- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Canm ben okudum işaretlersn unutmuşsunuzKIZLAR 23.00 A KADAR BİLDİRİMLER TAMAM OLSUN LÜTFEN
EKSIK FILAN OLURSA HESAPLARIZ ARAMIZDA 3 5 BÖLÜŞÜRÜZ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ben okudum işaretlersn unutmuşsunuzKIZLAR 23.00 A KADAR BİLDİRİMLER TAMAM OLSUN LÜTFEN
EKSIK FILAN OLURSA HESAPLARIZ ARAMIZDA 3 5 BÖLÜŞÜRÜZ.
Tesbıhatları okurum canmKızlar aranızda fazla OKUYABİLECEK var mı galıba bir arkadasımızın acil ısı cıkmıs..
Zamanı olan varmı
İhlâsı ben okurumTesbıhatları okurum canm
Tamam cnm tesbıhatlar sendeTesbıhatları okurum canm
Tamam canım ıhlasda sendeİhlâsı ben okurum
Okudum elhamdülillah Allah kabul etsin niyetlerimizi Morrmeneksee SsevincliKADİR GECESİ SALAVAT GRUBU
" Bismillahirrahmanirrahim "
HEPSI KADIR GÜNÜ OKUNMAYA BAŞLANACAK KIZLAR BU DETAYI ATLAMAYIN LÜTFEN..
GRUPLARI ONCEDEN KURMAMIZDAKI AMAÇ SORULARINIZ VARSA ONCEDEN SORUN, NE OKUYACAĞINIZI ONCEDEN BİLİNKİ O GÜN BASKA BIR PROGRAMINIZ VARSA ONA GORE ŞEKILLENDIRIN DİYE ÖNCEDEN AÇTIK.
HEPIMIZ O GUN HEP BERABER SALAVAT GETİRİP ESMA ÇEKECEĞİZ LÜTFEN BİRLİKTE HAREKET EDELIM....
EVVELA BAŞLARKEN ;
KİŞİ BAŞI 70 TANE SÜBHANALLAH
KİŞİ BAŞI 70 TANE ALLAHUEKBER
KİŞİ BAŞI 70 TANE LA ILAHE İLLALLAH
KİŞİ BAŞI 70 TANE ESTAGFİRULLAH
KİŞİ BAŞI 70 TANE ELHAMDÜLİLLAH
(kuran grubu, esma grubunda yer alıyorsanız orda tesbıhat çektıysenız çekmenıze gerek yok. Sadece 1 kereye mahsuz çekilecek)
GELELİM ÇEKECEĞİMİZ SALAVATLARA VE DUALAR;
KİŞİ BAŞI 50 TANE SALAVATI FATİH
KİŞİ BAŞI 50 TANE SALAT-I TÜNCİNA
KİŞİ BAŞI 50 TANE İHLAS SURESI
KİŞİ BAŞI 50 TANE KADİR DUASI
TOPLAMDA OKUNMUS OLACAK RAKAM
2850TANE SALATEN TÜNCİNA
2850 TANE SALAVATI FATIH
2850 TANE IHLAS SURESI
2850 TANE KADIR DUASI
SALAVAT VE DUA ANLAMLARI
1 = SALAVAT-I FATİH
“Allahümme salli ala seyyidina Muhammedinil fâtihı limâ uğlika vel hatimi li mâ sebeka nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi ve ala âlihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym.”
Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan, geçmişe son veren, hakka hakikatle destek olan, mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammed’e O’nun âline ve ashabına O’nun yüce kadr ü kıymetince salat eyle selam eyle ve O’nu mübarek kıl.
---------------------------------------------------------------------------------------
2=) SALATEN TÜNCİNA
“Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed, salâten tüncinâ bihâ min cemî’ıl-ehvâli ve’l âfât ve takdî lenâ bihâ cemî’al hacât ve tütahhirunâ bihâ min cemî’ıs-seyyi’ât ve terfeunâ bihâ ındeke a’led-derecât ve tübelliğunâ bihâ aksa’l gayâ,t min cemî’ıl-hayrâti fi’l-hayâti ve ba’del-memât. Amin Ya Mucibeddeavad, Velhamdü lillahi Rabbi’l-alemin.”
Salaten Tuncina Anlamı
“Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e (S.a.v) ve onun ehli beytine salat et. Bu salavat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlesin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi dualara cevap veren, dualarımızı kabul eyle. Hamd, alemlerin Rabbi allah’a mahsustur.”
