- 24 Temmuz 2008
- 1.945
- 3
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #1.201
her yasin ayri bir güzelligi var
yillandikca sarap gibi oluyoruz
oh sefamiz olsun
kadiniz biz kadin
kadin es ve anne olmak kolay diil
gecen kaynim geldi
hergün pilav yenirmi dedi
bende dellendim bizde hergün ayni yumurtali ...... yemek zorunda diiliz ozaman dedi
kalkdi sizin karniniz gögüsleriniz sarkiyo dedi
iyice dellendim
sen dogurda senide görelim dedim
sarkiklarimla mutluyum dünyalar güzeli ve saglikli bir evlat sahibiyim dedim
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyy senin kaynında pek gevezemiş
keske bende dogursamda heryerim sarksa kolaydı sanki dogurmak bak kac senedir ugrasıyoruz :dilcikar:
oyyy senin kaynında pek gevezemiş
keske bende dogursamda heryerim sarksa kolaydı sanki dogurmak bak kac senedir ugrasıyoruz :dilcikar:
:umursamaz: çok uzak kaldım bu gecee :umursamaz:Sen küçücük kovaya işeyedur,biz kaynattık bugün.delikafadulden
:mymeka:nerdesin sen geyükcüm:mymeka:
Gıcık oldum kaynına, senin karının orasının burasının sarkmasını istemiyosan ayrı yatın deseydin, bi de dekme vurcan:mymeka:
İyi eiyon tabi..Kardeşinin her anını çekmek istiyo insan nikahta..Abimin düğününde de böyle olmuştu..Bilirim..
:Saruboceq:rabbim tez vakitte meleginizi müjdelesin insallah:Saruboceq:
ben ölümden döndüm kizimi dünyaya getirdigimde
allah razi olsun esimden hamililigimdede el süremedi düsük riskimden dolayi
dogumdan sonrada brakin 40imin gecmesini toplam 3defa ameliyat olunca ayriyetten 6ay bekledi
sonrasinda ayi gibi sisik olunca esime göstermek istemedim kendimi senin sarkik karnina bile asigim dedide öyle öyle:kedi:
sen bana dünyalari verdin ölümden döndün dedi:asigim:
Vay anasını sayın seyirciler...Allah hep böyle mesut etsin sizi..Nazarlardan korusun..:Saruboceq:rabbim tez vakitte meleginizi müjdelesin insallah:Saruboceq:
ben ölümden döndüm kizimi dünyaya getirdigimde
allah razi olsun esimden hamililigimdede el süremedi düsük riskimden dolayi
dogumdan sonrada brakin 40imin gecmesini toplam 3defa ameliyat olunca ayriyetten 6ay bekledi
sonrasinda ayi gibi sisik olunca esime göstermek istemedim kendimi senin sarkik karnina bile asigim dedide öyle öyle:kedi:
sen bana dünyalari verdin ölümden döndün dedi:asigim:
o yüzden evlenmicekmis güya
O öküz benim kafamda oturuyodu saatlerdir, azıcık 5 dakka molada seni bulmuş..Ama karizmatik bi öküz haaa,,diloomun geyik gibi delikafadulden
bu erkek tarafları neden böyle pinti oluyor acaba?