüyordu yıllardır ilerlemişti, meğer tümördenmiş..Allah'tan tümör iyi huylu çıktı..Şimdi radyoterapi görüyor ve ayet sakin olması lazım..İki oğlan çocuğu var, evi çok gürültülü..Eşini anlatsam sayfalar yetmez..Ömrümde bu kadar terbiyesiz bir kadın görmedim..Çok küfür ediyor, hiç duymadığım paketi açılmamış küfürler..Ailece şok olduk kadının bu hallerine..Ağabeyimi çok üzüyor..Anlatsam sayfalar yetmez..Gözü görmediği için bu durumdan faydalanıyor..Şu anda gözleri tam açılmadı..Zaman diyorlar..O da bunu kullanıyor işte..
..
Lütfen gözleri açılsın diye dua edin,sağlığına kavuşsun bir an önce..Allah razı olsun diyorum şimdiden..
Ha dipnot olsun kızlar,eften püften şeyler için eşinizi, ailenizi kimseyi üzmeyin ben bu olaydan sonra küçük şeyleri takmıyorum daha mutluyum..
Hayırlı sabahlar hepimize..
Beyninde tümör vardı..ilk gün ameliyattan çıkınca iyiydi,sonra kemiklerine kan birikmiş, tekrar girdi ameliyata..Gece bir daha..Bir günde 3 defa ameliyat oldu..
Gözleri çok net görmüyordu yıllardır ilerlemişti, meğer tümördenmiş..Allah'tan tümör iyi huylu çıktı..Şimdi radyoterapi görüyor ve ayet sakin olması lazım..İki oğlan çocuğu var, evi çok gürültülü..Eşini anlatsam sayfalar yetmez..Ömrümde bu kadar terbiyesiz bir kadın görmedim..Çok küfür ediyor, hiç duymadığım paketi açılmamış küfürler..Ailece şok olduk kadının bu hallerine..Ağabeyimi çok üzüyor..Anlatsam sayfalar yetmez..Gözü görmediği için bu durumdan faydalanıyor..Şu anda gözleri tam açılmadı..Zaman diyorlar..O da bunu kullanıyor işte..
..
Lütfen gözleri açılsın diye dua edin,sağlığına kavuşsun bir an önce..Allah razı olsun diyorum şimdiden..
Ha dipnot olsun kızlar,eften püften şeyler için eşinizi, ailenizi kimseyi üzmeyin ben bu olaydan sonra küçük şeyleri takmıyorum daha mutluyum..
Hayırlı sabahlar hepimize..
annem hep der ki !!!
ben tabi bebek için sürekli dua ederim annem hep uyarır bak tamam allahtan vermesini iste ama de ki bana merhametli vicdanı olan saglıklı bir evlat ver diye dua et
bencede insanda merhamet olacak bu cok önemli o yoksa o insandan asla hayır beklemeyeceksin