---------------------------------------------------------------------------------------
3=) KADİR DUASI
Allahümme inneke afüvvün kerimün tuhibbül afve fa'fü anni.
– "Allahım! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin. Beni bağışla! diye dua et" buyurdu. (Tirmizi, Daavat 84. Ayrıca bk. İbni Mace, Dua 5)
--------------------------------------------------------------------------------------
4 =) İHLAS SURESİ
Bismillahirrahmanirrahim
Kul hüvellâhü ehad, Allâhüssamed, Lem yelid ve lem yûled, Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
İHLAS SURESİ ANLAMI (DİYANET MEALİ)
Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla. De ki: "O, Allah'tır, bir tektir." "Allah Samed'dir. (Her şey O'na muhtaçtır, o, hiçbir şeye muhtaç değildir.)" Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir)."
KURALLAR
1. O GECE BİLDİRİMLERİNİZİ (OKUDUĞUNUZA DAİR) Morrmeneksee VE Ssevincli Yİ ETIKETLIYEREK YAPINIZ
--------------------------------------------------------------------------------------
2. BİLDİRİMLER AKSAM SAAT 23.00 KADAR TOPLANMIŞ OLMALI..
KIZLAR LÜTFEN NE 1 EKSIK NE 1 FAZLA OLMAMASINA GAYRET EDELIM EĞER O GUN BIR AKSİLİK YASAYIP OKUYAMAZSANIZ VEYA YETISTIREMICEK OLURSANIZ MUTLAKA BELIRTIN KİMSENIN HAKKINA GIRMEYELIM
3. BU GECE OKUNACAK TÜM KURAN, SALAVAT ESMA TOPLAMDA 93 KİŞİNİN ADINA HOCA TARAFINDAN BAĞIŞLANACAK.. İSİMLERINIZI ALMISTIK ZATEN BURDA BELIRTMEMİZE GEREK YOK..
SİZLER SALAVATINIZI DUALARINIZI ÇEKTIKTEN SONRA" GRUPTAKI 93 ARKADASIMIN VE KENDI ADIMA VE NIYETINE BAĞIŞLIYORUM "ŞEKLINDE DUA EDERSENIZ YETERLİ OLACAKTIR..
SAYILARI COK ORTA KARARDA BELIRLEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ KİŞİSEL BAŞKA OKUMALARINIZIDA GÖZ ÖNÜNE ALDIK..
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH KIZLAR
KADIR GECESİ SALAVAT
@Kzbnylmz
aysenurt3991
@CherryQueen
@tiniminihaniim
@tiniminihaniim kardesi
@28mn
Ballikabak
@Whiterose89
@agustos72
Life light
@Catlak-kurabiye
@Birbilsem1132
@Umut_2019
B Buluts34
@namaste21
@namaste21 kızı
@namaste21 eşi
SoLeiL12
Aselhannn
@arkadasimes
@Assos32
Ruzgarruya
@Taze fasulye
@Asiltutku
@Kahve __Kokusu
kevsersoylu
@H M
@beratbedirhan
@Tospaagtd
@oziko_53
ZeyElif
Ssevincli
Ssevincli ablası
@humanbeings
debriyajgazfren
@Yazarhanim
BereliPenguen
@Morm
@theia07
Gelincik78
@karamelli001
A Arelarven
kavs-i kuzah
@rana20
@rana20 annesi
@rana20 kardesi
@Zeynep 0666
Morrmeneksee
L Livagul
MoonfacedMom ipek
@Pemberenkli66
@ummhnisa
@zey_nep
Yorgunkus
@Birdemetumut
burcusami
Z zinciriye
Kadir duasınıda alıyorumTamam cnm tesbıhatlar sende
Tamam canım ıhlasda sende
Sağolun kızlar
Tamam canımKadir duasınıda alıyorum
Eksik var mı canımTamam canım
Salavatı fatıhleEksik var mı canım
50 subhanallah elhamdülillah Allahu Ekber la ilahe illallah estağfurullah çektimTamam cnm tesbıhatlar sende
Tamam canım ıhlasda sende
Sağolun kızlar
Salavatı Fatihi aldım canımSalavatı fatıhle
Salaten tüncina kaldı. Sadcee kuzum
Saol canım benimSalavatı Fatihi aldım canım
20 şer daha ekle bari 70 olsun50 subhanallah elhamdülillah Allahu Ekber la ilahe illallah estağfurullah çektim