Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

açıklıorum ozaman. bene bugün öğrendim..

recep iwedik filmi wardıya ordada adam aynı bu işten yapıomuş , we en son dayanamamış demişki : yeter wala 30 yıldır eli-sabeth olmuokikaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol:tabii canim elizabet ayni elizabet:roflol::roflol::roflol:
ne kilo aliyo ne zayifliyo
ne sarisin esmer kumral oluyo
cocukda dogurmuyo monotonlasiyo dimek:roflol:

hoşbuldumm:1hug:jıjıler.anlamları bılsem muhabbete kalcam ama cahıllık ıstekaydirigubbakcemile3utanırım ben soramam:kedi:kaydirigubbakcemile3

abauwww hem eskı uyeyım ama yenı nıck aldım bu konu ıcın yardım alıyım dıye dıyo hemde bılmıyomus gıbı ılk mesajına konu sılınmısdır yazıyo

Eee madem eskısın bunu bılmıyonmu bree hatun yasak mesaj sılmek pehhhh

akannehiryazmismi öyle diye gizakannehir

:ecrin_bebek: :emir_bebek: :gitme: :sinifsinif: :eek:lmaz: :kedi: :umursamaz: :kedi: opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile5 mafoldumben :eek: kaydirigubbakcemile3:hulya: kaydirigubbakcemile2 akannehir kaydirigubbakcemile :bbo: laelaelaelaelae laelaelaelaelae sositososito :Saruboceq: :lepi: :lepi: kafamçokkarıştı :Saruboceq: kafamçokkarıştı CADIARZU yerimseniben Şeniz Şeniz lülülülülülü :1ninca: sengözlerimebaksanab Çok üzgünüm çoook alkisalkisalkis alkisalkisalkis :nazar: naniknanik delikafadulden şakkıdı :1shok: :eek: süprizzzzz

hoşbuldumm:1hug:jıjıler.anlamları bılsem muhabbete kalcam ama cahıllık ıstekaydirigubbakcemile3utanırım ben soramam:kedi:kaydirigubbakcemile3

üstü kapali cakdirmadan sor:jeyyar:
ben elizabeti tanimiyodum ögrenmis oldum:roflol:
bilmemek ayip diil ögrenmemek ayip bebemopuyorumnanaktan

gel kardeş gel bende sendenim..:teselli:

bugün espri yapıo millet elisabeth die ben saf çok geç anladım:1ninca:

sormana gerek kalmıo bu gacılar yırtıklar hemen anlatıo..

buarada ölçülerini incikime wer sana göre bi çelik don ayarlayalım, kraliçeyi gördüğün zaman donu giyiosun tamammı, yoksa yandın :1ninca: delikafadulden

:ecrin_bebek: :emir_bebek: :gitme: :sinifsinif: :eek:lmaz: :kedi: :umursamaz: :kedi: opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile5 mafoldumben :eek: kaydirigubbakcemile3:hulya: kaydirigubbakcemile2 akannehir kaydirigubbakcemile :bbo: laelaelaelaelae laelaelaelaelae sositososito :Saruboceq: :lepi: :lepi: kafamçokkarıştı :Saruboceq: kafamçokkarıştı CADIARZU yerimseniben Şeniz Şeniz lülülülülülü :1ninca: sengözlerimebaksanab Çok üzgünüm çoook alkisalkisalkis alkisalkisalkis :nazar: naniknanik delikafadulden şakkıdı :1shok: :eek: süprizzzzz
wahh wahhh bu ne ruh hali kral-ichem

buarada ölçülerini incikime wer sana göre bi çelik don ayarlayalım, kraliçeyi gördüğün zaman donu giyiosun tamammı, yoksa yandın :1ninca: delikafadulden

:roflol:baga diil hülyamiz o örgü örüp hamarat olan oga virmemiz lazim ölcüleri:hulya:
ben anca yemek tarifiyle bir don cikartabilirim ortaya:roflol:milföy hamurundan olurmu aceb:roflol:

diktirin diktirin zorla olunca daha zevkli olur bu işler saflar ole al hemen diye tabakta servis yaparsan bi kıymeti kalmas :jeyyar:

:roflol:bu ne giz:roflol:

Ben okumadım o mesajını ama yorumlarda yazıyodu.Okuyan hatırlar ama sımdı arayamıycam kı o mesajı uykum var mirmirmirmir

opuyorumnanaktanok bebemopuyorumnanaktan
yazmis zati gene
buarada sende hosgeldin sefalar getirdin herzaman bekleriz:jeyyar:
iyi uykularopuyorumnanaktan

:roflol:baga diil hülyamiz o örgü örüp hamarat olan oga virmemiz lazim ölcüleri:hulya:
ben anca yemek tarifiyle bir don cikartabilirim ortaya:roflol:milföy hamurundan olurmu aceb:roflol:

bana uyarda karaliçeye işlemez milföyden don:1no2:

diktirin diktirin zorla olunca daha zevkli olur bu işler saflar ole al hemen diye tabakta servis yaparsan bi kıymeti kalmas :jeyyar:

yok yok Rabbim ben kesin geliorum sana :eek: kaydirigubbakcemile3

saolasın wawum asıl bıze lazım dımıkaydirigubbakcemile5
incikim kilidi şifreli olursa sewinirima.s

X