- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
İNŞALLAH cnm duanızda bulundurun baska bırsey istemiyorum..Allah razı olsun bizlere de sebep oluyorsunuz rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah
Öyle gruplarınıza ben de katılmak isterimKIZLAR KURAN GRUBUDA MAŞALLAH EKSTRADAN KURAN HATIMI YAPIYORLAR NORMALDE 41 YASİN 41 FETIH 41 VAKIA DIE BELIRLEMISTIK BİLİYORSUNUZ..
EĞER BIZDE KADİR GÜNÜ ERKENDEN SALAVATLARIMIZI BITIRIRSEK ISTEYENLERLE EKSTRADAN BIRSEYLER OKUYABILİRİZHER ZMAAN BOYLE GRUPLAR OLUŞMUYOR KIYMETINİ BİLMEK LAZIM
Canm hersey cok guzel detaylicada anlatmışsınız Allah razı olsun ne guzel vesile oluyorsunuz cumartesi başlıyoruz Allah'ın izniyle smdiden kabul olsun insallahKIZLAR GRUPTAKI HERKES AKTİF DEĞİLMİ?
CUMARTESİ BASLIYORUZ ALLAHIN IZNIYLE
BU MESAJI GÖREN BEĞENSIN KIMLER AKTİF KIMLER DEGIL BELLİ OLSUN.. DAHA SONRA BIR AKSİLİK YASAMAYALIM ALLAH KORUSUN..
SADECE BU MESAJI GOREN BEĞENSIN TOPLAMDA 55 KISIYIZ 55 BEĞENİ OLMASI LAZIM Kİ ANLAYABILELİM
Reglken olurmu ki canmSALAVAT GRUBU
YA FETTAH HATİMİ ÇEKİYORUZ SON 37.000 KALDI HERKES KENDI SEVABINA ÇEKMİŞ OLUYOR HATİMDEN FAYDALANIN DERIM
Ya Fettah hatmi (sayıdan düşerek)
Kızlar merhaba. Listeli biraz zorlandık bu ara anlaşılan bari boş durmayalım herkes içinden kendi niyetini etsin okuyabildiği kadar sayıdan düşsün.1 kere okudum bitti yapmayın okudukça düşün sayıdan. Herkes kendi hazinesine♥ Rabbim hepimizin gönlündeki duayı kabul etsin inşaallah 🤲 Başlatıyorum...www.kadinlarkulubu.com
Evet cnm hepsı regl ıken okunacak seyler Şüpheniz olmasınReglken olurmu ki canm
Bende öyleÖyle gruplarınıza ben de katılmak isterim
Burdayim tatlim basliyoruz Allahin izniyleKızlar yarın baslıyoruz okumaya herkes grupta aktıf mı? Yarın oldugunda kımse gormedım demesın dıye bugunden bastırıyorum
DÜN yazdım 3 5 kısı ses verdi sadece Hepınız yarın ıcın burdasınız değilmi belırlı sayılara bolusturuldu eksık olmaısn daha sonradan
RİCA EDIYORUM GORDUYSENİZ BU MESAJI BEĞENİN 55 KISIYIZ 55 BEĞENİ OLMASI GEREK TOPLAMDA.. YORUM DEĞİL SADECE BEĞENSENİZ YETER AMAÇ "BEN BURDAYIM" DEMENIZI SAĞLAMAK
KADIR GECESİ SALAVAT
M Morlale8
aysenurt3991
mavispreyboya
Tiniminimavihanim
Tiniminimavihanim kardesi
M MaviMabellee
Ballikabak
Whiterose89
agustos72
Life light
Catlak-kurabiye
B Beybipattis
Umut_2019
B Buluts34
namaste21
namaste21 kızı
namaste21 eşi
SoLeiL12
Aselhannn
A arkadasimes
Meybuz
Ruzgarruya
Taze fasulye
Asiltutku
Kahve __Kokusu
kevsersoylu
H M
ohbb
5 528mucizemmm
O oziko_53
ZeyElif
Ssevincli
Ssevincli ablası
humanbeings
debriyajgazfren
Yazarhanim
BereliPenguen
Morm
theia07
Gelincik78
K karamelli001
A Arelarven
kavs-i kuzah
R rana20
R rana20 annesi
R rana20 kardesi
Zeynep 0666
Morrmeneksee
L Livagul
MoonfacedMom ipek
P Pemberenkli66
ummhnisa
zey_nep
Yorgunkus
Birdemetumut
Sadece listedeki kişiler mi okuyabilir, bende katılabilir miyimYARIN ICIN SORULARINIZ VARSA SORABİLİRSİNİZ KIZLAR..
YARIN GUNDUZDEN OKUMAYA BAŞLAYACAĞIZ YANI SADECE AKSAM DEĞİL GÜNDÜZDEN DE BAŞLAYABILIRSINIZ
ERKENDEN BITIRIRSEK SALATI TEFRİCİYE BITIRELIM ISTEYEN KISILERLEDE. YADA
"La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin de okuyabılırz sayıdan duserek.. Erkenden bıtırenlerle burda toplanarak cekebılıriz
Sayıdan duserek okuyacaklarımıza lıste dısından da katılabılırım cunku o gece birlikte zıkır cekmek daha ıyı olurSadece listedeki kişiler mi okuyabilir, bende katılabilir miyim
Olur tabii takip ederim ben teşekkür ederimSayıdan duserek okuyacaklarımıza lıste dısından da katılabılırım cunku o gece birlikte zıkır cekmek daha ıyı olurne kdr cok zıkır ve slaavat o kdr ıyı olur sayıdan dusecekleırmızı ben bu aksam belırteym arastıryım onları da hep birlikte okuyalım olurmu
Baslayabılırsın cnmŞimdi başlasak olur mu
Nasil bugunmu baslycaktk cumartesi gece olmycakmiKIZLAR BAŞLAYABILIRSINIZ..
BİTİRDİĞİNİZDE MUTLAKA BENİ VESsevincli Yİ ETIKETLEMEYI UNUTMAYIN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH SAAT 23.00 A KADAR TAMAMLANMIS OLSUN LÜTFEN
Kızlar unutmayın 93 kısının. Nıyetıne dıe sonunda belırtın ınsallah
M Morlale8
aysenurt3991
mavispreyboya
Tiniminimavihanim
Tiniminimavihanim kardesi
M MaviMabellee
Ballikabak
Whiterose89
agustos72
Life light
Catlak-kurabiye