E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #1.281
Belki esse gibi suitlerim yok ama bi kuru damım var o damın üstünde un eleyen hatunlarım olsun fena mı :çok üzgünüm: altında da sıcak çorbam kaynasın :çok üzgünüm:
yeter duygulandım ben gidiyomkaydirigubbakcemile
bölme böle hepsi onun olsun.
Nede olsa onuda ben alacam kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
evet esse banada ahlaksıs teklif edmişti suitime gel die delikafadulden
bunlartı tesaduf farkettım
sız buı gelın buraya ıkınızıde yıcem
suıtım nekadar nam salmıss :jeyyar:
gelen bır pısman onceden gelmedıgıne
gelmıyen bın pişman kıskanclıgıdan :jeyyar:
Ben sabaha kadar burdayım kurtuluş yokheh al sana harem bası geldi ses etmesedik mi acep gider tunerdi belkim kaydirigubbakcemile
bunlartı tesaduf farkettım
sız buı gelın buraya ıkınızıde yıcem
suıtım nekadar nam salmıss :jeyyar:
gelen bır pısman onceden gelmedıgıne
gelmıyen bın pişman kıskanclıgıdan :jeyyar:
canım sanada geçmiş olsun bebeğim ya aman dikkat et sağlığına güzelim öyle sıkıntı yapma kendine okuyunca cok üzüldüm geçmiştir inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Ben sabaha kadar burdayım kurtuluş yok
:kedi: :1ninca:
sen kadının arkasından konuş yakalanınca eyvahhhhhhhhlarrrrr cekkkk ahanda yakalandın işte:roflol::roflol::roflol:eyvahhhhhhh yandıkkkkkkk kaydirigubbakcemile
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Onunla geçmiş olsun canım :teselli: daha beter durumdakiler vardı haline şükür :teselli:selam canlar bende gelebildim 2 günden sonra hihoyyyt
ben istanbul ikitellide oturuyorum bu köprünün yakınında sel günü sabahı yağmurdan önce elektrikler gitti :bbo:
20 saat sonra falan geldi... bir türlü giremedim doğru dürüst nete
allahım o neydi öyle 200 metre ilerimizdeki sokakta araba ters dönmüş o şekildeydi akannehirakannehirodunlar tahtalar eşyalar hepsi mahvolmuş rabbim herkese yardım etsin diyorum... bizim sokak az yokuş kalıyo bize bişey olmadı sadece mutfak duvarından giren su halımı sırılsıklam yapmış:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım sanada geçmiş olsun bebeğim ya aman dikkat et sağlığına güzelim öyle sıkıntı yapma kendine okuyunca cok üzüldüm geçmiştir inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ama geçmiş bakıyorum yine harem yapıyon kendine :roflol::roflol::roflol:
aman o geyiği sokma haremine herkezler kacar valla billa :roflol::roflol::roflol:
sen kadının arkasından konuş yakalanınca eyvahhhhhhhhlarrrrr cekkkk ahanda yakalandın işte:roflol::roflol::roflol:
evet canım ya sorma insancıkların evleri hep su olmuş işyerleri hakeza aynı saatlerce su cekiyorlardı depolarından :çok üzgünüm::çok üzgünüm:Onunla geçmiş olsun canım :teselli: daha beter durumdakiler vardı haline şükür :teselli:
:roflol: sağol tatlım ya iyiyim iki gündür :Saruboceq:
sende gel hareme :jeyyar:
Ama esse var şimdi burda belki o kandırabilir seni
:sinifsinifdiloş her gittiğin yeri karıstırma bak diğer topikte ısıklarıda kapatmadan cıkmısın :mymeka:
evet canım ya sorma insancıkların evleri hep su olmuş işyerleri hakeza aynı saatlerce su cekiyorlardı depolarından :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım koce bana yetmiyi diye ben harem yapmak istiyim isteyen benim haremime gelsin ben öyle canı isteyince gidemem benim canım isteyince gelecek lazım:roflol::roflol::roflol:
(allahım affet ezan saati neler yazıyorum):mymeka::mymeka:
ay şarkıya bah delikafadulden tam bizlik delikafadulden
kim istedi bu kızı
gece yatmaz sabah kakmaz
alım basımdan bu huysuzu yok bundan karı marı olmaz
git anan sole seni alsın
git babana sole seni alsın
git kime solersen sole
seni alsın beni kurtarsın
hoşbulduk canom sağol yağmur başlayınca da dua ediyordum allahım dışarıda kalan lullarına yardım et merhametini eksik etme diye cok kötü oldu buralar ya tır tır üstüne cıkmış.. okadar felaket bi görüntüydü:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:hoş geldin cicom ... gecmiş olsun sel kotu etkiledi istlileri ...
canım o milattan onceki konusmayı tozlu raflardan cıkarmıs bulmus detektif gibim gacu arkasındanda bişi diemucuk artıkın kaydirigubbakcemile
:roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenay şarkıya bah delikafadulden tam bizlik delikafadulden
kim istedi bu kızı
gece yatmaz sabah kakmaz
alım basımdan bu huysuzu yok bundan karı marı olmaz
git anan sole seni alsın
git babana sole seni alsın
git kime solersen sole
seni alsın beni kurtarsın
:roflol: sözlere bak yaa :roflol:
Bana bunu diyene sie derim :roflol:
canım sen ozeldemisin neden bu kadar cok nobet yazıolar sanaEkmek parası napalım.
Evde çoluk çocuk elime bakıyo
hoşbulduk canom sağol yağmur başlayınca da dua ediyordum allahım dışarıda kalan lullarına yardım et merhametini eksik etme diye cok kötü oldu buralar ya tır tır üstüne cıkmış.. okadar felaket bi görüntüydü:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
demekki ne etcen kimsenin arkasından konuşmeyecen baksana gacıya müfettiş gaddet gibim sırnaşık şey :roflol::roflol:dikkat et kendine mapus damları yetmiyi galiba aman allah korusun daha uzun süre verirler yakarım leyyyyynnnnnnnnn K.K yı dikkat et anam arkanda delil neyim bırakma:roflol::roflol: