🔶KADİR GECESİ SALAVAT GRUBU🔶

Öyle gruplarınıza ben de katılmak isterim

SALAVAT GRUBU
YA FETTAH HATİMİ ÇEKİYORUZ SON 37.000 KALDI HERKES KENDI SEVABINA ÇEKMİŞ OLUYOR HATİMDEN FAYDALANIN DERIM

KIZLAR GRUPTAKI HERKES AKTİF DEĞİLMİ?
CUMARTESİ BASLIYORUZ ALLAHIN IZNIYLE
BU MESAJI GÖREN BEĞENSIN KIMLER AKTİF KIMLER DEGIL BELLİ OLSUN.. DAHA SONRA BIR AKSİLİK YASAMAYALIM ALLAH KORUSUN..
SADECE BU MESAJI GOREN BEĞENSIN TOPLAMDA 55 KISIYIZ 55 BEĞENİ OLMASI LAZIM Kİ ANLAYABILELİM

Canm hersey cok guzel detaylicada anlatmışsınız Allah razı olsun ne guzel vesile oluyorsunuz cumartesi başlıyoruz Allah'ın izniyle smdiden kabul olsun insallah

Reglken olurmu ki canm

Kızlar yarın baslıyoruz okumaya herkes grupta aktıf mı? Yarın oldugunda kımse gormedım demesın dıye bugunden bastırıyorum
DÜN yazdım 3 5 kısı ses verdi sadece Hepınız yarın ıcın burdasınız değilmi belırlı sayılara bolusturuldu eksık olmaısn daha sonradan
RİCA EDIYORUM GORDUYSENİZ BU MESAJI BEĞENİN 55 KISIYIZ 55 BEĞENİ OLMASI GEREK TOPLAMDA.. YORUM DEĞİL SADECE BEĞENSENİZ YETER AMAÇ "BEN BURDAYIM" DEMENIZI SAĞLAMAK

KADIR GECESİ SALAVAT

M Morlale8
aysenurt3991
mavispreyboya
Tiniminimavihanim
Tiniminimavihanim kardesi
M MaviMabellee
Ballikabak
Whiterose89
agustos72
Life light
Catlak-kurabiye
B Beybipattis
Umut_2019
B Buluts34
namaste21
namaste21 kızı
namaste21 eşi
SoLeiL12
Aselhannn
A arkadasimes
Meybuz
Ruzgarruya
Taze fasulye
Asiltutku
Kahve __Kokusu
kevsersoylu
H M
ohbb
5 528mucizemmm
O oziko_53
ZeyElif
Ssevincli
Ssevincli ablası
humanbeings
debriyajgazfren
Yazarhanim
BereliPenguen
Morm
theia07
Gelincik78
K karamelli001
A Arelarven
kavs-i kuzah
R rana20
R rana20 annesi
R rana20 kardesi
Zeynep 0666
Morrmeneksee
L Livagul
MoonfacedMom ipek
P Pemberenkli66
ummhnisa
zey_nep
Yorgunkus
Birdemetumut

Burdayim tatlim basliyoruz Allahin izniyle

YARIN ICIN SORULARINIZ VARSA SORABİLİRSİNİZ KIZLAR..
YARIN GUNDUZDEN OKUMAYA BAŞLAYACAĞIZ YANI SADECE AKSAM DEĞİL GÜNDÜZDEN DE BAŞLAYABILIRSINIZ
ERKENDEN BITIRIRSEK SALATI TEFRİCİYE BITIRELIM ISTEYEN KISILERLEDE. YADA

"La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin de okuyabılırz sayıdan duserek.. Erkenden bıtırenlerle burda toplanarak cekebılıriz

KIZLAR YARIN GÜNDÜZDEN OKUMAYA BAŞLAYABILIRSINIZ AKŞAM 23.00 E KADAR BENI VE Ssevincli Yİ ETIKETLIYEREK "HEPSINI OKUDUM" DIYE BİLDİRİM YAPARSINIZ..

ERKENDEN BİTİRENLERLE BURDAN SAYIDAN DÜŞEREK KISA KISA ZİKİR, SALAVAT ÇEKERIZ HEM COK EĞLENCELİ OLUR HEMDE BİNLERCE HEP BİRLİKTE ZİKİR, SALAVAT CEKMIS OLURUZ BENCE COK GUZEL BIR FİKİR BUDA.

Sadece listedeki kişiler mi okuyabilir, bende katılabilir miyim

Sadece listedeki kişiler mi okuyabilir, bende katılabilir miyim
Sayıdan duserek okuyacaklarımıza lıste dısından da katılabılırım cunku o gece birlikte zıkır cekmek daha ıyı olur ne kdr cok zıkır ve slaavat o kdr ıyı olur sayıdan dusecekleırmızı ben bu aksam belırteym arastıryım onları da hep birlikte okuyalım olurmu

Olur tabii takip ederim ben teşekkür ederim

KIZLAR YARIN BİLDİRİMLERİNİZİ YAPARKEN
BENI VE Ssevincli Yİ ETIKETLIYEREK "HEPSINI OKUDUM" ŞEKLINDE YAZINKİ GÖZDEN KACIRDIĞIMIZ BİR BİLDİRİM OLMASIN

UNUTMAYIN ERKEN BITIRIRSEK BURDA TOPLANIP SAYIDAN DUSEREK ZİKİR CEKECEĞİZ INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…