- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #3.181
açıklıorum ozaman. bene bugün öğrendim..
recep iwedik filmi wardıya ordada adam aynı bu işten yapıomuş , we en son dayanamamış demişki : yeter wala 30 yıldır eli-sabeth olmuokikaydirigubbakcemile2
abauwww hem eskı uyeyım ama yenı nıck aldım bu konu ıcın yardım alıyım dıye dıyo hemde bılmıyomus gıbı ılk mesajına konu sılınmısdır yazıyo
Eee madem eskısın bunu bılmıyonmu bree hatun yasak mesaj sılmek pehhhh
hoşbuldumm:1hug:jıjıler.anlamları bılsem muhabbete kalcam ama cahıllık ıstekaydirigubbakcemile3utanırım ben soramam:kedi:kaydirigubbakcemile3
hoşbuldumm:1hug:jıjıler.anlamları bılsem muhabbete kalcam ama cahıllık ıstekaydirigubbakcemile3utanırım ben soramam:kedi:kaydirigubbakcemile3
akannehiryazmismi öyle diye gizakannehir
wahh wahhh bu ne ruh hali kral-ichem:ecrin_bebek::gitme: :sinifsinif: lmaz: :kedi: :umursamaz: :kedi: opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile5 mafoldumben kaydirigubbakcemile3:hulya: kaydirigubbakcemile2 akannehir kaydirigubbakcemile :bbo: laelaelaelaelae laelaelaelaelae sositososito :Saruboceq: :lepi: :lepi: kafamçokkarıştı :Saruboceq: kafamçokkarıştı CADIARZU yerimseniben Şeniz Şeniz lülülülülülü :1ninca: sengözlerimebaksanab Çok üzgünüm çoook alkisalkisalkis alkisalkisalkis naniknanik delikafadulden şakkıdı :1shok: süprizzzzz
gel kardeş gel bende sendenim..:teselli:
bugün espri yapıo millet elisabeth die ben saf çok geç anladım:1ninca:
sormana gerek kalmıo bu gacılar yırtıklar hemen anlatıo..
buarada ölçülerini incikime wer sana göre bi çelik don ayarlayalım, kraliçeyi gördüğün zaman donu giyiosun tamammı, yoksa yandın :1ninca: delikafadulden
:ecrin_bebek::gitme: :sinifsinif: lmaz: :kedi: :umursamaz: :kedi: opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile5 mafoldumben kaydirigubbakcemile3:hulya: kaydirigubbakcemile2 akannehir kaydirigubbakcemile :bbo: laelaelaelaelae laelaelaelaelae sositososito :Saruboceq: :lepi: :lepi: kafamçokkarıştı :Saruboceq: kafamçokkarıştı CADIARZU yerimseniben Şeniz Şeniz lülülülülülü :1ninca: sengözlerimebaksanab Çok üzgünüm çoook alkisalkisalkis alkisalkisalkis naniknanik delikafadulden şakkıdı :1shok: süprizzzzz
wahh wahhh bu ne ruh hali kral-ichem
Ben okumadım o mesajını ama yorumlarda yazıyodu.Okuyan hatırlar ama sımdı arayamıycam kı o mesajı uykum var mirmirmirmir
:roflol:baga diil hülyamiz o örgü örüp hamarat olan oga virmemiz lazim ölcüleri:hulya:
ben anca yemek tarifiyle bir don cikartabilirim ortaya:roflol:milföy hamurundan olurmu aceb:roflol:
diktirin diktirin zorla olunca daha zevkli olur bu işler saflar ole al hemen diye tabakta servis yaparsan bi kıymeti kalmas :jeyyar:
diktirin diktirin zorla olunca daha zevkli olur bu işler saflar ole al hemen diye tabakta servis yaparsan bi kıymeti kalmas :jeyyar:
:roflol:bu ne giz:roflol:
yafrim ne yapam delirtti bu kk hatunları beni zemuszemus
gel kardeş gel bende sendenim..:teselli:
bugün espri yapıo millet elisabeth die ben saf çok geç anladım:1ninca:
sormana gerek kalmıo bu gacılar yırtıklar hemen anlatıo..
buarada ölçülerini incikime wer sana göre bi çelik don ayarlayalım, kraliçeyi gördüğün zaman donu giyiosun tamammı, yoksa yandın :1ninca: delikafadulden
necmiye dalcem ısınma turu yapıom delikafadulden
bana uyarda karaliçeye işlemez milföyden don:1no2:
yok yok Rabbim ben kesin geliorum sanakaydirigubbakcemile3