Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

ya o değilde şimdi benim koca ewlenince böle bişe yapsa ben naparım anamın ewine giden similimi olurum yane :uhm:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
incitanemtuana, magiclowe+, Merdiyet, pearl:)

yeni arkidisler buyrun bekleriz
misafirimizde kim aceb :)

geceene deil gecirene bak cicom :kedi:

yok benim içime nuri abin kaçmıo serkan abin kaçıo genelde :1ninca:

misafirler war ayıp böle şeyler :mymeka:
misafirler gidince sorcam ben sana Çok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile3

önce arastirip sorusturan smili olursun
hansmi elizabetmi yoksa sadece yol arkadasimi diye
sonuca göre ananin evine giden smili olur cikarsin:roflol:

ewet ewet öle yapem ben.. incik bonmcuk tanımış beni simililerimi çözmüşdelikafadulden

yeni misafirlerimizin aramiza katilmalarini 4gözle bekliyorumopuyorumnanaktan
:jeyyar:cözmemmi sari sugarim benim sefaffsin kiz:jeyyar:icini bilem görüyom:jeyyar::roflol:

yok jıjı cekınmeyın bısı anladıgım yok zaten elizabeth i anladıgımı zannederken anlamadıgımı anladım kafamçokkarıştı biraz daha okuym cozcm meraak ettımdelikafadulden

yok jıjı cekınmeyın bısı anladıgım yok zaten elizabeth i anladıgımı zannederken anlamadıgımı anladım kafamçokkarıştı biraz daha okuym cozcm meraak ettımdelikafadulden

hoşgeldin fıstıkk..
a.s.

çok güzel muhabbet war burda kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktanhosgeldin sefalar getirdinopuyorumnanaktan
kiz sor sor cekinme
burda ustalari var:jeyyar:yerimseniben

açıklıorum ozaman. bene bugün öğrendim..

recep iwedik filmi wardıya ordada adam aynı bu işten yapıomuş , we en son dayanamamış demişki : yeter wala 30 yıldır eli-sabeth olmuokikaydirigubbakcemile2

abauwww hem eskı uyeyım ama yenı nıck aldım bu konu ıcın yardım alıyım dıye dıyo hemde bılmıyomus gıbı ılk mesajına konu sılınmısdır yazıyo

Eee madem eskısın bunu bılmıyonmu bree hatun yasak mesaj sılmek pehhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…