• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadir gecesi

492123e102000x8p.gif
492123e102000x8p.gif
18820891ac3.gif
kadirkadnlarkulubu1.png
18820891ac3.gif
17vo4.gif
4a84aeac02000v7f.gif
17vo4.gif
882692euyouvzpnddj7.gif
kadirkk.jpg
882692euyouvzpnddj7.gif

Son düzenleme:
allah hepimizin gönlündeki hayırlı duaları kabul etsin. kadir geceniz hayırlı olsun.
rabbim bu ay bebek isteyen tüm kadınlara sağlıklı, hayırlı eli ayağı düzgün bebekler nasip et. AMİN

Bütün kk lı kardeşlerimin KADıR GECESıNı kutluyorum....

Allah u teala bu geceyi hepimiz için af ve mağfiret gecesi kılsın....

Allah cümlemizin duaları bu gecede kabul eder inşallah..
Sağlık isteyenlere sağlık,
Huzur isteyenlere huzur,
Bebek isteyenlere bebek,
İş isteyenlere iş verir inşallah..
Ve hepimizin günahlarını affeder inşallah. Bunları tüm kardeşlerim için yürekten diliyorum :Saruboceq:

bu bin aydan hayırlı gecede yüce rabbim kalpden dilediğimiz bütün dualarımızı kabul eder günahlarımızı bağışlar inşallah ."ALLAHIM SEN SEN AFFEDERSİN AFFI SEVERSİN BİZİDE AFFET" AMİN:Saruboceq:

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir.kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
bu gece tanıdıgım tanımadıgım herkes için dua ediyorum;bebek isteyenlere bebek;iş isteyenlere iş;borçlulara ödeme kolaylıgı;eşiyle huzursuz olanlara huzur ve en önemlisi hepimize iman ve saglık versin Rabbim..
birde şu duayı seviyorum her gece oldugu gibi bu gecede son noktayı bu şekilde yapıcam:
Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle;hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle..

Back